Geçmek bilmeyen derdim :(

nurrr010101

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
20
1
34
3 yıl önce internetten birisyle tanıştım.5 ay boyunca telefondan görüştük sonra tanıştık uzak şehirlerdeydik. zor da olsa görüşme imkanı yarattık ve görüştük . fakat onun beni sevmediğini ve aldattığını öğrendim .aradan çekildim .oralı bile olmadı .beni kınayacaksınız ama ben onu 1 yıl geçmesine rağmen hala unutamadım kokusu,sesi her şeyi aklımda her sabah uyandığımda aklıma gelen o .çok özledim fakat beni sevmediğinide biliyorum . her günüm harap ,hiç bir şeyden keyif almıyorum ,dokunsalar ağlıyorum .ne yapacağımı bilemiyorum lütfen fikirlerinizi paylaşın

Demeyin böyle, yazmayın böyle, çok üzülüyorum böyle durumlara. Sevgi bile olsa canım, elden gitmişse vardır bir hayır deyip, bağrına taş basacaksın. O seninle olası bir geleceği kayıp olarak görseydi peşine düşerdi çoktan. Demek ki kaybedecek bir şey olarak görmüyor. Acı ama gerçek, duyguları güçlü olsaydı yoluna çıkardı. Kabulleneceksin. Bir süre sonra daha az acır canın belki. Allah yardımcın olsun. Akıl verdiğime bakma, zor biliyorum. Kabullenmek mesele, gerisi geliyor zaman alsa da.
Allah'a dua et içten bir şekilde, içini soğutsun, ona olan hislerini azaltsın. Onu senin gözünde değersizleştirsin, yabancılaştırsın.

beni sevmediğini biliyorum zaten ama elimde değil 1 yılı geçti aynı sevgiyle özlüyorum onu

Bu algiyla kurtulamazsin bu depresyondan. Once bunun takinti oldugunu kabulleneceksin. Sonra uzerine gideceksin. Kendi kendine becerecek gibi durmuyosun bence uzman destegi al
neden takıntı olsun? sadece çok fazla sevdim .ilk aşkım ilk sevgilim .. sadece sevgii

bu nasıl bir ilişkiymiş ya 5 ay sırf ınternetten tanıştıgın kişyle ne konuştun ? nasıl sevdin bana çok ütopik geldi doğru dürüst ilişki yaşamalısın

bu nasıl bir ilişkiymiş ya 5 ay sırf ınternetten tanıştıgın kişyle ne konuştun ? nasıl sevdin bana çok ütopik geldi doğru dürüst ilişki yaşamalısın
sadece 5 ay telefondan konuştuk daha sonra 1,5 yıl görüştük yüz yüze de .

Takıntı olsaydı o kişinin canının yanmasını isterdim . fakat bende öyle bir istek yok mutlu olmasını istiyorum.
yooo takıntı öyle bir şey değil ki. o dediğinizin adı psikopatlık. düşüncenin tek bir kişi/eşya/durum üzerinde yoğunlaşmasıdır takıntı. siz bu adama basbaya takıntılısınız. aradan 1 yıl geçmiş, sizin hayata karşı hiçbir hevesiniz yok, hayatınızı düzenlemeye karşı hiçbir isteğiniz yok.
sizi aldatmış, yalan söylemiş bir adamı hayatınızın merkezi yapmışsınız. üstelik bu uğurda depresyona bile girmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…