- 22 Mayıs 2018
- 80
- 17
- 88
- 28
- Konu Sahibi Kartalicee1404
-
Benim oglum 5 yasina kadar isilik oldu. Emin misiniz dermatit olduguna?Hanımlar selamlar en son 4 yaşındaki oğlumun bacağında aniden sivilce gibi kizariklar çıkmaya başladı demiştim. Doktor kontrolüyle kremler kullanmaya başladık. Fakat sönmüyor. Tekrar kontrole götürücem. Dermatit dediler şükür besin alerjisi yok. Ama neden çoğalır. Bu yaşlarda bunu yaşayan anneler yokmu diğer bacağında da çıkmaya başladı kaşıntı geçti. Ama kaç hafta sürüyor 2 haftadır bu şekilde 5 6 gündür de ilaç kullaniyo. Hep bebeklikte yada besin alerjisi olanlar konu açmış. Yokmu alerjisiz böyle birşey yaşayan çıldırıyorum artikk
Cildiye doktoru dermatit dedi sanki uçuk gibi sivilce sizin oglunuzun nasıldı acabaBenim oglum 5 yasina kadar isilik oldu. Emin misiniz dermatit olduguna?
Minik minik sivilcelerdi, daha kucukken tum vucudunda oluyordu hatta parkta falan insanlar cocuklarini uzak tutuyorduCildiye doktoru dermatit dedi sanki uçuk gibi sivilce sizin oglunuzun nasıldı acaba
Minik minik sivilcelerdi, daha kucukken tum vucudunda oluyordu hatta parkta falan insanlar cocuklarini uzak tutuyorduiyi bir cocuk doktoru ne oldugunu net anlar
Karpuz yedi mi bu sira? Bizimki karpuz yiyince isilik patlamasi yasiyordu. Bizimkiler de boyleydi
Ben istanbuldayim, burda olsaniz doktor onerebilirdim. Tum yaz devam ediyordu bizim, havalar isininca basliyorduYedi aslında ama ne bileyim hiç sonmezmi ki 2 haftada birde yayılır mi Ankara'da yaşıyoruz haftaya şehir Hastanesi'ne götürücem birde tıp fakültesine.goturduk bir işe yaramadı
Hangi kremleri yada ilaçları kullandınız acaba yada nelere dikkat ettinizBen istanbuldayim, burda olsaniz doktor onerebilirdim. Tum yaz devam ediyordu bizim, havalar isininca basliyordu
Surekli dus aldirdik, genelde saf suyla sadece yani sabun vs kullanmadik her banyoda. Kullandiklarimiz da hassas ciltler icindiHangi kremleri yada ilaçları kullandınız acaba yada nelere dikkat ettiniz
Hangi kremleri yada ilaçları kullandınız acaba yada nelere dikkat ettinizBen istanbuldayim, burda olsaniz doktor onerebilirdim. Tum yaz devam ediyordu bizim, havalar isininca basliyordu
Bizde şimdi dermatit teşhisinden dolayı deterjanı değiştirdik mustela yada Biodermanin kremleri den şampuanlarından Alicaz dermatitte dusu çok sık onermiyorlar bende aslında isilik gibi düşündüm de başka bir doktora daha götüreyim dedim inşallah daha fazla yayılmadan geçer tam ne olduğunuda kestiremiyorum ki böyle çare arayışına girdimSurekli dus aldirdik, genelde saf suyla sadece yani sabun vs kullanmadik her banyoda. Kullandiklarimiz da hassas ciltler icindi
Bizimki yazik kasinirdi, kizarirdi vs ama yapacak bir sey yok. Bizim doktor aksine krem falan onermiyordu, gozenekleri kapatacak hicbir sey kullanmayin diyordu. Neticede gecti ama rahat olunHangi kremleri yada ilaçları kullandınız acaba yada nelere dikkat ettiniz
Bizde şimdi dermatit teşhisinden dolayı deterjanı değiştirdik mustela yada Biodermanin kremleri den şampuanlarından Alicaz dermatitte dusu çok sık onermiyorlar bende aslında isilik gibi düşündüm de başka bir doktora daha götüreyim dedim inşallah daha fazla yayılmadan geçer tam ne olduğunuda kestiremiyorum ki böyle çare arayışına girdim
Amin cumlemizinkineİnşallah bizimkide geçer gece gece yardımcı oldunuz hakkınızı helal edin yayılması endişelendirdi aslında ama şimdi rahatladım biraz yayilsada geçecek illaki sonuçta çok teşekkür ederim yavrunuza Rabb'im sağlıklı uzun ömürler versin,
Çok çok teşekkür ederim zaten ilk çocukta herşeyde elimiz ayagimiza dolanıyorAmin cumlemizinkinebu arada dermatitse de korkulacak bir sey yok bence rahat olun, benim bu dedigim 2. Cocugumda oldu gayet rahattim o yuzden. Size de tavsiye ederim
Hametan krem sürün geçen aralık ayında 1 yaşındaki oğlumun yuzunde oluştu atopim dermatit dendi krem verildi kullandık bir faydası olmadı hametan krem 3 günde geçirdiHanımlar selamlar en son 4 yaşındaki oğlumun bacağında aniden sivilce gibi kizariklar çıkmaya başladı demiştim. Doktor kontrolüyle kremler kullanmaya başladık. Fakat sönmüyor. Tekrar kontrole götürücem. Dermatit dediler şükür besin alerjisi yok. Ama neden çoğalır. Bu yaşlarda bunu yaşayan anneler yokmu diğer bacağında da çıkmaya başladı kaşıntı geçti. Ama kaç hafta sürüyor 2 haftadır bu şekilde 5 6 gündür de ilaç kullaniyo. Hep bebeklikte yada besin alerjisi olanlar konu açmış. Yokmu alerjisiz böyle birşey yaşayan çıldırıyorum artikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?