Gecmeyen alt karin boslugunda sisme

Bhr kul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2020
5
0
1
30
Arkadaşlar 3 ay önce korunmasiz ilişkiye girdim ama aynı gün ve bi sonraki gün doğum kontrol hapı kullandım 3 gün kanamam oldu ama 3 aydır düzenli olarak adet görüyorum bu süreçte cinsel ilişki hiç yaşamadım ama alt karında şişme oldu hastaneye gittim kan tahlilimde sonuç negatif çıktı ama bugün mide bulantısı kusma ve göğüs ucu belirginlesip kabarcıklar oluştu napmam lazım çok tedirginim hamile olabilir miyim ki kan tahlili yanlış çıkma ihtimali var mi ? Yardimci olun lütfen

Psikolojik bence. Kan testi %99 kesin sonuc cunku.

Valla hamileysenizde mucize olur :)

Psikolojiktir cnm üstüne 3 ay adet gördüm demişsin imkansız yani ..

Psikolojiktir cnm üstüne 3 ay adet gördüm demişsin imkansız yani ..
Evet 3 ay oldum ama fazla strese girdim o yüzden şimdi belim çok kötü ağrıyor adetim gecikti göğüs uçlarında değişim neden oldu ki psikolojimi çok etkiliyor

Evet 3 ay oldum ama fazla strese girdim o yüzden şimdi belim çok kötü ağrıyor adetim gecikti göğüs uçlarında değişim neden oldu ki psikolojimi çok etkiliyor
Canım rahat olmaya bak cok kafana taktığın için vücudun da şaşırmış resmen . belki enfeksiyon kapmıssındır

Canım rahat olmaya bak cok kafana taktığın için vücudun da şaşırmış resmen . belki enfeksiyon kapmıssındır
Evet 2 aydır sürekli düşünüyorum yani olmayacağını bilmeme rağmen vücudumdaki değişimler yüzünden içimde sürekli bi kuşku oluşuyor . Olabilir bilmiyorum karin boşluğum şişmiş gördükçe moralim bozuluyor

Yok canım kan testi doğru sonuçtur ya böyle yapma 3 defa adet görmüşsün test yaptirmsissin böyle 9 ay beklersin kendinide deli ve hasta edersin yapmaaa

Canim şişlik başka şeylerden oluşmuş olabilir yada sen öyle zannediyordun bende öyleydim azcik göbek ahaa ben hamileyim ama yok yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…