Geçinemeyenler kulübü

Hiç öyle arkadaşlarım olmadı.
Çok zengin tanıdım, daha çay ısmarlamamıştır ya da şoförüyle geçerken bir yere bırakmamıştır😂

Böyle zengin oluyorlar zatenZ
bir iki vardı bende bir tanesiyle dostuz devamlı görüşürüz .sonradan görme zenginler en tehlikelileri

Yavrum kanma buna.
Bak ya sana geleceğim der ya denize sendeyim der, hiç bana gelin demez.
Hep bir yerlere yıkılma peşinde, sor bakalım kendi ısmarlar mı kahve :KK53: :KK70:
film virüs azalsın gün belirleyelim deniz sen ben gordionda buluşalım herkes yakasına karanfil taksın tanınmak için.ha birbirimizi beğenmezsek tanımamazlıktan gelir geçerizzzzzzz :rolleyes: beni ayaklardan da tanıyabilirsin malum 36 nooooo

sen ankarada mı okudun ankarayla bağlantın ne onu merak ettim.bir de samimi olmadan önce ben seni kro bir ev kadını sanıyordum.nedeni de ibrahim tatlıses resmi vardı profilinde. :KK53:
Ankaraliyim ccunkuuuuu.

dayı emmi hala teyze musvetteleri Ankara'da benim.

'Caaaaanım annem babam ablalar' da Ankara'da

ne ilginç bir hastalık psikiyatri tarihinde bir ilkkkkkk :KK70:
İlk olur mu ya
İbo Show aramiza kaç yılında girdi o zamandan beri bizimle olan bı hastalık bu
Adam bir gülüyor birden suratı asılıyor terör estiriyor seni p...zevenklerin elinden gittim aldım diye :KK70: bugün dostsunuz yarın düşman .

Şimdi mutlu aniden topuğuna sıkıyor filan

Son düzenleme:
İlk olur mu ya
İbo Show aramiza kaç yılında girdi o zamandan beri bizimle olan bı hastalık bu
Adam bir gülüyor birden suratı asılıyor terör estiriyor seni p...zevenklerin elinden gittim aldım diye :KK70: bugün dostsunuz yarın düşman .

Şimdi mutlu aniden topuğuna sıkıyor filan
arada da ağlıyorrrrrr duygusala bağlıyor sonra terör estiriyor anidennnn .Ama sağlam sesi var ergenken dinlerdimmm :KK70:

Back