geçmeyen acı, vajinal yanma, vulvar vestibülit

Allah şifa versin.hayırlısı ile tez zamanda sizede banada.yazdıklarınızı okudum.aynı şikayetler bendede var.2 yıl önce smear hpv 6 düşük risk sonucu çıktı.sonra şikayetlerim azaldı geçti sandım.ama stres ve sıkıntı bağışıklık tahriş yara şeklinde ağrılı acılı dokununca beni mahveden şekilde kendini gösterdi.ben sigil ve hpv zannederken araştırma sonucu vulvar oldumu belirtilerin aynı olduğunu gördüm.ve kesin bir tedavisinde yok gibi.gerçekten ne yapacagım.hayatım mahvolmuş gibi hissediyorum.yokmuu bir yolu dogal yolu tedavisi tıp ilerlemişti hanii

Banada anlatırmısıjız

Allaha olan inancınızı kaybetmeyin.bazen bende iyileşmeyecek diye üzülüp kafama takıyorum.Ama şifayı verecek olan Allah yaptığımız şeyler ve büyük konuşmalarımız neticesinde başımıza geliyor şayet benim öyle oldu.dedim ben enfeksiyon geçirmedim bütün kadınlarda varmış ve yaptığım hatanın farkına vardırdı Allah ve tövbe ediyorum.bu hastalık bazen şer gibi görülebilir ama arkasında ne hayırlar gizlidir bilemeyiz.elimden geleni yapıyorum sağlıklı beslenme açlık hacamat sülük vitaminlere başladım.geçeçek Allahın izni ile ve ben bütün kadınlara yardım edeceğim.Allah doktorları eksik etmesin muhtaçta etmesin.bazen yada çogu zaman çoooook umursamaz davranıyorlar.beni mahvettiler.

Sanırım bende de bu hastalık var.. Cinsel ilişki sırasında dayanılmaz bir acı ve ağri oluyor. İlk basta vajinismus tedavisi gördüm ancak öyle ilişkiye girebildim ancak bu sefer de aşırı acı hissediyorum. Dr kontrolde siğil gibi şeyler gördüğünü çok tahriş ve çizik çizilyolmus orası dedi. Fitil verdi merhem verdi birazcık da olsa onlar rahatlattı. Ama aradan iki ay geçti yine korkunç acı ve ağri var. Bu sadece ilişki sırasında oluyır günlük hayatta acı ağri kaşıntı vs hissetmiyorum.sizce bende de var midir bu rahatsızlık Allâh herkese şifa versin

Son durumunuz nedir .Allahım tez zamanda hayırlı şifalar versin.bendede aynı durum var doktorlardan nefret eder oldum.ne yapacagımıda bilmiyorum.

Kızarıklık tamamen geçtimi.çıkıntılar peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…