Ve ne zamandir bu agriyi cekiyorsunuz benim 6 ay olduİşaretlediğim yer arkadaşlar sürekli ağırıyor hiç geçmeyen orda bi ağrı var ayrıca boynumda sol kolumda sol işaretlediğim yer kolumda yanma oluyor sırtımda da koltuk altıma doğru bu ağrı covidden beri var zaten panik atak hastasıydım dışarı çıkamıyordum sonra kalp şüphelendim doktor doktor gezmeye başladım kalp ultrasyonum temiz çıktı sol meme de birden fazla Fibro kist var Ve boynumda iki tane küçük fıtık var midem de de özafacik Heliko bakteri Ama insanın hiç sırtımda geçmeyen böyle bir ağrı olabilir mi inanamıyorum sanki ben de kanser var artık nefes alırken sol iki sağ ve sol taraflarımda ağırıyor arasıra özellikle adet dönemi bu ağrılarım iki kat artıyor adet sonrası bir hafta azalsa da sonra tekrar ağrılarım devam ediyor merak ettiğim benim gibi olan var mı ben hastalık hastası mı oldum yoksa gerçekten bir şey mi var
Eki Görüntüle 3440145
Damarlara efor testi ile bakiliyormus sanirim kardiyolog ile gorusup isteyin iciniz rahat eder en azindan. Ben hamile oldugum icin yasak o alet bana yapamiyorum. Hatta gun almistim ama hamile oldugumu ogrenince iptal etmek zorunda kaldim. Eger damarlarinizda da bisey yoksa diger baslikta da dedigim gibi psikolog terapisi alin. Belki 1 ayda baya fark eder ve rahatlarsiniz.Ah canım bende aynıyım bende damarlarımda tıkanıklık olduğunu düşünüyorum artık başka türlğsğnü aklım almıyor yoksa bu kadar ağrı cok saçma ama maşallah ara sira gelip giden ağrı ise cok iyi benim hiç gitmiyor
Çok sağolun alacağım inşallahGeçmiş olsun, hastalığınıza teşhis koymak bana düşmez ama alfalipoik asit+B1+B6+B12 birlikte olan vitamin takviyeleri ağrılarda ağrı kesici etki yapıyor.
Efor değilde EKG ve kalp ultrasonuna bakıldı temiz dendiDamarlara efor testi ile bakiliyormus sanirim kardiyolog ile gorusup isteyin iciniz rahat eder en azindan. Ben hamile oldugum icin yasak o alet bana yapamiyorum. Hatta gun almistim ama hamile oldugumu ogrenince iptal etmek zorunda kaldim. Eger damarlarinizda da bisey yoksa diger baslikta da dedigim gibi psikolog terapisi alin. Belki 1 ayda baya fark eder ve rahatlarsiniz.
Hacamat öneriyorum mutlaka , tarama hacamatı ve kafa hacamatı, bir de mutlaka vitaminlerinize baktırın...İşaretlediğim yer arkadaşlar sürekli ağırıyor hiç geçmeyen orda bi ağrı var ayrıca boynumda sol kolumda sol işaretlediğim yer kolumda yanma oluyor sırtımda da koltuk altıma doğru bu ağrı covidden beri var zaten panik atak hastasıydım dışarı çıkamıyordum sonra kalp şüphelendim doktor doktor gezmeye başladım kalp ultrasyonum temiz çıktı sol meme de birden fazla Fibro kist var Ve boynumda iki tane küçük fıtık var midem de de özafacik Heliko bakteri Ama insanın hiç sırtımda geçmeyen böyle bir ağrı olabilir mi inanamıyorum sanki ben de kanser var artık nefes alırken sol iki sağ ve sol taraflarımda ağırıyor arasıra özellikle adet dönemi bu ağrılarım iki kat artıyor adet sonrası bir hafta azalsa da sonra tekrar ağrılarım devam ediyor merak ettiğim benim gibi olan var mı ben hastalık hastası mı oldum yoksa gerçekten bir şey mi var
Eki Görüntüle 3440145
