Geçmek bilmeyen derdim :(

Aşık olan kişi ile şizofren birinin netin faliyetleri aynıdır bilimsel olarak
Geçecek bekleyin sabredin

Hmm ben de aldatildim. Ama ondan üstün kimse yok dersen Allah'in zoruna gider. Sınavını da onun üzerinden verirsin. Rabbi unutma herşeyden önce. Bol bol dua et.Böyle düşünmekten vazgeç. Değerli ve guclur bir insansın.. Dayanabilmissin. Ama uyan gerçekten.Onun dışında dışarda da hayat var.Ve sen bu hayatı onun yüzünden kaciriyorsun.. Halbuki Allah bilir ne güzelliklerle karsilasacaksin. O insan sizden bir kere gitti.O eller başkasının ellerini tuttu. Geri dönmesini gerçekten istiyor musun? Döndüğünde hiç birşey eskisi gibi olmayacak. Sizi sevmeyen bir insani neden hayatı kendinize zehir ederek mukafatlandiriyorsun.Üstelik o gününü gün ederken. Bir kalk aynaya bak . Ve düşün. Ben aynada kendimi görünce ne olmuş bana demiştim.Toparlan ve kendine gel.Hayat herseye rağmen cok guzel.Hayatı kaçırma.İnanki seninkinden ,benimkiden daha büyük dertleri olan insanlar var.Onları düşün ve haline şükür et.

Valla uzulmeni istemiyorm ama hic akıl yok siz gibilerde k.bakma adam seni sevmiyor aldatms 1 sene gecms hala seviyorum diyorsun bu ne ya takıntıdan baskaa bisey degil. Bosuna eziyet ediyorsun kendine.

hatalar hatalar hatalar.. bende bekarken birisiyle internetten tanıştım telefondan konuştuk buluştuk falan sonra kendisi il dışındaydı bana onun yanına gidersem herşeyin farklı olacağını söylemişti ve ne yapıp ettim ailemi ikna ettim ve gittim iki günlüğüne kendisi polis olduğu için evinde tek kaldım ve bilgisayarına bakabileceğimi söyledi bende açtım kadınsal bir duyğu ile hemen bi kızla konuşmuş mu falan araştırmasına girdim ve baktımki bi kızla resimleri var eve geldi ve sordum eski kız arkadaşı olduğunu resimleri silmeyi unuttuğunu vs söyledi her neyse ben oradan ayrıldım ve onu çok seviyorum giderken arkama bakıyorum adam gitmiş bile o an anladım beni sevmediğini neyse daha sonrasında bana ailesinin okumuş birisini kabul edebileceğini falan söyledi benlik bi durum değilmiş ben çok iyimişim vs sonrasında o kızla evlendi ve bana mail atmış bende cevap yazdım ve konuşmaya başladık eşiyle mutsuzmuş buluşmak falan istedi bende olmayacağını söyledim ve konuşmayı kestim sonuç ne mi bende hala tam anlamıyla unutabilmiş değilim bende derin izler bıraktı unutamayacağım derin izler seninde unutamayacağını düşünüyorum o yüzden kendini zorlama ve ne biliyo musun bizi umursamayanı biz çok kafamıza takıyoruz çok düşünüyoruz ve acıdan başka bir şey de vermiyo bu bize..

benzer durumlar yaşamışız ne kadar süre görüştünüz ?

Allah der ki;
Kimi benden çok seversen onu senden alırım.
Ve ekler;
Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım.
Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur,
Sabır taşar,
Canından saydığın yar bile bir gün el olur.
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür.
Düşman kalkar dostun olur.
Öyle garip bir dünya,
Olmaz dediğin ne varsa olur.
Düşmem dersin düşersin.
Şaşmam dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya;
Öldüm der durur yine de yaşarsın...

üff saçmalama! git süslen gezsene. kendine gerçek adam gibi bir sevgili bulmaya çalış.
seninki alışkanlık! lütfen git başka alışkanlık bul kendine. doktora git bir de.
biraz abartmışım tavsiye işini ama. kızıyorum böyle yapanlara.lütfen kardeşim lütfen silkelen. hatalı, sakat bi ilişkiymiş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…