• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları GECMEK BİLMEYEN İDRAR YOLU ENFEKSİYONU

bayanagresif

EYY HAYAT GÜLÜMSE KAHRINI ÇEKİYORUM
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
35
33
3
  • Slm kızlar bnm sorunum idrar yolu enfeksiyonu ne yaptıysam geçmiyor kullanmadigim antibiyotik gitmediğim doktor kalmadı antibiyotik tedavisi veriliyo bitince yine aynı şikayetler oluyo :KK57: bıktım artık antibiyotik kullanmak istemiyorum bu hastalığı geciren tamamen kurtulan varmı?? Bitkisel yolları varmı??:110: lütfen yardım edin bana :110:

• Slm kızlar bnm sorunum idrar yolu enfeksiyonu ne yaptıysam geçmiyor kullanmadigim antibiyotik gitmediğim doktor kalmadı antibiyotik tedavisi veriliyo bitince yine aynı şikayetler oluyo :KK57: bıktım artık antibiyotik kullanmak istemiyorum bu hastalığı geciren tamamen kurtulan varmı?? Bitkisel yolları varmı??:110: lütfen yardım edin bana :110:

Ben sana gerçekten iyi bir doktor önerebilirim canım. Çünkü herkesin çözümü farklı olabiliyuor. Burada önemli olan deneyimli doktora muayene olman. Doktor İhsan Kayılı çok iyidir bu konuda. Kadıoğlu hastanesinde, Şişlide Cevahirin yan sokağında. Aklında olsun.

bende aynı sorunu yaşıyorum piyeloseptyl kullandım geçti gibi oldu ama biraz tuvaletimi tutsam ağrılar başlıyor ilacıda almıyorum artık aldıktan sonra salak gibi oluyorum.Bende en faydalı olan şey su içmek oluyor bol bol su içiyorum hafifliyor ama bazı geceler ağrıyla uyanıyorum antibiyotikte mideme dokunuyor yok mudur bunun kesin çözümü

Ben sana gerçekten iyi bir doktor önerebilirim canım. Çünkü herkesin çözümü farklı olabiliyuor. Burada önemli olan deneyimli doktora muayene olman. Doktor İhsan Kayılı çok iyidir bu konuda. Kadıoğlu hastanesinde, Şişlide Cevahirin yan sokağında. Aklında olsun.

Çok teşekkür ederim :)

bende aynı sorunu yaşıyorum piyeloseptyl kullandım geçti gibi oldu ama biraz tuvaletimi tutsam ağrılar başlıyor ilacıda almıyorum artık aldıktan sonra salak gibi oluyorum.Bende en faydalı olan şey su içmek oluyor bol bol su içiyorum hafifliyor ama bazı geceler ağrıyla uyanıyorum antibiyotikte mideme dokunuyor yok mudur bunun kesin çözümü

Sanırım yok bnde antibiyotik içiyorum bitiyo 1 hafta sonra yine başlıyor :KK20: maydanoz suyunun iyi geldiğini duydum fakat icemedim midem bulandı :oops:Cok kotu bisey hele o ağrısı dayanilmaz RABBIM hepimize şifa versin inşaAllah

Amin papatya cayinida deneyin hem vucududa rahatlatiyor hemde toksin attigi icin iyi geliyormus

Ben sizin kullandığınız ilacı araştırdim felaket bisey ölümle bile sonuclanabiliyormus bencede kullanmayın derim RABBIM hepimize şifa versin gercekten zor cekilmiyo

Sistitin stresle ilişkisi var gibi.Psikiyatriste görünseniz önce,sonra da günde bir tane sarımsak doğrayıp yutsanız ve kefir içseniz belki antibiyotiklerin verdiği zararın bir nebze önüne geçebilirsiniz.Bağırsak florasının ve mesane florasının bozulması sonucu oluşuyor bu rahatsızlık.

Back