Tam anlattığın gibi ağrıyı 6 ay çektim. Galiba kanser oldum diye bile düşündüm. Ama kendimce bir cozum buldum ve daha iyim.eczaneden zeytinyagi aldim. Hergün agiran yerlerime sürdüm inan cok iyi geldi tavsiye ederim.İşaretlediğim yer arkadaşlar sürekli ağırıyor hiç geçmeyen orda bi ağrı var ayrıca boynumda sol kolumda sol işaretlediğim yer kolumda yanma oluyor sırtımda da koltuk altıma doğru bu ağrı covidden beri var zaten panik atak hastasıydım dışarı çıkamıyordum sonra kalp şüphelendim doktor doktor gezmeye başladım kalp ultrasyonum temiz çıktı sol meme de birden fazla Fibro kist var Ve boynumda iki tane küçük fıtık var midem de de özafacik Heliko bakteri Ama insanın hiç sırtımda geçmeyen böyle bir ağrı olabilir mi inanamıyorum sanki ben de kanser var artık nefes alırken sol iki sağ ve sol taraflarımda ağırıyor arasıra özellikle adet dönemi bu ağrılarım iki kat artıyor adet sonrası bir hafta azalsa da sonra tekrar ağrılarım devam ediyor merak ettiğim benim gibi olan var mı ben hastalık hastası mı oldum yoksa gerçekten bir şey mi var
Eki Görüntüle 3440145
Merhaba Nisan 2023 de meme kanseri teşhisi aldım Ocak ayında tedavim bitti çok şükür fakat tedavi sonrası çektiğiniz ağrıları ve düşündüğünüz onca hastalığı bende yaşadım. Kanser yayılıyor kalp krizi geciricem diye günlerce diken üstünde durdum. Sonra bir ortopedi doktoruna ciktim boyun düzleşmesi çıktı fizik tedavi oldum iğne vuruldum ve ağrılarım geçti sonra meme ultroson çekildim korkulacak bir durum çıkmadı nuks falan yoktu size tavsiyem bir kaç ortopedi ve fizik doktoruna görünmenizİşaretlediğim yer arkadaşlar sürekli ağırıyor hiç geçmeyen orda bi ağrı var ayrıca boynumda sol kolumda sol işaretlediğim yer kolumda yanma oluyor sırtımda da koltuk altıma doğru bu ağrı covidden beri var zaten panik atak hastasıydım dışarı çıkamıyordum sonra kalp şüphelendim doktor doktor gezmeye başladım kalp ultrasyonum temiz çıktı sol meme de birden fazla Fibro kist var Ve boynumda iki tane küçük fıtık var midem de de özafacik Heliko bakteri Ama insanın hiç sırtımda geçmeyen böyle bir ağrı olabilir mi inanamıyorum sanki ben de kanser var artık nefes alırken sol iki sağ ve sol taraflarımda ağırıyor arasıra özellikle adet dönemi bu ağrılarım iki kat artıyor adet sonrası bir hafta azalsa da sonra tekrar ağrılarım devam ediyor merak ettiğim benim gibi olan var mı ben hastalık hastası mı oldum yoksa gerçekten bir şey mi var
Eki Görüntüle 3440145
Sanki beni anlatmışsınız benim sorunum sağ tarafta daha az önce fibrokistik meme sırt ağrısı yapar mı diye araştırıyordum. Yaklaşık beş aydır iki koltukaltım, göğüs kafesim ve sırtımda dayanılmaz ağrılar var. Ekim ayından beri akciğer tomografisi bile çekildim. Koltukaltlarım çok ağrıyınca memeden şüphelendim ultrason çekildim yoğun fibrokistik yapı sağ memede çok sayıda basit kist bulundu. artık buna yoruyorum çünkü sağ tarafım hem önden hem de sırttan aşırı ağrı yapıyor resmen bununla yaşamaya alışmaya çalışıyorum. Bu hastane sürecinde beyin ve boyun MRı da çekilmiştim boyun düzleşmesi ve iki tane kocaman fitik çıktı. Belki onlar da sırtımı ağrı yapıyordur bilemiyorum artık hastanelere gitmekten de yoruldum. Allah hepimize şifa versinİşaretlediğim yer arkadaşlar sürekli ağırıyor hiç geçmeyen orda bi ağrı var ayrıca boynumda sol kolumda sol işaretlediğim yer kolumda yanma oluyor sırtımda da koltuk altıma doğru bu ağrı covidden beri var zaten panik atak hastasıydım dışarı çıkamıyordum sonra kalp şüphelendim doktor doktor gezmeye başladım kalp ultrasyonum temiz çıktı sol meme de birden fazla Fibro kist var Ve boynumda iki tane küçük fıtık var midem de de özafacik Heliko bakteri Ama insanın hiç sırtımda geçmeyen böyle bir ağrı olabilir mi inanamıyorum sanki ben de kanser var artık nefes alırken sol iki sağ ve sol taraflarımda ağırıyor arasıra özellikle adet dönemi bu ağrılarım iki kat artıyor adet sonrası bir hafta azalsa da sonra tekrar ağrılarım devam ediyor merak ettiğim benim gibi olan var mı ben hastalık hastası mı oldum yoksa gerçekten bir şey mi var
