Geçirdiğim kimyasal gebelik mi :( Lütfen yardımcı olur musunuz :(

Betul Akyuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2023
3
0
1
28
Herkese merhaba, geçtiğimiz ay adet günüm 3 gün gecikti, beta hcg değerlerim de 3.30 ve 4.7 olarak seyretti fakat sonrasında adet oldum , doktora da gittim gebeliğin olmadığını kimyasal olabileceğini fakat adet olduğum için de kanla beraber akıp gideceğini söyledi daha önce bu düşük değerlerle böyle bir şey yaşayan varsa bilgi verirse çok mutlu olurum

Son düzenleme:
yaaa değerim normalde 0 çıkması gerekirken 3ten 4e yükseldiği için mi acaba çok teşekkür ediyorum bu arada cevabınız için :)))

yaaa değerim normalde 0 çıkması gerekirken 3ten 4e yükseldiği için mi acaba çok teşekkür ediyorum bu arada cevabınız için :)))
0 çıkması gerekmiyor 5'ten küçük çıkması gerekiyor negatif için. Sizinkiler de hep negatifmiş. Bilemedim. Yine de adetiniz hoş gelmiş diyeyim :)

yaaa anladım burada 2.50 değer ile bile hamile kalan olduğunu okuyunca şaşırmıştım, inşallah en yakın zamanda hamile kalırım :) tekrar reşekkür ediyorummm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…