- 3 Temmuz 2015
- 20
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi nurrr010101
hepsini denedim olmadı .takıntı değil . Sevgi...Yani seni aldatan adami 1 senedir unutmuyosan sevgi degil takintidir o. Baska seyler yap hayatina renk kat yeni insanlarla tanis cok zorlaniyosan da psikolojik destek al
Evet .ondan üstün kimse yok geliyorBence onu gozunde cok buyutmussun.
beni sevmediğini biliyorum zatenDemeyin böyle, yazmayın böyle, çok üzülüyorum böyle durumlara.Sevgi bile olsa canım, elden gitmişse vardır bir hayır deyip, bağrına taş basacaksın. O seninle olası bir geleceği kayıp olarak görseydi peşine düşerdi çoktan. Demek ki kaybedecek bir şey olarak görmüyor. Acı ama gerçek, duyguları güçlü olsaydı yoluna çıkardı. Kabulleneceksin. Bir süre sonra daha az acır canın belki. Allah yardımcın olsun. Akıl verdiğime bakma, zor biliyorum. Kabullenmek mesele, gerisi geliyor zaman alsa da.
Allah'a dua et içten bir şekilde, içini soğutsun, ona olan hislerini azaltsın. Onu senin gözünde değersizleştirsin, yabancılaştırsın.
Sevgi degil takintihepsini denedim olmadı .takıntı değil . Sevgi...
keşke öyle olsaydı.Sevgi degil takinti
Bence ikisi de olmasın... Ne sevgi ne takıntı...keşke öyle olsaydı.
herkesi onla kıyaslıyorum .kimseyi sevemiyorumhayatınıza acilen yeni biri lazım...
Bu algiyla kurtulamazsin bu depresyondan. Once bunun takinti oldugunu kabulleneceksin. Sonra uzerine gideceksin. Kendi kendine becerecek gibi durmuyosun bence uzman destegi alkeşke öyle olsaydı.
neden takıntı olsun? sadece çok fazla sevdim .ilk aşkım ilk sevgilim .. sadece sevgiiBu algiyla kurtulamazsin bu depresyondan. Once bunun takinti oldugunu kabulleneceksin. Sonra uzerine gideceksin. Kendi kendine becerecek gibi durmuyosun bence uzman destegi al
Kardes senin akil almaya niyetin yok devam etneden takıntı olsun? sadece çok fazla sevdim .ilk aşkım ilk sevgilim .. sadece sevgii
neden olmasın? sen bu soruya cevap verirsen, neden takıntı olduğunu yazacağım.neden takıntı olsun? sadece çok fazla sevdim .ilk aşkım ilk sevgilim .. sadece sevgii
Takıntı olsaydı o kişinin canının yanmasını isterdim . fakat bende öyle bir istek yok mutlu olmasını istiyorum.neden olmasın? sen bu soruya cevap verirsen, neden takıntı olduğunu yazacağım.
sadece 5 ay telefondan konuştuk daha sonra 1,5 yıl görüştük yüz yüze de .bu nasıl bir ilişkiymiş ya 5 ay sırf ınternetten tanıştıgın kişyle ne konuştun ? nasıl sevdin bana çok ütopik geldi doğru dürüst ilişki yaşamalısın
yooo takıntı öyle bir şey değil ki. o dediğinizin adı psikopatlık. düşüncenin tek bir kişi/eşya/durum üzerinde yoğunlaşmasıdır takıntı. siz bu adama basbaya takıntılısınız. aradan 1 yıl geçmiş, sizin hayata karşı hiçbir hevesiniz yok, hayatınızı düzenlemeye karşı hiçbir isteğiniz yok.Takıntı olsaydı o kişinin canının yanmasını isterdim . fakat bende öyle bir istek yok mutlu olmasını istiyorum.