Geçinemeyenler kulübü

benim kız top peyniri çok sever 12 tl ye alıyorduk bu ay 18 tl olmuşşş 2 günde bitiriyor çoğu su içinde azıcık peynir var
Bende bugün alışveriş yapayım dedim . Girdim markete tıklım tıklım , normalde liste yapardım ama bugün biraz aceleye geldi. Neyse aldım bişeyler yaklaşık 120 Euro civarı tuttu . Eve geldim tuvalet kağıdı ve süt almayı unutmuşum . En önemli şeyleri unut git saçma sapan abur çubuk gereksiz şeyleri al

henüz 3 yaşındaaa bir kardeşimmm varr seni onsan bile kıskanıyorummmm kıskanıyorummmmm yeahhhhh
Hakkı baba mi o
Tamam işte , rica et yardımcı olsun ozaman
Ya aslında Ankarasi bilmem nesi mesele değil de
Ben ablam evlenemedigi için abla seneye bebek düşünüyoruz .şimdiden baktirayim sorun var mı çalıştığın hastanede yardımcı olabilirmisin filan falan diyemem . Belli etmese de icerleyecegini düşünüyorum çok inanıyorum hatta böyle olacağına . O yüzden diyemem.sikinti o

Ekmek kemiririm daha iyi

öyle düşünme ablan da düşünmüyordur eminim.benim 1 görümcemin evladı yok ama biz rahatça çocuklarımızdan konuşuruz onla ya da onun yanında çok da mutlu olur

yok valla zenginden hiç kazık yemedim hep cahilden az eğitimliden ve benden madden düşükten kazık yedim.
Kız ben herkesten kazık yedim ya la
azerisinden rusundan arabindan kurdünden turkunden zenginden fakirinden okumusundan cahilinden benden küçükten benden büyükten dayidan emmiden

Allah allaaaaah

Bacım zenginliği eğitimle bağlaman hata zaten.
Ayrıca eğitim de cahilliği almıyor da neyse, geyiği bozmayayım şimdi
Eski sevgilim beni aldattığında ona saydirirken eğitim cahilliği almıyor diye bana bagriyodu ne alaka ay şimdi jeton düştü kendini savunuyor olması gerekmiyor muydu asfafsfafsfsfsdas

Kız ben herkesten kazık yedim ya la
azerisinden rusundan arabindan kurdünden turkunden zenginden fakirinden okumusundan cahilinden benden küçükten benden büyükten dayidan emmiden

Allah allaaaaah
Ben bir tek benim abimden ve eski kocamdan kazık yedim . Ama az kaldı asıl kazıgı yakında ben onlara çakacağım

topık gecınıyormuyuz topıgı. şimdı delıyormuyuz topıgı olacak az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…