- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.866
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #7.861
Benim bir arkadaş bgn sosyal medyadan ev attı bana, biliyor ev dekorasyon meraklısıyım.aaaa boğazda yalı dairelerinde indirim varmış kızlar koşun koşunn alınnnn
Başka mail ve ip.Ben olayı anlamadım
Bikac üyelikleri olmasinin ayıp/ sakıncalı tarafı nedir ki ifşa söz konusu oluyor
Bı de ikinci bı üyelik açılamıyor ben ilk banlandigimda açmaya çalışmıştım başka üyeliğiniz var açılamaz filan yazmışlardı whatsapptan .
Nasıl açmış onlar
Neyapsam onun karşısına avukat ordusuyla çıkar, yanlış ata oynamışdava falan açti o uye neyapsamkisimdiye yani acacagim diyodu burda konu acti hatta
aynenNeyapsam onun karşısına avukat ordusuyla çıkar, yanlış ata oynamış
ka....n yazdı valla ifşa ederim diyeee ben de şaştım kaldımm.birden fazla üyelikle buralarda mı diye.ben yıllar önce banlanınca 2. üyelik açmıştım 1 saate kapatılmıştı.Ben olayı anlamadım
Bikac üyelikleri olmasinin ayıp/ sakıncalı tarafı nedir ki ifşa söz konusu oluyor
Bı de ikinci bı üyelik açılamıyor ben ilk banlandigimda açmaya çalışmıştım başka üyeliğiniz var açılamaz filan yazmışlardı whatsapptan .
Nasıl açmış onlar
ablanla benim dayı da varNeyapsam onun karşısına avukat ordusuyla çıkar, yanlış ata oynamış
Evet knismustuk seninle bunu.ka....n yazdı valla ifşa ederim diyeee ben de şaştım kaldımm.birden fazla üyelikle buralarda mı diye.ben yıllar önce banlanınca 2. üyelik açmıştım 1 saate kapatılmıştı.
Ablam şahsi dava alamıyorablanla benim dayı da var
şirket avukatı yaniii anladımmmm.ben varımm yahuuuu avukat yazıhanesinde piştimmmmmmAblam şahsi dava alamıyor
Başıma bir şey gelse neyse ki arkadaşlarım var diyorum, ablamdan hayır yok bana
ben sık sık telefon no sunu değiştirene bile güvenmemEvet knismustuk seninle bunu.
Bende de arkadaş deformasyonu mevcut.şirket avukatı yaniii anladımmmm.ben varımm yahuuuu avukat yazıhanesinde piştimmmmmm
ben de 2 tane dayım ve onun oğlu diğer evde kalmış oğlu malum doktor.öğretmen de mühendiste akademisyen de bolca var ailede.ticaret yapan hemen hemen yokkk ne fakir bir sülaleyiz ayol şimdi farkettim bir taneeee şirkettt sahibi yohhhhhhBende de arkadaş deformasyonu mevcut.
Çoğu avukat, azınlığı hakim.
Başka meslek grubu çok az.
Bir araya gelince açıyorum kulaklarımı dinliyorum, önlisans yaptım sayılır
Parayla iman belli olmaz ceyceyben de 2 tane dayım ve onun oğlu diğer evde kalmış oğlu malum doktor.öğretmen de mühendiste akademisyen de bolca var ailede.ticaret yapan hemen hemen yokkk ne fakir bir sülaleyiz ayol şimdi farkettim bir taneeee şirkettt sahibi yohhhhhh
gene de yok işteeee şöyle şoförlüüü yatılı hizmetçili aşçılı bir akrabaaa.dümdükkkk fakirler işteeeeParayla iman belli olmaz ceycey
Öyle avukatlar biliyorum a.ş kadar para kazanıyor
Napcan, akrabayla mı yaşıcangene de yok işteeee şöyle şoförlüüü yatılı hizmetçili aşçılı bir akrabaaa.dümdükkkk fakirler işteeee
beni çok ucuza yurtdışı tatiline gönderen arkadaşım oldu zamanında heyy gidi yıllar heyyyyy.şimdi kahve ısmarlayan yokkkkkNapcan, akrabayla mı yaşıcan
Onun zenginliğinden faydalanamayacağına göre, boşver daha iyi gözün görmüyor
Ben sana kahve ısmarlarm gel oyyybeni çok ucuza yurtdışı tatiline gönderen arkadaşım oldu zamanında heyy gidi yıllar heyyyyy.şimdi kahve ısmarlayan yokkkkk
3ü birarada olsunBen sana kahve ısmarlarm gel oyyy
Hiç öyle arkadaşlarım olmadı.beni çok ucuza yurtdışı tatiline gönderen arkadaşım oldu zamanında heyy gidi yıllar heyyyyy.şimdi kahve ısmarlayan yokkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?