• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçirdiğim kimyasal gebelik mi :( Lütfen yardımcı olur musunuz :(

Betul Akyuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2023
3
0
1
28
Herkese merhaba, geçtiğimiz ay adet günüm 3 gün gecikti, beta hcg değerlerim de 3.30 ve 4.7 olarak seyretti fakat sonrasında adet oldum , doktora da gittim gebeliğin olmadığını kimyasal olabileceğini fakat adet olduğum için de kanla beraber akıp gideceğini söyledi :KK43: daha önce bu düşük değerlerle böyle bir şey yaşayan varsa bilgi verirse çok mutlu olurum :KK43:

Son düzenleme:
yaaa değerim normalde 0 çıkması gerekirken 3ten 4e yükseldiği için mi acaba :( çok teşekkür ediyorum bu arada cevabınız için :)))

yaaa değerim normalde 0 çıkması gerekirken 3ten 4e yükseldiği için mi acaba :KK43: çok teşekkür ediyorum bu arada cevabınız için :)))
0 çıkması gerekmiyor 5'ten küçük çıkması gerekiyor negatif için. Sizinkiler de hep negatifmiş. Bilemedim. Yine de adetiniz hoş gelmiş diyeyim :)

yaaa anladım burada 2.50 değer ile bile hamile kalan olduğunu okuyunca şaşırmıştım, inşallah en yakın zamanda hamile kalırım :) tekrar reşekkür ediyorummm :))

Back