- 8 Mart 2015
- 25.055
- 81.027
-
- Konu Sahibi chamallows
- #27.701
Prospan, ilaç yazmayı sevmeyen ama kendi haline bırakmaya vicdanı el vermeyen doktorların ilacıProspan kullanıyoruz bitkisel bir şurup
Gözün aydınnnSelam kızlar bende GDO lu oldum
Kolumda yer kalmadi aşı izlerinden vifiyi baska yere baglarlar artikAaa hem çipli hem Bluetooth lusun aynı zamanda.
Neymiş mıknatıs yapışıyormuş hatta yakında wifi bağlayacaklar
Yok canim hic bir seyim yok henuz, az once sag bacagimda 10 sn lik bi karincalanma oldu o kadar.Gözün aydınnnnasıl kol ağrısı falan yaptı mı
Bizim doktor da aynı profil:) Bana da iyi geliyor prospan, boğazımı epey yumuşatıyor. Küçük kıza bisolnatur yazdı en son, iyi geldi. Ballı bir şurup, bizim kız içmiyordu prospanı, bunu güzel içti.Prospan, ilaç yazmayı sevmeyen ama kendi haline bırakmaya vicdanı el vermeyen doktorların ilacı
Bizim çocuk doktoru içim rahatlasın diye bir tek onu yazardı.
Elecda sehir hastanesinin ası odasi sistemini çok begendimBizim doktor da aynı profil:) Bana da iyi geliyor prospan, boğazımı epey yumuşatıyor. Küçük kıza bisolnatur yazdı en son, iyi geldi. Ballı bir şurup, bizim kız içmiyordu prospanı, bunu güzel içti.
Darısı başıma:) Eşime de çıkmış. Çarşamba gidelim dedik beraber.Selam kızlar bende GDO lu oldum
Herkes aynı şeyi söylüyor valla.Elecda sehir hastanesinin ası odasi sistemini çok begendim
Ben esimle gitmedim.Darısı başıma:) Eşime de çıkmış. Çarşamba gidelim dedik beraber.
Cidden guzel.Herkes aynı şeyi söylüyor valla.
Benim el kırık olduğu için 1 aydır hepimize kayınvalidem bakıyor zaten:)Ben esimle gitmedim.
Olurda agir yan etkiler olursa cocuga bakacak biri saglam kalsin diye.
Esimde persembe 2.dozu vurunacak
SüpermişCidden guzel.
Kisa bir yol hastane icerisinden gecip acik alana cikiyosun, asi odalarinin oldugu yer her tum camlar pencereler acik bir yer asiya girene kadar ortada ustu acik bir alan var orda bekliyorsun.
Asi olduktan sonrada o acik alana cikip bekliyosun.
Yagmur falan yagarsa diye bekleyenler icin kapali bir bolum var ama oraya girmezdim cok ic acici gelmedi o kadar insanla o alanlarda beklemek.
Eki Görüntüle 2869615
Aşi olana kadar ve olduktan sonra bekletilen alanin resmi buda.
Benim ne anne ne kayinvalide kimsem yok burda.Benim el kırık olduğu için 1 aydır hepimize kayınvalidem bakıyor zaten:)
Bizim de normalde kimse yok, çocuk büyütmek için bir köy dolusu insana ihtiyaç vardır diye bir söz varya kesinlikle doğru.Benim ne anne ne kayinvalide kimsem yok burda.
Bir tek kucuk teyzemi aradim sabah aşida bir sorun olursa denizi sana birakabilirmiyiz orda bizimle perisan olmasin diye o kadar.
Aynen, annem normalde ankarada yaşıyo ama onuda yazin burda bulamiyoruz 6 7 ay kadar.Bizim de normalde kimse yok, çocuk büyütmek için bir köy dolusu insana ihtiyaç vardır diye bir söz varya kesinlikle doğru.
Olduk canım şükürKhomyuk cum siz oldunuz mu aşınızı eşinle?
Üç kardeşmisiniz Khomyuk bide çok kızdım eğer Bi plan varsa keşke başta söyleseler sana e gelin demektnse ama her yasakda diyorsunBen de annemdeyiz ya kızlar köle gibi olunca pek giremiyorum. Annemlerin bahçesi nispeten büyük yasakta daha çok idare ederim gibi geldi. Ona geldik. Ablamlara kırıldım azıcık. Kızları ergenlikte bizi pek istemiyorlar sanki. Her yasakta ikisi büyük ablamın evinde buluşuyorlar. Gittikten sonra da bana nezaketen e gelin diyorlar. Bende gitmedim orada daha çok imkan olduğu halde annemlerde kaldım.