Geçinemeyenler kulübü

Eski sevgilim beni aldattığında ona saydirirken eğitim cahilliği almıyor diye bana bagriyodu ne alaka ay şimdi jeton düştü kendini savunuyor olması gerekmiyor muydu asfafsfafsfsfsdas
ben dede bir salak vardı kendi ayrılıyor sonra yalvarıyordu barışmak için mıy mıy dı.ayyyyyy kurtulmuşummmm aklımı kullanıpppp

öyle düşünme ablan da düşünmüyordur eminim.benim 1 görümcemin evladı yok ama biz rahatça çocuklarımızdan konuşuruz onla ya da onun yanında çok da mutlu olur
Ben nişanlandığmda oturup ağlamıştı bı hafta kadar

Ben nişanlandığmda oturup ağlamıştı bı hafta kadar
O kendi için değil, sen gidiyorsun diye olabilir mi?
Benim ablam da boşandı, bekar bir kadın senelerdir.
Evliliğim, çocuklarım ve her şeyimde o yanımdaydı.
İçi buruluyor görüyorum ama kendi adına değil, evin küçüğü benim kardeşim büyüdü de anne oldu diye o.

İşte artık her nedense üzülecek diye geriliyorum.

Eşimle ablam varken pekk samimi olamıyoruz mesela .
Üzülecek diye odaklanmisiz

senin ablan muhtemelen benden küçüktür.amma yaşlanmışımm yahuuu batsınnnnnn bu dünyaaaaaaaa

Devlet okulundakiler niye fakir oluyor, ben daha orayı çözümleyemedim
iste sorunda orda, ozele gonderebilecek kadar parasi olup devleti tercih edip etrafindakilerin maddi durumunu baz alarak kendisine özel muamele bekleyen insanlar oluyor orada da her ortamda oldugu gibi.
halbu ki ne zenginler var o cocuklarin icinde de.
birde fakir olduguni neye gore tesbit edeceksin.
bizim orta okulda bir halil vardi adini bile unutmam kiligi kiyafeti gorsen ustundekini cikarip verirsin o derece, sonra bir duyduk ki bizim halilin babasi toprak zengini ankara da hemde

İşte artık her nedense üzülecek diye geriliyorum.

Eşimle ablam varken pekk samimi olamıyoruz mesela .
Üzülecek diye odaklanmisiz
Ablan ya da x kişisi varken zaten eşinle samimi olmaman gerekiyor.
Şöyle, çiftlerin yanında kim varsa başka bir çift olsa dahi kimse dışlanmaması ve ortak zaman geçirebilmek adına bu böyledir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…