- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi chamallows
-
- #7.821
oyleysen gı davama bedeva bak hayrınaben avukatmıymışımmm yavv ne zaman söyledim avukat olduğumuuuuu?
Filmdelisini avukat saniyodummmmben avukatmıymışımmm yavv ne zaman söyledim avukat olduğumuuuuu?
Sadekahveyi de o günden beri goremedikkkkOydar kaççç bacımmm kadın hamileeee avına çıktıııııı
burda bas bas kadın ev kadınıyım işsizim diye çığırıyor aylardırrrrrrFilmdelisini avukat saniyodummmm
Allahıma bin şükür başkente yeğeni bırakırken ‘aa siz öğrenci değil misiniz’ diyor güvenlikkompleksss yapmaa perdelerini indir ve kedi gibimm ol çabbukkkkk
O aralar aklım sadece sendeydi demek kiburda bas bas kadın ev kadınıyım işsizim diye çığırıyor aylardırrrrrr
el kadar bebe bacım sag cebıme gır gurban oldugumYok, beni karıştırıyor.
Karı koca avukat olan @filmgibi ama prenses kim çözemedik.
Aksi gibi yaşımı da daha büyük biliyormuş, halbukisi el kadar bebeyim
başkentte ne işin var ayolll zengünn okulu orasıııı sana bana yaramaz bizi bozarrrrrrrrbin şükür başkente yeğeni bırakırken ‘aa siz öğrenci değil misiniz’ diyor güvenlik
Niye cevap veremedinO aralar aklım sadece sendeydi demek ki
düşünüyorum teklifini kabul etsem miiii etmesem miiii diyeeeeNiye cevap veremedin
o gitti sitedenSadekahveyi de o günden beri goremedikkkk
Sen sus 50 kilocuk şey, cebin bile küçücüktür nereye sığayımel kadar bebe bacım sag cebıme gır gurban oldugum
Aaa sahi mi .vedalaştı filan mı nasıl biliyosun .o gitti siteden
Tabii seçenek azaldı üzüldün demiAaa sahi mi .vedalaştı filan mı nasıl biliyosun .
Hayırlısı olsun sağlıkla kucaklasn evladini
Burslu mühendislik okuyor, benim gibi gerizekalı değil yiğenbaşkentte ne işin var ayolll zengünn okulu orasıııı sana bana yaramaz bizi bozarrrrrrrr
Sen hep bı seceneksin. Yanlışlıkla hamile kalma potansiyelin çok yüksek olduğu icinTabii seçenek azaldı üzüldün demi
neyapsamkisimdi ifşaladı gibi bişey oldu, baya saydirdi ona vs oyle biseyler oldu yanlis hatirlamiyosamAaa sahi mi .vedalaştı filan mı nasıl biliyosun .
Hayırlısı olsun sağlıkla kucaklasn evladini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?