- 8 Mart 2015
- 25.119
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.249
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #7.661
Biz de dün hesapladık, 58 yaşında emekli oluyorum benBurdada erken emeklilik 62 normal emeklilik 65 . O zamana kadar bastonla işe gidip gelirim artık
81 vilayet de mühendis tanır benim gibi asosyal değildir.Eveeeet tanıştıralim beyleri.onlara da bir platform acalim
Tanismiyormusunuz yengenle.nasil bilmiyombilmiyorum
Biz almayalım. Bizde doktor çok o yüzden karnımızı doyuracak birini arıyoruz . Aşçı olabilir meselaadam işte yıllarını vermiş helal olsun evet alalım talıplerı lutfen elektrik alamayanlara jeneratör takviyesi yapılır
evet dövmustuabin senin ex i dövmemişmiydiiii ?
Aa ne iş yapiyorsun filmdelisiBiz de dün hesapladık, 58 yaşında emekli oluyorum ben
elimizde suan doktor var bacım..Biz almayalım. Bizde doktor çok o yüzden karnımızı doyuracak birini arıyoruz . Aşçı olabilir mesela
işsiz ev kadını aynı benim gibiAa ne iş yapiyorsun filmdelisi
yengem mersinde abimle 2 3 kere gorustuk, ondada pek tat tuz olmadi yildizimiz uyuşmuyor, ben bambaska o bambaska ben abim evlensede ablam olsun diye bekledim yillarca, o gorumce iste modundaTanismiyormusunuz yengenle.nasil bilmiyom
Evli değilsen gidip önüne gelen erkeklede beraber olabilirsin . İlla pipinmi olması gerekiyoryooallahin verdigi nefesi boşa harcamamak lazim
yenge yok galibaTanismiyormusunuz yengenle.nasil bilmiyom
ÇalışmıyorumAa ne iş yapiyorsun filmdelisi
Bi bitmediler yayengem mersinde abimle 2 3 kere gorustuk, ondada pek tat tuz olmadi yildizimiz uyuşmuyor, ben bambaska o bambaska ben abim evlensede ablam olsun diye bekledim yillarca, o gorumce iste modunda
Benim daha nerdeyse 30 senem varBiz de dün hesapladık, 58 yaşında emekli oluyorum ben
Aynen.Benim daha nerdeyse 30 senem var
burası türkiye hacııııı her şehir bir değilEvli değilsen gidip önüne gelen erkeklede beraber olabilirsin . İlla pipinmi olması gerekiyor
Evet işsiz ev kadını ama çalışan kadından daha çok para harcıyor . Şimdilik çanta koleksiyonuyla meşguller kendileriişsiz ev kadını aynı benim gibi
bisey diyemiyorum ben sonucta hic tanimadigi insanlariz, belki yakin olsak oda farkli olurdu ama degişik bir tip.Bi bitmediler ya
3 yıldır ödemiyorum ben de bir işyerinde çalışıyordum sözde .Çalışmıyorum
Kendimiz ödüyoruz, şuan sanırım isteğe bağlıdayım, 2 ay önce bir ofiste çalışandım falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?