- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.866
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #7.901
Kıraç ?haluk levent dinledim bugün iş yaparken mutfakda.tarkan sevmemmm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıraç ?haluk levent dinledim bugün iş yaparken mutfakda.tarkan sevmemmm.
kıraç ı kim sevmezzz karısını da kızım severdi malumm pepeee bebee olayıııKıraç ?
o ses türkiye 1. si emre sertkaya dan minnet eylemem i dinle .ben de aynı o şarkı gibiyim kimseye minnet eylemem taviz vermem alttan almam çıkarım için.sanırım ondan fakirimmmmYıllar sonra bir hazan sabahında ....
Ya da
Ben bir garip aşk bestesiyim bilemezsin ne haldeyim...
İyi geceler ceyooooherkese iyi gecelerrrrrr![]()
bacım 38 beden giyiniyorum zaten.Sen sus 50 kilocuk şey, cebin bile küçücüktür nereye sığayım![]()
bacım 38 beden giyiniyorum zaten.![]()
38 beden giyiniyorum. ben sabah kalvaltısı oooo neler yedım ara ogun yedim ogle yemegını yedım. sımdı cay ve yakında hazırladıklarımı yıyecegım. ohhhhhh
Can sağlığın için bence daha fazla anlatma.
Gerçi aklını bozarız daha iyi seçenek o![]()
Kıskandımmm38 beden giyiniyorum. ben sabah kalvaltısı oooo neler yedım ara ogun yedim ogle yemegını yedım. sımdı cay ve yakında hazırladıklarımı yıyecegım. ohhhhhh![]()
bacım bende bır bılsem. goren kuru kemık dıyo ama yedıklerımı goruncede oylece bakıyorlarKıskandımmmkız nerene yiyon o kadar
ohh afiyet olsun
2 tepsi açma, 1 tepsi sütlü tereyağlı simit yaptım.38 beden giyiniyorum. ben sabah kalvaltısı oooo neler yedım ara ogun yedim ogle yemegını yedım. sımdı cay ve yakında hazırladıklarımı yıyecegım. ohhhhhh![]()
ahh canım cekti kalkıp yapayım gız2 tepsi açma, 1 tepsi sütlü tereyağlı simit yaptım.
Canın çeksin, aç dolapta ne varsa ye
Ye sen ye, bir zamanlar yediğin hurmalar...
zaten ben gordugum ve canım cektıgı şeyleri yemezsem şişiyorum2 tepsi açma, 1 tepsi sütlü tereyağlı simit yaptım.
Canın çeksin, aç dolapta ne varsa ye
Ye sen ye, bir zamanlar yediğin hurmalar...
İndirim de 1 lira zam da 3 lira yapıyorlarBacım biz uzun süredir konuşup, hiç geçinemediğimize karar verdik.
Geçiniyoruz diyene ağzı arşa açık şekilde bakıyoruz zaten.
Artık napalım, indirim falan olursa buradan haberleşiyoruz.
ben aksam 7 den ertesi gun oglen 12 ye kadar hic bisey yemiyorum yinede bir gun midem kazinarak uyanmadim yaSürekli deli gibi acikmis ve susamış uyanıyorum .
Bu hiç şaşmaz neden böyle acaba
Çok yorgundum erken çıktım canım .Hadi bea neredesin hemşire hanım
Aslında eşim gunduzde olduğu zamanlar detoks yapıyorumben aksam 7 den ertesi gun oglen 12 ye kadar hic bisey yemiyorum yinede bir gun midem kazinarak uyanmadim ya
icimde oylece duruyo yediklerim
ye ye aksırana kadar ye tıksırana kadar ye utanma emi38 beden giyiniyorum. ben sabah kalvaltısı oooo neler yedım ara ogun yedim ogle yemegını yedım. sımdı cay ve yakında hazırladıklarımı yıyecegım. ohhhhhh![]()