- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.866
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #7.841
Ben ? Sonuçta sarışınsinC ceycey0406 izlesene beni bebeim
ZuahshshshSen hep bı seceneksin. Yanlışlıkla hamile kalma potansiyelin çok yüksek olduğu icin
Nasıl ya, ikisi ne alaka?neyapsamkisimdi ifşaladı gibi bişey oldu, baya saydirdi ona vs oyle biseyler oldu yanlis hatirlamiyosam
Bende şuan okuyorum .bu postta sayfa ucyuzlerde konu dönüyor ama çok uzun .yakalayamiyorum başını.Nasıl ya, ikisi ne alaka?
1 sadekahve öğrenci öğretmenli konuda yöneticilerle atıştı ve gitti.Bende şuan okuyorum .bu postta sayfa ucyuzlerde konu dönüyor ama çok uzun .yakalayamiyorum başını.
Deniz net hatirliyordur umarim
ay bidakika o uye o uye degil pardonNasıl ya, ikisi ne alaka?
Neyapsamkişimdi yine banlı ama dediği bir şey de yok, geçen bakmıştım son mesajlarına.ay bidakika o uye o uye degil pardon
hatlae karismis
olur bebişimmmmmmC ceycey0406 izlesene beni bebeim
Neyapsamkisimdi'nin de bı konusu var olaylı. Onu okiyodum bende .ay bidakika o uye o uye degil pardon
hatlae karismis
Ben de diyorum parası bize girmiyor diyemarket çalışanlarına kızıyor bir de müşteriler.sanki fiyatları onlar belirliyor
neyapsamkisimdi başka bir kahveli üyeyi deşifre etmişti1 sadekahve öğrenci öğretmenli konuda yöneticilerle atıştı ve gitti.
Neyapsamkisimdi ile alakası yok ki mevzunun.
Bacım biz uzun süredir konuşup, hiç geçinemediğimize karar verdik.Ben de diyorum parası bize girmiyor diye
etiketleri gece değiştiriyorsunuz sanırım.sabaha bize büyük şok olsun diyeeeeBen de diyorum parası bize girmiyor diye
dava falan açti o uye neyapsamkisimdiye yani acacagim diyodu burda konu acti hattaNeyapsamkisimdi'nin de bı konusu var olaylı. Onu okiyodum bende .
İyi o değilse devam etmiyorum madem.
Ha o ayrıneyapsamkisimdi başka bir kahveli üyeyi deşifre etmişti
aaaa boğazda yalı dairelerinde indirim varmış kızlar koşun koşunn alınnnnBacım biz uzun süredir konuşup, hiç geçinemediğimize karar verdik.
Geçiniyoruz diyene ağzı arşa açık şekilde bakıyoruz zaten.
Artık napalım, indirim falan olursa buradan haberleşiyoruz.
Evet kapanışa beş dakika kalaetiketleri gece değiştiriyorsunuz sanırım.sabaha bize büyük şok olsun diyeeee
öyle dava olmaz sallamış hakaret yok bir şey yokdava falan açti o uye neyapsamkisimdiye yani acacagim diyodu burda konu acti hatta
bizde oyle dedik ama anlamadiöyle dava olmaz sallamış hakaret yok bir şey yok
bu ülkede en basit dava 3 yıl sürüyor buyursun açsın vakti ve parası çoksabizde oyle dedik ama anlamadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?