• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmek bilmeyen Sol kasık ağrısı!!!!lütfen bıri bişey desin:(((

Seleyna07

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
209
15
643
45
Londra
Selam kızlar
Yaklaşık 1seneyi bulan sol kasık ağrılarım.
en belırgın zamanları adetımden 1hafta öncesı yada adetım başladıktan sonra!
Allahım bıktım resmen, uzun sure ıkı ayak üzerinde duramıyorum hemen sol ayagımı bıyerden destekleyıp kaldırmam gerek ınanılmaz yorgunluk ve asabıyette yapıyor:(
Doktorada gıtıım scan lada bakıldı yokbısey dıyorlar nasıl yok bu agrılar nedır kızlar???

Selam kızlar
Yaklaşık 1seneyi bulan sol kasık ağrılarım.
en belırgın zamanları adetımden 1hafta öncesı yada adetım başladıktan sonra!
Allahım bıktım resmen, uzun sure ıkı ayak üzerinde duramıyorum hemen sol ayagımı bıyerden destekleyıp kaldırmam gerek ınanılmaz yorgunluk ve asabıyette yapıyor:(
Doktorada gıtıım scan lada bakıldı yokbısey dıyorlar nasıl yok bu agrılar nedır kızlar???

o dediğin şey alttan muaynemi anlamadım. ultrasonda çıkar böyle şeyler en garantisi emardır bende kist tekrarlıyo benimde adete yakın öksüremiyorum hapşıramıyorum o derece acıyo kasığım başka doktora git bacağa vuruyosa miyomda olabilir

o dediğin şey alttan muaynemi anlamadım. ultrasonda çıkar böyle şeyler en garantisi emardır bende kist tekrarlıyo benimde adete yakın öksüremiyorum hapşıramıyorum o derece acıyo kasığım başka doktora git bacağa vuruyosa miyomda olabilir

Evet canim alttanda göbektende baktırdım mıyomum varmıs ama zararlı degıl kucuk fln dedıler 6 sene öncede cikolata kistinden ameliyat olmustum ozaman bıle hic böyle agrılarım yoktu,hayatım karardı resmen!peki ne olcak yıne mı ameliyat!ne berbat bıseymıs bu mıyom arkadas bıtmıyor bıtmıyorrr

Back