- 17 Aralık 2015
- 26.825
- 48.922
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #7.681
evliyimEvli değilsen gidip önüne gelen erkeklede beraber olabilirsin . İlla pipinmi olması gerekiyor
O sebepten çalışmıyoruz ya zaten.Evet işsiz ev kadını ama çalışan kadından daha çok para harcıyor . Şimdilik çanta koleksiyonuyla meşguller kendileri
len dilimde tüy bitti ama anlatamadım size bir türlü .anam alıyor anammmm tek çocuğummmmmmmmm do you understand me?Evet işsiz ev kadını ama çalışan kadından daha çok para harcıyor . Şimdilik çanta koleksiyonuyla meşguller kendileri
Ben sürekli oradan oraya taşınıyorum.3 yıldır ödemiyorum ben de bir işyerinde çalışıyordum sözde .
benimde 58 seneye ise baslamazsam cocugu saydirip kendim odeyecegimAynen.
2 bin gün ödenmiş, 7 bin ne var sonra da 58 beklenecek.
İyidir dişiNbr saldırganlar başta da ben
izleme dr a gorun sosyal platformlara gire hepimizi yarın ölecegiz
Beni pandemide çıkarttık, isteğe bağlı bağkura mı ne geçirdik, kocayı bana bağladık.benimde 58 seneye ise baslamazsam cocugu saydirip kendim odeyecegim
benim de 3 işyeri gezmişliğim var ama dolmak üzeredir hesaplamadık hiç çalıştığım yıllarda var çünkü gerçek işlerdeBen sürekli oradan oraya taşınıyorum.
Kocanın şirketindeydi, onu kapattık kuzene geçtim.
Oradan eniştenin dükkan, derken öbür kuzenin inşaat
Zaten evlenmeden vardı birkaç ay, böyle böyle dolandırıyorlar beni
anladık ha anladık. sen almıyorsun paran cebınde kalıyor ha. veyyyylen dilimde tüy bitti ama anlatamadım size bir türlü .anam alıyor anammmm tek çocuğummmmmmmmm do you understand me?
Sigortadan bahsediyrosun sanırım . Bizde iş veren ödüyor . Yani ödediğin vergin senin sigortan oluyor . Gelirin nekadar yüksekse ve nekadar vergi verdiysen emekliliğin de okadar yüksek oluyor . O yüzden yırtdısındaki tüm tanıdıklarıma beyaz çalışın diye nasihatte bulunuyorum hep. Siyah çalışıp kar ettiklerini sanıyorlar ama oysaki emekli olunca ellerinde hiç bişey olmayacak ...Aynen.
2 bin gün ödenmiş, 7 bin ne var sonra da 58 beklenecek.
Doktorda soyuyor.izleme dr a gorun sosyal platformlara gire hepimizi yarın ölecegiz
bagkur daha dusuk odemesi ondandirBeni pandemide çıkarttık, isteğe bağlı bağkura mı ne geçirdik, kocayı bana bağladık.
Anlamıyorum ben ne halt yiyorlar da birkaç aya yine bir şirkete girecekmişim.
Bunu bvde bize ithafen açılan bi konu için yazmıştımİyidir dişisenden naber
boyle kontrollerini her zaman devlette yada universite hastanesinde yaptirDoktorda soyuyor.
En son gittiğim sadece muayeneye 650 almıştı
Ankara'da gitcem annemlere geldiğimde.
Oradaki doktor 350 ydi hiç değilse
Aferin kız , senin gibi güçlü erkeğin gölgesinde yaşamayan kadınları severimevliyimbekarkende allahin verdigi nefesi bosa harcamadim
Ne yani benimde 3 var ne farkedecek ??len dilimde tüy bitti ama anlatamadım size bir türlü .anam alıyor anammmm tek çocuğummmmmmmmm do you understand me?
onlar benim gölgem de yaşasın ben neden yasayayimAferin kız , senin gibi güçlü erkeğin gölgesinde yaşamayan kadınları severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?