Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu dediklerini uyguluyorum canım. Ama bazen olacağı varsa oluyo illa ki.. Aşı tedavisi de olamam ona da inanmıyorum. Bi arkadaşımınki astıma dönüsen bicimindeydi, aşı tedavisi oldu çocukken 10 yıl sonra yeşile alerjisi çıktı ve yaşadığı yer karadeniz. Şöyle bitkisel mitkisel bi tedavisi olsa yapsak.Selam tatlım aynı sorun bende de var. Özellikle yünlü pamuklu yatak yorganından uzak duracaksın ben en iyi çözümü öyle buldum. Nevresimlerini sürekli değiştir ve çamaşırlarını balkona as sakın evin içine asma. Eğer evin içine asıyorsan da yumuşatıcının kokusu dahi etkiliyor çamaşırdan çıkan tozda cabası. Bol bol yerleri sil süpür. Ben desmont diye bir ilaç kullandım yaklaşık 3 ay kadar sonra hamilelij düşündüğüm için bıraktım. Şimdi hamileyim şükür atlattım hibi birşey. Çok geçmiş olsun canım
Benim mevsimsel ya da polene ilgili degil yaz kış aynı. Hepa filtreli aslında süpırgem ama o kadar da kaliteli bi marka değil. Biraz daha böyle devam ederse alıcam mecbur.Kaliteli süpürge kullanacaksınız. Ben de zamanında alerji testi yaptırmıştım, hala özellikle belli aylarda nefes problemi çekiyorum ama dışarıdaysam. O aylarda artık evde iken sıkıntı yaşamıyorum.
Ya Karcher ya da Dyson alıp rahat edeceksiniz. Yatağınızı, yastığınızı, koltukları da süpüreceksiniz.
Arkadaşın bahsettiği gibi sağlam bi süpürge almalısın tozu içeri kaçırmayan şahsen bende torbasız vardı ama onlar aslında daha sıkıntılı sulu makineler olabilir tozu suya hapsettiği için dışarıya kaçma ihtimali düşüyor.birde özellikle gece uyurken sıkıntı yaşıyordum ben boğazım yapışıyordu resmen. Maske kullanıyordum uyurken ki arada yine maske kullanıyorum bazen yine tetikliyor malesef çaresi yokBu dediklerini uyguluyorum canım. Ama bazen olacağı varsa oluyo illa ki.. Aşı tedavisi de olamam ona da inanmıyorum. Bi arkadaşımınki astıma dönüsen bicimindeydi, aşı tedavisi oldu çocukken 10 yıl sonra yeşile alerjisi çıktı ve yaşadığı yer karadeniz. Şöyle bitkisel mitkisel bi tedavisi olsa yapsak.
Bu süpürge işini bi araştirayım ben o zamanArkadaşın bahsettiği gibi sağlam bi süpürge almalısın tozu içeri kaçırmayan şahsen bende torbasız vardı ama onlar aslında daha sıkıntılı sulu makineler olabilir tozu suya hapsettiği için dışarıya kaçma ihtimali düşüyor.birde özellikle gece uyurken sıkıntı yaşıyordum ben boğazım yapışıyordu resmen. Maske kullanıyordum uyurken ki arada yine maske kullanıyorum bazen yine tetikliyor malesef çaresi yok
Yok, benim de öyleydi, hapşırık tıksırık eksik olmaz, ama dönemsel olarak arttığı zaman da vardı. Süpürgeye verdiğim paraya acımıyorum ben hiç çünkü kurtarıcım oldular. Sabaha karşı hapşırarak çok uyandım, uyandırdım. Artık yatağı yastığımı vs. de süpürüyorum, çok rahatım. Çıkan toza inanamazsınız.Benim mevsimsel ya da polene ilgili degil yaz kış aynı. Hepa filtreli aslında süpırgem ama o kadar da kaliteli bi marka değil. Biraz daha böyle devam ederse alıcam mecbur.
Araştırıcam hakikaten ama bakmadım halaYok, benim de öyleydi, hapşırık tıksırık eksik olmaz, ama dönemsel olarak arttığı zaman da vardı. Süpürgeye verdiğim paraya acımıyorum ben hiç çünkü kurtarıcım oldular. Sabaha karşı hapşırarak çok uyandım, uyandırdım. Artık yatağı yastığımı vs. de süpürüyorum, çok rahatım. Çıkan toza inanamazsınız.
Bu süpürgelerin ikinci elleri de var, temiz bulursanız alabilirsiniz eğer fiyatı fazla geliyorsa.
Geçmiş olsun canım süpürgenin markası neydi acaba benimde süpürgem bozuldu yeni alacağım almışken iyi bir şey olsun bizim buralara sürekli inşaat yapılıyor ondan mı nedir hergün silmem gerekiyor çok toz oluyor evimYok, benim de öyleydi, hapşırık tıksırık eksik olmaz, ama dönemsel olarak arttığı zaman da vardı. Süpürgeye verdiğim paraya acımıyorum ben hiç çünkü kurtarıcım oldular. Sabaha karşı hapşırarak çok uyandım, uyandırdım. Artık yatağı yastığımı vs. de süpürüyorum, çok rahatım. Çıkan toza inanamazsınız.
Bu süpürgelerin ikinci elleri de var, temiz bulursanız alabilirsiniz eğer fiyatı fazla geliyorsa.
Teşekkür ederim. Bende iki tane birden var. Normal temizlikte Dyson kullanıyorum, müthiş temizliyor.Geçmiş olsun canım süpürgenin markası neydi acaba benimde süpürgem bozuldu yeni alacağım almışken iyi bir şey olsun bizim buralara sürekli inşaat yapılıyor ondan mı nedir hergün silmem gerekiyor çok toz oluyor evim