Eki Görüntüle 3440145
Benim boynumdaki fıtıklar sırt ağrısına ve baş ağrısına sebep oluyor. . Sırtım ve omuzlarım taş gibidir. Hiç geçmez. Fizik tedavi uzmanı prp yaptı omzuma yine geçmedi. Anksiyetem yüksek. Etkisi var sanırım dedi. Yayılıyormuş sizin tabi. Omzumda da yırtık olduğu için hep o yüzden sandım. Fıtık yüzünden dedi. Fikir olması için yazdım. Çok geçmiş olsunİşaretlediğim yer arkadaşlar sürekli ağırıyor hiç geçmeyen orda bi ağrı var ayrıca boynumda sol kolumda sol işaretlediğim yer kolumda yanma oluyor sırtımda da koltuk altıma doğru bu ağrı covidden beri var zaten panik atak hastasıydım dışarı çıkamıyordum sonra kalp şüphelendim doktor doktor gezmeye başladım kalp ultrasyonum temiz çıktı sol meme de birden fazla Fibro kist var Ve boynumda iki tane küçük fıtık var midem de de özafacik Heliko bakteri Ama insanın hiç sırtımda geçmeyen böyle bir ağrı olabilir mi inanamıyorum sanki ben de kanser var artık nefes alırken sol iki sağ ve sol taraflarımda ağırıyor arasıra özellikle adet dönemi bu ağrılarım iki kat artıyor adet sonrası bir hafta azalsa da sonra tekrar ağrılarım devam ediyor merak ettiğim benim gibi olan var mı ben hastalık hastası mı oldum yoksa gerçekten bir şey mi var
Eki Görüntüle 3440145
Siz yazarken aynı ağrıları çektiğimizi fark ettim ben de demekki çok sayıda fibrokist olması bu ağrıları yapıyor,bende bıktım artık ölüm korkusundanSanki beni anlatmışsınız benim sorunum sağ tarafta daha az önce fibrokistik meme sırt ağrısı yapar mı diye araştırıyordum. Yaklaşık beş aydır iki koltukaltım, göğüs kafesim ve sırtımda dayanılmaz ağrılar var. Ekim ayından beri akciğer tomografisi bile çekildim. Koltukaltlarım çok ağrıyınca memeden şüphelendim ultrason çekildim yoğun fibrokistik yapı sağ memede çok sayıda basit kist bulundu. artık buna yoruyorum çünkü sağ tarafım hem önden hem de sırttan aşırı ağrı yapıyor resmen bununla yaşamaya alışmaya çalışıyorum. Bu hastane sürecinde beyin ve boyun MRı da çekilmiştim boyun düzleşmesi ve iki tane kocaman fitik çıktı. Belki onlar da sırtımı ağrı yapıyordur bilemiyorum artık hastanelere gitmekten de yoruldum. Allah hepimize şifa versin
Sizede cok geçmiş olsun bende de fıtık var boyun cok değişik her yeri etkileyebiliyorBenim boynumdaki fıtıklar sırt ağrısına ve baş ağrısına sebep oluyor. . Sırtım ve omuzlarım taş gibidir. Hiç geçmez. Fizik tedavi uzmanı prp yaptı omzuma yine geçmedi. Anksiyetem yüksek. Etkisi var sanırım dedi. Yayılıyormuş sizin tabi. Omzumda da yırtık olduğu için hep o yüzden sandım. Fıtık yüzünden dedi. Fikir olması için yazdım. Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun bende tam olarak kanser korkusundan bh hale geldim belkide rabbim şifa versin hepimizeMerhaba Nisan 2023 de meme kanseri teşhisi aldım Ocak ayında tedavim bitti çok şükür fakat tedavi sonrası çektiğiniz ağrıları ve düşündüğünüz onca hastalığı bende yaşadım. Kanser yayılıyor kalp krizi geciricem diye günlerce diken üstünde durdum. Sonra bir ortopedi doktoruna ciktim boyun düzleşmesi çıktı fizik tedavi oldum iğne vuruldum ve ağrılarım geçti sonra meme ultroson çekildim korkulacak bir durum çıkmadı nuks falan yoktu size tavsiyem bir kaç ortopedi ve fizik doktoruna görünmeniz