- 8 Mart 2015
- 25.119
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.251
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #7.881
Yavrum kanma buna.Ben sana kahve ısmarlarm gel oyyy
sen ankarada mı okudun ankarayla bağlantın ne onu merak ettim.bir de samimi olmadan önce ben seni kro bir ev kadını sanıyordum.nedeni de ibrahim tatlıses resmi vardı profilinde.Ben sana kahve ısmarlarm gel oyyy
bir iki vardı bende bir tanesiyle dostuz devamlı görüşürüz .sonradan görme zenginler en tehlikelileriHiç öyle arkadaşlarım olmadı.
Çok zengin tanıdım, daha çay ısmarlamamıştır ya da şoförüyle geçerken bir yere bırakmamıştır
Böyle zengin oluyorlar zatenZ
film virüs azalsın gün belirleyelim deniz sen ben gordionda buluşalım herkes yakasına karanfil taksın tanınmak için.ha birbirimizi beğenmezsek tanımamazlıktan gelir geçerizzzzzzzYavrum kanma buna.
Bak ya sana geleceğim der ya denize sendeyim der, hiç bana gelin demez.
Hep bir yerlere yıkılma peşinde, sor bakalım kendi ısmarlar mı kahve
Çünkü ibolar bozuklukkkkkibrahim tatlıses resmi vardı profilinde.
Ankaraliyim ccunkuuuuu.sen ankarada mı okudun ankarayla bağlantın ne onu merak ettim.bir de samimi olmadan önce ben seni kro bir ev kadını sanıyordum.nedeni de ibrahim tatlıses resmi vardı profilinde.
ne ilginç bir hastalık psikiyatri tarihinde bir ilkkkkkkÇünkü ibolar bozuklukkkkk
oyyy angara bebesiiiiiii filmmmm bak küçük kardeşimizzzzz hemşerimizzzzzAnkaraliyim ccunkuuuuu.
dayı emmi hala teyze musvetteleri Ankara'da benim.
'Caaaaanım annem babam ablalar' da Ankara'da
İlk olur mu yane ilginç bir hastalık psikiyatri tarihinde bir ilkkkkkk
arada da ağlıyorrrrrr duygusala bağlıyor sonra terör estiriyor anidennnn .Ama sağlam sesi var ergenken dinlerdimmmİlk olur mu ya
İbo Show aramiza kaç yılında girdi o zamandan beri bizimle olan bı hastalık bu
Adam bir gülüyor birden suratı asılıyor terör estiriyor seni p...zevenklerin elinden gittim aldım diyebugün dostsunuz yarın düşman .
Şimdi mutlu aniden topuğuna sıkıyor filan
Mahsun dinlearada da ağlıyorrrrrr duygusala bağlıyor sonra terör estiriyor anidennnn .Ama sağlam sesi var ergenken dinlerdimmm
aybush ve lilly de yokoldular artık bize takılmıyorlarHadi bea neredesin hemşire hanım
ben hayko cepkin dinlerim erol evgin candan erçetin mahsuni şerif cem karaca severimmmMahsun dinle
Lily yolda ceyoo ya bugün İzmir'de tedavisi vardı .gece uykusuz yolda geçti gündüz hastanede geçti .geri işi bitince tekrar bindi beklemeden. Yolda derbederaybush ve lilly de yokoldular artık bize takılmıyorlar
Sana sacımı atıcaktım ama ozele kapalısın yevrimMahsun dinle
Hepppppsine bayılırımben hayko cepkin dinlerim erol evgin candan erçetin mahsuni şerif cem karaca severimmm
Ooo umarım saçların kalcalarina kadar uzundur bir taşla iki kuşSana sacımı atıcaktım ama ozele kapalısın yevrim
haluk levent dinledim bugün iş yaparken mutfakda.tarkan sevmemmm.Hepppppsine bayılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?