- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
-
- Konu Sahibi chamallows
- #27.761
Hosbuldum. Ben de daldim konuya ortadan. Benim de oglum olacak kismetse. Bu sene oglan senesi gibiOhh özlemişmisin evine canımbebeğimi gördüm cuma günü devlette bu hafta da özelde randevum var bakalım birsey almadım kafam çorba
İyiyim denizcim sen nasılsın psikopat adamla uğraşıyorum geliyo kafasını karnıma koyuyor ahaa bak bak karnına çarptı oğlum diyo bu annene içerden napıyosan artık çok değişti sinirli oldu diyoalttan alttan mesaj gönderiyor bana
Merabalar sizde hoşgeldiniz
Ne güzel sağlıkla gelsin ne kalmış sizeHosbuldum. Ben de daldim konuya ortadan. Benim de oglum olacak kismetse. Bu sene oglan senesi gibi
Az kalmış sizin doguma saglikla gelsin inşallah kuzucugunuzHosbuldum. Ben de daldim konuya ortadan. Benim de oglum olacak kismetse. Bu sene oglan senesi gibi
Çiçeğim kamptayim arkadaslarla.donecektik yağmur geliyo diye ama donmedik.Bu aradabebeklinick daha evine geçmedin mi nerelerdesin
S sarahconnor tatil nasıl unuttun burayı
filmdelisi nasılsınn
Başka kaldı mı unuttuğum
Kız Bi bakıyım dedim yoğunluk mu var acaba giremiyorum enabızaKizlar sgk girisi olan herkes aşı olabilecek yaş sıniri kalkmis
Aşiri yogun.Kız Bi bakıyım dedim yoğunluk mu var acaba giremiyorum enabıza
Aaa kampta olduğunu değil de arkadaştayım yazdığını hatırlıyorum sanki nasıl gidiyo peki yağmurlu Bi kaç gün daha her yer sanırımÇiçeğim kamptayim arkadaslarla.donecektik yağmur geliyo diye ama donmedik.
Ne incesin merak ettin sordun, nasilsin
Olmaz olur mu aşı olan hamile çok burda da görüyorum da ben kendim cesaret edemem ya denemeler çok az bence hamilelerdeAşiri yogun.
Herkes yigilmis.
Sana vurmszlar zateb bosa zorlama
Yavrum covit atlattin 6 ay beklemen lazimOlmaz olur mu aşı olan hamile çok burda da görüyorum da ben kendim cesaret edemem ya denemeler çok az bence hamilelerde
Bana çıkmamışşşşYavrum covit atlattin 6 ay beklemen lazim
Atlattigin için.Bana çıkmamışşşşatlattığım için mi yoksa sgk girişim var aman neyse zaten olmazdım ahahahah
unutmadımmm
Yok canım sadece evde değilim yazmıştım .chamallowsun sorusuna cevap verirkenAaa kampta olduğunu değil de arkadaştayım yazdığını hatırlıyorum sanki nasıl gidiyo peki yağmurlu Bi kaç gün daha her yer sanırım
Tulum peynir yerken aklima geldinunutmadımmm
Ben konuyu baştan yanlış anlamışımAtlattigin için.
Giris derken suan sgkli hali hazirda calisan olman gerekiyo demek istedim.
Yada sigortan yatiyo olmasi lazim
İnsan bi resim falan atar zorunlu ya etiketliyoruz anca geliyon senYok canım sadece evde değilim yazmıştım .chamallowsun sorusuna cevap verirken
Yok yok durdu yağmur .
Sabah bikac saat yağdı hava aydinlanirken , o kadar.