Geçinemeyenler kulübü

acacagım konuyu buldum. ELTIÇİGIM ama bunun için o eltının dugunu olması lazım

yillar sonra fakir oldugunu ispat etmeye calisan benim kizin temsili gibi ya
evet yaaa senin kızda benim gibi yazacak yazacak gene de zenginlikle suçlanacak.zengin olsam biricik kızımın devlet okulunda ne işi var ne diye bi sürü saçmasapan veli kahrı çekeyimmm .ha bir iki bir şeyimiz var ama onlarda zaten çoğu insanda var

Devlet hiiiic ilgilenmiyor ki canım adam akıllı doktor hangi hastanede onu da bilemiyosun
ozel hastane muamelesi yapmiyorlar ama arastirma hastanesi tarzi bir hastaneye git sorun ne ogren ondan sonra gideceksen yine ozele git ama bana sorarsan boyle islerde ozel hastaneler sömürüyor

Tamam itiraf ediyorum en fakiriniz benim. Şimdi pamuk eller cebe lütfen. Gönlünüzden ne koparsa işte , bu fakiri ve üç küçük yavrusunu mutlu edin

Geçinmek oldukça zorlasti iki kişinin çalışması baya iyiyken teke dusunce durum kötüleşiyor xok şükür gene her halimize ama bir market alışverişi 600 700 arasını buluyor insan üzülüyor
a101 bu hafta fiyatları güncelledi aynı puding 10 gün içinde 2 kusür indirimdeydi 3 küsür oldu 2 gün önce de 4 küsüre çıktı akıllara zarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…