Geçinemeyenler kulübü

Çocuğu niye başka okula almıyorsunuz, ben bunu da çözemedim😂
Mesela torpille bile zor gireceği. devlet okulları biliyorum, o derece iyiler ve adeta ipotekliler.
eve yakın olsun diye almadım.ben hastanede uzun kalınca komşum gidip alıyordu ya da apartman görevlim.5. sınıfta çok güzel bir okula gidecek ama araştırıyorummm.noterler birliğine gönderirdim bana yakın olsa mesela

herhalde küçük ben 42 o 34 galiba
Vay caninaaaa .
Prenses san çıkmasın
Avukat san çıkmasın
Senle yaşıt San çıkmasın .

Hayır ben niye filmdelisi uzerine sanrilarla yaşamışım onuda anlamadım ama neyse :D

iste sorunda orda, ozele gonderebilecek kadar parasi olup devleti tercih edip etrafindakilerin maddi durumunu baz alarak kendisine özel muamele bekleyen insanlar oluyor orada da her ortamda oldugu gibi.
halbu ki ne zenginler var o cocuklarin icinde de.
birde fakir olduguni neye gore tesbit edeceksin.
bizim orta okulda bir halil vardi adini bile unutmam kiligi kiyafeti gorsen ustundekini cikarip verirsin o derece, sonra bir duyduk ki bizim halilin babasi toprak zengini ankara da hemde
vayyy halıle bak. babasıyla kesın akrabayız bız cumku bende oyleyım zengın oldugumu kımse bilmezde :KK70: :halay:

eve yakın olsun diye almadım.ben hastanede uzun kalınca komşum gidip alıyordu ya da apartman görevlim.5. sınıfta çok güzel bir okula gidecek ama araştırıyorummm.noterler birliğine gönderirdim bana yakın olsa mesela
Biri o, diğeri mesanın ilkokulu.
Mesa özellikle çok seçiciymiş.

Yakında onlarda ozellesmeye gidr

vayyy halıle bak. babasıyla kesın akrabayız bız cumku bende oyleyım zengın oldugumu kımse bilmezde :KK70: :halay:
onuda nerden ogrendim, annem bana ayakkabi alacak beden dersi icin girdik iceri sporlari deniyorum bu halil geldi ozaman catler yeni cikmis bu sarı olanlar, cati aldi parasini bile sormadi babam oder dedi gitti 😂😂😂 annemle ben bakakaldik adam hemen anladi, abla oyle durduguna bakma toprak zengini bunlar ama adam cocuklara harcamayi bilmiyor dedi 😂😂

onuda nerden ogrendim, annem bana ayakkabi alacak beden dersi icin girdik iceri sporlari deniyorum bu halil geldi ozaman catler yeni cikmis bu sarı olanlar, cati aldi parasini bile sormadi babam oder dedi gitti 😂😂😂 annemle ben bakakaldik adam hemen anladi, abla oyle durduguna bakma toprak zengini bunlar ama adam cocuklara harcamayi bilmiyor dedi 😂😂
vayy halilım baban gurban olmasın sana Allah bilir ogul nerde yedı o paracıklar ogul ogul ahhh paracıklar. 🤣🤣

Back