- 17 Aralık 2015
- 26.825
- 48.922
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #7.721
tiridine tiridine tiridine bandım bedavami sandin para verip aldımGit diyemeeeem kal diyememmmm.sen goncasinnnnn gül diyememmn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tiridine tiridine tiridine bandım bedavami sandin para verip aldımGit diyemeeeem kal diyememmmm.sen goncasinnnnn gül diyememmn
bir cok markete fahis fiyatlar yuzunden ceza kesildia101 bu hafta fiyatları güncelledi aynı puding 10 gün içinde 2 kusür indirimdeydi 3 küsür oldu 2 gün önce de 4 küsüre çıktı akıllara zarar
Dam üstünde saksağan vur beline kazmayıtiridine tiridine tiridine bandım bedavami sandin para verip aldım
senı ne kadar sevdım ölene kadar aşkımtiridine tiridine tiridine bandım bedavami sandin para verip aldım
Olsa da bansak harbitiridine tiridine tiridine bandım bedavami sandin para verip aldım
batsınnnn bu dünyaaaaaaaaaaaDam üstünde saksağan vur beline kazmayı![]()
Bunu bugün gördüm güldüm baya. Ortadaki ben
sonunda tamamen devreleri yaktıkkkkkmesajlari okurken şizofrene bagladim ya herkes başka bisey konuşuyo
beynimin icinden turlu sesler cikiyomus gibi
Ben zengin olsam yine devlet okuluna yolardımevet yaaa senin kızda benim gibi yazacak yazacak gene de zenginlikle suçlanacak.zengin olsam biricik kızımın devlet okulunda ne işi var ne diye bi sürü saçmasapan veli kahrı çekeyimmm .ha bir iki bir şeyimiz var ama onlarda zaten çoğu insanda var
kaldıramazsan kaldirirlar gülümsenı ne kadar sevdım ölene kadar aşkım![]()
sen bizim velilerin bazılarını görsen kaçacak delik ararsınnBen zengin olsam yine devlet okuluna yolardım![]()
Neden ortadaki ? Hepsi aynı gibiBunu bugün gördüm güldüm baya. Ortadaki ben![]()
Ben bim de çalışıyorum 4 ayda sıvı yaga tam 18 lira zam geldi diğer zamlardan bahsetmiyorum bile eskiden bim ucuz oradan alalım denilirdi şuan normal marketlerden hic bir farkı yok.. çocuğuna kasa da bir oyuncağı bir cipsi bıraktırmak zorunda kalanlar oluyor içim gidiyora101 bu hafta fiyatları güncelledi aynı puding 10 gün içinde 2 kusür indirimdeydi 3 küsür oldu 2 gün önce de 4 küsüre çıktı akıllara zarar
hangimiz sevmedik çılgınlar gibibatsınnnn bu dünyaaaaaaaaaaa![]()
İcerden biri torpil yaparsa özelden çok daha iyi ilgileniyorlarDevlet hiiiic ilgilenmiyor ki canım adam akıllı doktor hangi hastanede onu da bilemiyosun