Geçmedi geçmiyor dermatit yaşayanlar bir tavsiyee lütfen

Kartalicee1404

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2018
80
17
88
28
Hanımlar selamlar en son 4 yaşındaki oğlumun bacağında aniden sivilce gibi kizariklar çıkmaya başladı demiştim. Doktor kontrolüyle kremler kullanmaya başladık. Fakat sönmüyor. Tekrar kontrole götürücem. Dermatit dediler şükür besin alerjisi yok. Ama neden çoğalır. Bu yaşlarda bunu yaşayan anneler yokmu diğer bacağında da çıkmaya başladı kaşıntı geçti. Ama kaç hafta sürüyor 2 haftadır bu şekilde 5 6 gündür de ilaç kullaniyo. Hep bebeklikte yada besin alerjisi olanlar konu açmış. Yokmu alerjisiz böyle birşey yaşayan çıldırıyorum artikk

Eklentiler

• IMG_20230529_174227.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 58
Benim oglum 5 yasina kadar isilik oldu. Emin misiniz dermatit olduguna?

Minik minik sivilcelerdi, daha kucukken tum vucudunda oluyordu hatta parkta falan insanlar cocuklarini uzak tutuyordu iyi bir cocuk doktoru ne oldugunu net anlar

Eklentiler

• IMG_20230529_174301.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20230529_174227.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20230529_174214.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 41
Yedi aslında ama ne bileyim hiç sonmezmi ki 2 haftada birde yayılır mi Ankara'da yaşıyoruz haftaya şehir Hastanesi'ne götürücem birde tıp fakültesine.goturduk bir işe yaramadı

Yedi aslında ama ne bileyim hiç sonmezmi ki 2 haftada birde yayılır mi Ankara'da yaşıyoruz haftaya şehir Hastanesi'ne götürücem birde tıp fakültesine.goturduk bir işe yaramadı
Ben istanbuldayim, burda olsaniz doktor onerebilirdim. Tum yaz devam ediyordu bizim, havalar isininca basliyordu

Ben istanbuldayim, burda olsaniz doktor onerebilirdim. Tum yaz devam ediyordu bizim, havalar isininca basliyordu
Hangi kremleri yada ilaçları kullandınız acaba yada nelere dikkat ettiniz
Surekli dus aldirdik, genelde saf suyla sadece yani sabun vs kullanmadik her banyoda. Kullandiklarimiz da hassas ciltler icindi
Bizde şimdi dermatit teşhisinden dolayı deterjanı değiştirdik mustela yada Biodermanin kremleri den şampuanlarından Alicaz dermatitte dusu çok sık onermiyorlar bende aslında isilik gibi düşündüm de başka bir doktora daha götüreyim dedim inşallah daha fazla yayılmadan geçer tam ne olduğunuda kestiremiyorum ki böyle çare arayışına girdim

Bizimki yazik kasinirdi, kizarirdi vs ama yapacak bir sey yok. Bizim doktor aksine krem falan onermiyordu, gozenekleri kapatacak hicbir sey kullanmayin diyordu. Neticede gecti ama rahat olun

İnşallah bizimkide geçer gece gece yardımcı oldunuz hakkınızı helal edin yayılması endişelendirdi aslında ama şimdi rahatladım biraz yayilsada geçecek illaki sonuçta çok teşekkür ederim yavrunuza Rabb'im sağlıklı uzun ömürler versin,

Amin cumlemizinkine bu arada dermatitse de korkulacak bir sey yok bence rahat olun, benim bu dedigim 2. Cocugumda oldu gayet rahattim o yuzden. Size de tavsiye ederim

Bugün çocuk dr gittik küçük minik kabarcik, paketli gıdaları kesin,güneşte çok durmasın ve tozda oynamasın dedi,arada kaşınıyor, dün dus aldı, sampuansiz sadece şu ile, hem verdi ama surdurmuyor, şimdi de ateşi var üstünü giymediği icin usuttu sanirim

Hametan krem sürün geçen aralık ayında 1 yaşındaki oğlumun yuzunde oluştu atopim dermatit dendi krem verildi kullandık bir faydası olmadı hametan krem 3 günde geçirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…