- 3 Temmuz 2015
- 20
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi nurrr010101
çok haklısınız ama elimde değil belki takıntı belki değil ama unutmak için ne gerekyrsa yaptım ama olmadıyooo takıntı öyle bir şey değil ki. o dediğinizin adı psikopatlık. düşüncenin tek bir kişi/eşya/durum üzerinde yoğunlaşmasıdır takıntı. siz bu adama basbaya takıntılısınız. aradan 1 yıl geçmiş, sizin hayata karşı hiçbir hevesiniz yok, hayatınızı düzenlemeye karşı hiçbir isteğiniz yok.
sizi aldatmış, yalan söylemiş bir adamı hayatınızın merkezi yapmışsınız. üstelik bu uğurda depresyona bile girmişsiniz.
demek ki ne gerekiyorsa yapmamışsın.çok haklısınız ama elimde değil belki takıntı belki değil ama unutmak için ne gerekyrsa yaptım ama olmadıunutamıyorum.özlüyorum işte.
gittiğim ortamlarda bile aklıma geliyor bedenen orda bulunsamda ruhen olamıyorum .inan bu dediklerini yaptım.demek ki ne gerekiyorsa yapmamışsın.
öyle özlüyorum deyip üzgün smiley koymakla unutamazsın, kafanı yorgana gömüp ağlamakla da. çık, gez, sosyalleş, onu düşünmekten başka şeyler yap. kafan meşgul olsun.
bir uğraşın olsun boş zamanlarında. spor mu yaparsın, pasta kursuna mı gidersin, dikiş mi dikersin bilmem ama boş anında onu düşünüyorsan boş an bırakmayacaksın demektir.
tuvalette bile.
tuvalete gazete, kitap koy, işerken bile kafanı meşgul et. bak nasıl unutursun.
o zaman terapi alacaksın.gittiğim ortamlarda bile aklıma geliyor bedenen orda bulunsamda ruhen olamıyorum .inan bu dediklerini yaptım.
işe yarar mı?o zaman terapi alacaksın.
nerden bilebilirim? denemen lazımişe yarar mı?
3 yıl önce internetten birisyle tanıştım.5 ay boyunca telefondan görüştük sonra tanıştık uzak şehirlerdeydik. zor da olsa görüşme imkanı yarattık ve görüştük . fakat onun beni sevmediğini ve aldattığını öğrendim .aradan çekildim .oralı bile olmadı .beni kınayacaksınız ama ben onu 1 yıl geçmesine rağmen hala unutamadım kokusu,sesi her şeyi aklımda her sabah uyandığımda aklıma gelen o .çok özledim fakat beni sevmediğinide biliyorum . her günüm harap ,hiç bir şeyden keyif almıyorum ,dokunsalar ağlıyorum .ne yapacağımı bilemiyorum lütfen fikirlerinizi paylaşın
yaşamayan bilemez .daha önce bu gibi durumlarda bende gülüp geçiyordum başıma geldi.ondan daha ıyısıyle tanıs bak nasıl unutuyosun ayrıca tabı kı saygı duyuyorum ınternetten tanısıp telefonda konusup bı ıkı defa bulusup nasıl boylesıne aşık oldunuz hemde sızı aldattıgını ve sevmedıgını bıle bıle mantık akıl gıdıyor ama nereye bılen yok
gülüp geçmıyorum ben sana yasamadım ama yasamazdım ben bunu noröalde su anda kocam altatsa bı an gözyasına bakmam ceke rgıderım buyuk konusmayım ama aldatmayı affetmem hadı senı sevmese sen sevsen bunu anlarım karsılık alamadıgın halde sevmene hıcbısey demem ama altatılmıssın bunu nasıl kabul edıp hala sevmeye devam edebılıyorsun ben bunu kabul edememyaşamayan bilemez .daha önce bu gibi durumlarda bende gülüp geçiyordum başıma geldi.
aldattığı için ayrıldık zaten .ama hala nefret edemiyorumgülüp geçmıyorum ben sana yasamadım ama yasamazdım ben bunu noröalde su anda kocam altatsa bı an gözyasına bakmam ceke rgıderım buyuk konusmayım ama aldatmayı affetmem hadı senı sevmese sen sevsen bunu anlarım karsılık alamadıgın halde sevmene hıcbısey demem ama altatılmıssın bunu nasıl kabul edıp hala sevmeye devam edebılıyorsun ben bunu kabul edemem
kendıne saygın varsa degerlı oldugunu dusunuyorsan bu sevgıden vazgecmelısınaldattığı için ayrıldık zaten .ama hala nefret edemiyorum
Zaten aldatmasaydı,harika bir partner olsaydı ilişkiniz böyle sosyal medya üzerinden ya da ne bileyim sınırlı sayıdaki reel buluşmalardan ibaret olarak devam etseydi bir süre sonra sen sıkılacaktın.aldattığı için ayrıldık zaten .ama hala nefret edemiyorum
ne güzel konuştunuz :)Amaaaaan tek derdin bu olsun,Allah devasız dert vermesin.
Hayalindeki ruha karaktere başka bir adamı oturttuğunda bunu çoktan unutmuş olacaksın,doğanın kanunu bu.
Hafıza-i beşer nisyan ile maluldur