- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.866
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #7.781
Ooo devil is comingBen bir tek benim abimden ve eski kocamdan kazık yedim . Ama az kaldı asıl kazıgı yakında ben onlara çakacağım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo devil is comingBen bir tek benim abimden ve eski kocamdan kazık yedim . Ama az kaldı asıl kazıgı yakında ben onlara çakacağım![]()
Devlet okulundakiler niye fakir oluyor, ben daha orayı çözümleyemedimneyin kibirini yapacak ki?
her ortamda ezilmeye calisildiklari icin bıkmışda olabilirler.
herkeste yedım kazıgı esımden sonra simdı tek tabancayım. sukurBen bir tek benim abimden ve eski kocamdan kazık yedim . Ama az kaldı asıl kazıgı yakında ben onlara çakacağım![]()
ben dede bir salak vardı kendi ayrılıyor sonra yalvarıyordu barışmak için mıy mıy dı.ayyyyyy kurtulmuşummmm aklımı kullanıppppEski sevgilim beni aldattığında ona saydirirken eğitim cahilliği almıyor diye bana bagriyodu ne alaka ay şimdi jeton düştükendini savunuyor olması gerekmiyor muydu asfafsfafsfsfsdas
Ben nişanlandığmda oturup ağlamıştı bı hafta kadaröyle düşünme ablan da düşünmüyordur eminim.benim 1 görümcemin evladı yok ama biz rahatça çocuklarımızdan konuşuruz onla ya da onun yanında çok da mutlu olur
işte bir zenginİsirsaydin kolunu
hepsi dedim mi ?Devlet okulundakiler niye fakir oluyor, ben daha orayı çözümleyemedim![]()
önce büyük kız evlenir ya sözde bizim adetlerde ona içlenmiştir.tamamen toplum baskısı yani.senin evlendiğine sevinmiştir aslındaBen nişanlandığmda oturup ağlamıştı bı hafta kadar
O kendi için değil, sen gidiyorsun diye olabilir mi?Ben nişanlandığmda oturup ağlamıştı bı hafta kadar
Ben isiriyorum kan geliyoişte bir zenginısirmak ne ya kafa atacaksin kafa
![]()
Gün gelir hepsi teker teker ceker cezasınıherkeste yedım kazıgı esımden sonra simdı tek tabancayım. sukur
çiftlikli kadın seniiii.tam bir hanımağasınnnnn dümdükkk zenginsin yaniiiiiBen isiriyorum kan geliyoçiftliğin köpeklerini egitirlerken bende egitildim galiba
![]()
İşte artık her nedense üzülecek diye geriliyorum.O kendi için değil, sen gidiyorsun diye olabilir mi?
Benim ablam da boşandı, bekar bir kadın senelerdir.
Evliliğim, çocuklarım ve her şeyimde o yanımdaydı.
İçi buruluyor görüyorum ama kendi adına değil, evin küçüğü benim kardeşim büyüdü de anne oldu diye o.
Çocuğu niye başka okula almıyorsunuz, ben bunu da çözemedimhepsi dedim mi ?![]()
ilahi adalet olur bır gun ben canım pasamın canı sagolsun cokta kımse umrumda degıl acıkcası. cokta tın. yanıGün gelir hepsi teker teker ceker cezasını
Kız hanimagalar ısırır miçiftlikli kadın seniiii.tam bir hanımağasınnnnn dümdükkk zenginsin yaniiiii![]()
senin ablan muhtemelen benden küçüktür.amma yaşlanmışımm yahuuu batsınnnnnn bu dünyaaaaaaaaO kendi için değil, sen gidiyorsun diye olabilir mi?
Benim ablam da boşandı, bekar bir kadın senelerdir.
Evliliğim, çocuklarım ve her şeyimde o yanımdaydı.
İçi buruluyor görüyorum ama kendi adına değil, evin küçüğü benim kardeşim büyüdü de anne oldu diye o.
iste sorunda orda, ozele gonderebilecek kadar parasi olup devleti tercih edip etrafindakilerin maddi durumunu baz alarak kendisine özel muamele bekleyen insanlar oluyor orada da her ortamda oldugu gibi.Devlet okulundakiler niye fakir oluyor, ben daha orayı çözümleyemedim![]()
Ablan ya da x kişisi varken zaten eşinle samimi olmaman gerekiyor.İşte artık her nedense üzülecek diye geriliyorum.
Eşimle ablam varken pekk samimi olamıyoruz mesela .
Üzülecek diye odaklanmisiz