- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #7.641
ondan eminim bu konuda da ciddiyim ablan da sana yakın karakterdeyse gayet uygun bir çift olurlar.E gel, ben ciddiyim.
Ablamdan iyisi şamda kayısı.
yok annem bu başkentli oyle senin benim gibi memur olamda askerlik yapamda evlenem diyecek adam degiletrafımdakıler askerlikten sonra ne hıkmetse hup evlılık meraklısı oluyorlarda sasırdım.
vakti zamanında çarpmış zaten 2. trafo lazım değil otur çocuğuna bakoda carpar bana
ben erkek olsaydim onume gelen kizla yatardimAsıl ben erkek olsaydım hiç kacırmazdım .
Bizimki bayağı salak, hiç karşı cinsle işi yok.abim bekar olsaydi alirdim
Sizin oradaki emeklilik yasasına göre ne kadarin var peki ?İyi bakalım, bi ben söyle osura osura pinekleyenedim ona yanarım
Gitsin bit pazarından bulsun ozamanCeycey yanaşmıyor ama niyeyse
adam işte yıllarını vermiş helal olsun evet alalım talıplerı lutfen elektrik alamayanlara jeneratör takviyesi yapılırDoktor ya ondan işte
Bence de.Gitsin bit pazarından bulsun ozaman
aaa ayni abimBizimki bayağı salak, hiç karşı cinsle işi yok.
Biz yaparsak anca evlenebilir yoksa umrunda değil.
Ev iş kuşu, hayatı bu kadar.
Erkeklerden mi hıncın yoksaben erkek olsaydim onume gelen kizla yatardim
he valla ben indirimden gözlük ararken adam cartier alıyor çıkıyor .iyice fakirliğimi hatırladımmmm benden zengin akraba da istemiyorumm uleynnn psikolojim bozuluyorrryok annem bu başkentli oyle senin benim gibi memur olamda askerlik yapamda evlenem diyecek adam degil
arabasinin anahtarini masanin ustune koyup gunes gozlugunu cikarmadan bacak bacak ustune atip doktorum ben diyenlerdenbaşkent unv bebesi olmak kolay degil
ne bebeymiş anam goruyonmu yas 40 evde kalmiş adamın umrumda degıl havasıda yerındeyok annem bu başkentli oyle senin benim gibi memur olamda askerlik yapamda evlenem diyecek adam degil
arabasinin anahtarini masanin ustune koyup gunes gozlugunu cikarmadan bacak bacak ustune atip doktorum ben diyenlerdenbaşkent unv bebesi olmak kolay degil
yooErkeklerden mi hıncın yoksa
Bosatiriz .yengen çok mu iyiaaa ayni abim
abin senin ex i dövmemişmiydiiii ?aaa ayni abim
Burdada erken emeklilik 62 normal emeklilik 65 . O zamana kadar bastonla işe gidip gelirim artıkSizin oradaki emeklilik yasasına göre ne kadarin var peki ?
Burada 65 diyor ablam hemşireliğe .
Gerçi daha bı sürü şey dedi de ben anlamadım
Aa kayınvalidem zipcik gibi maşallah işine de gidiyor çiftliğe deBurdada erken emeklilik 62 normal emeklilik 65 . O zamana kadar bastonla işe gidip gelirim artık
ahh ahh ne carptı be o trafo.vakti zamanında çarpmış zaten 2. trafo lazım değil otur çocuğuna bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?