- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.866
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #7.741
Uçurtmam tellere takıldı hani benim gençliğim nerde penceresiz kaldım anne ....Burası iyice uçtu yalnız
Nesi var verilerin ?sen bizim velilerin bazılarını görsen kaçacak delik ararsınn
biz her gece burda şizofrene baglayip sabah normal hayatimiza devam ediyoruzBurası iyice uçtu yalnız
benim kız top peyniri çok sever 12 tl ye alıyorduk bu ay 18 tl olmuşşş 2 günde bitiriyor çoğu su içinde azıcık peynir varBen bim de çalışıyorum 4 ayda sıvı yaga tam 18 lira zam geldi diğer zamlardan bahsetmiyorum bile eskiden bim ucuz oradan alalım denilirdi şuan normal marketlerden hic bir farkı yok.. çocuğuna kasa da bir oyuncağı bir cipsi bıraktırmak zorunda kalanlar oluyor içim gidiyor
Ablam yaaprİcerden biri torpil yaparsa özelden çok daha iyi ilgileniyorlar
uzun hikaye şu an keyfimi onları anlatarak bozamammmmNesi var verilerin ?
Tamam işte , rica et yardımcı olsun ozamanAblam yaapr
Herkes farklı bir şey konuşuyor yetişmek için cin olmak lazımbiz her gece burda şizofrene baglayip sabah normal hayatimiza devam ediyoruz
Okiuzun hikaye şu an keyfimi onları anlatarak bozamammmm
Ankara'ya gidince o da.Tamam işte , rica et yardımcı olsun ozaman
henüz 3 yaşındaaa bir kardeşimmm varr seni ondan bile kıskanıyorummmm kıskanıyorummmmm yeahhhhhhangimiz sevmedik çılgınlar gibi
birazdan hepsinin devreleri yanar toz olurlar merak etmeHerkes farklı bir şey konuşuyor yetişmek için cin olmak lazım
Veliyle ne işi var öğrencinin .neyi kaçırdım bensen bizim velilerin bazılarını görsen kaçacak delik ararsınn
sen yedin mi kiz salgamliyiAnkara'ya gidince o da.
Herşey Ankara'ya gidincene ankaraymis arkadas
ankara da dayın mı var?mamudo gurban niya doğdunn söyle guzummm niye doğdunnnnnnnn?Ankara'ya gidince o da.
Herşey Ankara'ya gidincene ankaraymis arkadas
nane nane nane çikita muztombul tombul portakal...
dam üstünde un elernane nane nane çikita muz
Veliyle devletin ne alakası var?sen bizim velilerin bazılarını görsen kaçacak delik ararsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?