Geçmek bilmeyen derdim :(

çok haklısınız ama elimde değil belki takıntı belki değil ama unutmak için ne gerekyrsa yaptım ama olmadı unutamıyorum.özlüyorum işte.

çok haklısınız ama elimde değil belki takıntı belki değil ama unutmak için ne gerekyrsa yaptım ama olmadı unutamıyorum.özlüyorum işte.
demek ki ne gerekiyorsa yapmamışsın.
öyle özlüyorum deyip üzgün smiley koymakla unutamazsın, kafanı yorgana gömüp ağlamakla da. çık, gez, sosyalleş, onu düşünmekten başka şeyler yap. kafan meşgul olsun.
bir uğraşın olsun boş zamanlarında. spor mu yaparsın, pasta kursuna mı gidersin, dikiş mi dikersin bilmem ama boş anında onu düşünüyorsan boş an bırakmayacaksın demektir.
tuvalette bile.
tuvalete gazete, kitap koy, işerken bile kafanı meşgul et. bak nasıl unutursun.

gittiğim ortamlarda bile aklıma geliyor bedenen orda bulunsamda ruhen olamıyorum .inan bu dediklerini yaptım.

tamamen kararlılık unutmanız için yeterli olcaktır. unutamıyorum unutamıyorum demek yerine unutcam deseniz dahi bi adım atmış olursunuz ama siz kabullenmişsiniz gibi bi şey anladım ben, yaptınız denediniz ama yetmemiş demek ki karalı olun bi yazı okumuştum beynimizi yönlendirmemizle ilgili ben çok inanıyorum öyle şeylere siz yapamıyorum dedikçe depresyon durumu devam eder gibi geliyo umarım atlatırsınız bi an önce

kuyruk acisi bu canim bilirim bile seyler unutulmaz ama ince bi perde cekilir

Adam seni kandırmış yani yalancı, aldatmış yani ahlaksız. Sevilecek ne kaldı ki geriye? Unut gitsin, ondan bir cacık olmazmış.

ondan daha ıyısıyle tanıs bak nasıl unutuyosun ayrıca tabı kı saygı duyuyorum ınternetten tanısıp telefonda konusup bı ıkı defa bulusup nasıl boylesıne aşık oldunuz hemde sızı aldattıgını ve sevmedıgını bıle bıle mantık akıl gıdıyor ama nereye bılen yok

yaşamayan bilemez .daha önce bu gibi durumlarda bende gülüp geçiyordum başıma geldi.

yaşamayan bilemez .daha önce bu gibi durumlarda bende gülüp geçiyordum başıma geldi.
gülüp geçmıyorum ben sana yasamadım ama yasamazdım ben bunu noröalde su anda kocam altatsa bı an gözyasına bakmam ceke rgıderım buyuk konusmayım ama aldatmayı affetmem hadı senı sevmese sen sevsen bunu anlarım karsılık alamadıgın halde sevmene hıcbısey demem ama altatılmıssın bunu nasıl kabul edıp hala sevmeye devam edebılıyorsun ben bunu kabul edemem

aldattığı için ayrıldık zaten .ama hala nefret edemiyorum

Amaaaaan tek derdin bu olsun,Allah devasız dert vermesin.
Hayalindeki ruha karaktere başka bir adamı oturttuğunda bunu çoktan unutmuş olacaksın,doğanın kanunu bu.
Hafıza-i beşer nisyan ile maluldur

aldattığı için ayrıldık zaten .ama hala nefret edemiyorum
Zaten aldatmasaydı,harika bir partner olsaydı ilişkiniz böyle sosyal medya üzerinden ya da ne bileyim sınırlı sayıdaki reel buluşmalardan ibaret olarak devam etseydi bir süre sonra sen sıkılacaktın.
Terk edenleri sırf terk ettikleri için en büyük aşkı ilan eden acemilerden olma,psikolojine yazık.

yaşadığın şeyin sevgi değil takıntı olduğunu kabul ettiğinde sorunun büyük bir kısmını halletmiş olacaksın bence.

ayrıca fikir almak için konu açıp kendi fikrinde ayak diremenin anlamı ne?

Seni aldatmış ve sevmiyor olan birini sevemezsin..bunun adı sevgi olmamalı..sevgi karşılıklı emekle çoğalan bir duygudur çünkü..

benımde oyle bi ilişkim olmuştu yani netten tanışıp arada deredee görüşüp sürekli telefonlaştığım. Sadece şunu diyebilirim öyle bir ilişkiye ilişki bile denmez. Bende çok ciddi bir şey yaşadım sanıyordum kocamla tanışana dek :)
Sende gerçek bir ilişki yaşadığında şimdi ki haline gülersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…