Geçmek bilmeyen iç sıkıntısı huzursuzluk..

Cute2019

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
865
1.765
313
Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacim var.Sürekli olarak huzursuzum,içimde hep korku,bazen herkese karsı bi ofke nefret, sürekli kafama birseyler takiyorum gerekli gereksiz..Esimide huzursuz ediyorum.Kendimle hep bir savaş icindeyim neden boyle olduguna anlam veremiyorum.Böyle olmam icin cok ciddi sebeplerimde yok eşimi seviyorum evimde huzurluyum ama bilmiyorum iste..Kendimi eve kapattim resmen insanlardan hep zarar gelecekmis gibi hissediyorum güvenemiyorum ve korkuyorum hep.Sizce bu durum nasil gecer yillardir boyleyim ve gecmiyo esimide mutsuzlugumla yoruyorum artik.Fikirlerinize ihtiyacim var arkadaşlar

Mrb benim Annemde bi nevi bu durumda piskolojik sorunlari var husursuzluk disindada menopoz ve migren olunca cok daha kötu oluyor.. sizinde bi piskologa gitmenizi tavsiye ederim belki bi hap ile hayata bakis aciniz degiswbillir mutlu olursunuz cicekler böcekler bahar hos gelir :))

Bence sahip olduklarinin farkina varip mutlu olup şükre yönelmen lazim..maneviyat iç sikintini giderir diye düşünüyorum..namaz ve dua..tabi inancini bilmiyorum ama benim fikrim bu..
Cok haklisin bence. Inşirah suresi ic sıkıntisina, huzursuzluga cok iyi geliyor bir arasdirin isterseniz..

Mrb benim Annemde bi nevi bu durumda piskolojik sorunlari var husursuzluk disindada menopoz ve migren olunca cok daha kötu oluyor.. sizinde bi piskologa gitmenizi tavsiye ederim belki bi hap ile hayata bakis aciniz degiswbillir mutlu olursunuz cicekler böcekler bahar hos gelir :))
Bebegim olsun diye ugrasiyorum o yuzden hap kullanamam sanirim tesekkur edeeim

Bence sahip olduklarinin farkina varip mutlu olup şükre yönelmen lazim..maneviyat iç sikintini giderir diye düşünüyorum..namaz ve dua..tabi inancini bilmiyorum ama benim fikrim bu..
Inancli biriyim namazlarimi kilarim, çok dua ederim.Her günume şükür ederim herzaman bunlarida yapmama rağmen anlam veremiyorum işte geçmiyo bu huzursuzluk

Sanki beni anlatmışsın.Biraz tvden,haberlerden,son zamanlarda olan olumsuz olaylrdan kaynaklanıyor bence.
Ne zamn haberlere baksam kendime yabancılaşıyorum,kaçacak bir yer olsa tüm dünyayla irtibatımı kessem moduna giriyorum.Bende kendimi ev işine verdim.Beynimi yormaktansa bedenimi yorarım diye düşündüm.Uğraşı şart.

Sanki beni anlatmışsın.Biraz tvden,haberlerden,son zamanlarda olan olumsuz olaylrdan kaynaklanıyor bence.
Ne zamn haberlere baksam kendime yabancılaşıyorum,kaçacak bir yer olsa tüm dünyayla irtibatımı kessem moduna giriyorum.Bende kendimi ev işine verdim.Beynimi yormaktansa bedenimi yorarım diye düşündüm.Uğraşı şart.
Canım ben aşirı yogun bir iste calisorkende boyleydim suan hayatım tam tersi çok sakin ama yine boyleyim kendime anlam veremiyorum ya

Back
X