- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
-
- Konu Sahibi chamallows
- #27.661
Yıkıldımmmm denizBende sumkurterek ciksarttim
Para yutmusum bende 4 5 yasimda ,sonra kakadan cikmis bakkala gittigimizde kakamdan cikan parayi verelim demisim anneme
Aa yatiyormusunO zaman iyi geceler hepicinize
İyi geceler şekerYıkıldımmmm denizgidemiyom hep daha iyisi geliyo
Aşı yaşı baya öne çekilmiş sanırım etrafımda baya var yaşı öncelikli olan 45 yaşında falan ama senin erken değil mi deniz olacakmısınBana aşı cikmis
Bir de çocuğun kreşi, mahallede oynadığı çocuğun anası, parkta kavga ettikleri çocuğun annesi derken ondan çok senin arkadaşın oluyor. Azıcık güleryüz yeterli benceHobilerle işim yok diyerek niye kestirip attın?
İlla ki herkesin bir ilgi alanı vardır, bunların workshopları var, semineri var, var Allah var yani.
Bak ne anlattım sana, insan tanımadığı biriyle de tanışabilir, bir sebebe aracıya gerek yok.
İstemezsin, o ayrı ama bu saatten sonra olmaz diye bir şey yok.
Ağır aşı ama kolum hala ağrıyor. Hele ikinci güm çok ağrı oldu. Hamilelikteki tetenozdan betermişBana aşı cikmis
Olacagim tabiki 1.5 senedir bu ani bekliyorum.Aşı yaşı baya öne çekilmiş sanırım etrafımda baya var yaşı öncelikli olan 45 yaşında falan ama senin erken değil mi deniz olacakmısın
Ben kararsizim bana sistem direk alerji oykunuz var randevunuzu hastaneden alin dedi.Ağır aşı ama kolum hala ağrıyor. Hele ikinci güm çok ağrı oldu. Hamilelikteki tetenozdan betermiş
Bana da sektörden kaynaklı çıkmış. Sinovac mı biontech mi diye sordu. Ben biontech seçtim. Salı gününe şehir hastanesine aldım. Orada olanlar çok hızlı ve sistematik olduğunu söyledilerBen kararsizim bana sistem direk alerji oykunuz var randevunuzu hastaneden alin dedi.
Biontechden baska asida yok
Şu an en iyi arkadaşlarımın hepsi kızımım arkadaşlarının anneleri:)Bir de çocuğun kreşi, mahallede oynadığı çocuğun anası, parkta kavga ettikleri çocuğun annesi derken ondan çok senin arkadaşın oluyor. Azıcık güleryüz yeterli bence
Bende yarina sehir hastanesine biontech aldim sinovac yokmus zaten.Bana da sektörden kaynaklı çıkmış. Sinovac mı biontech mi diye sordu. Ben biontech seçtim. Salı gününe şehir hastanesine aldım. Orada olanlar çok hızlı ve sistematik olduğunu söylediler
Ben biontech istiyordum zaten. Vurul bence. Şanslısın. Bak abim ve yurtdışındaki kuzenlerde biontech olacak.Ben kararsizim bana sistem direk alerji oykunuz var randevunuzu hastaneden alin dedi.
Biontechden baska asida yok
Başkent Burcu Akın Sarı dan aldım.filmdelisi kimden randevu aldın oğlun için?
Kesinlikle güzel oluyor çifte arkadaşlıklarŞu an en iyi arkadaşlarımın hepsi kızımım arkadaşlarının anneleri:)
Yarına alacaktım Salıya değiştirdim. Karşılaşırdık belki:)Bende yarina sehir hastanesine biontech aldim sinovac yokmus zaten.
Bana direk hastaneden randevu almalisiniz alerjik oykunuz var yazdi.
O yuzden sehir hastanesi aldim.
En azindan tam tesekkullu ve her turlu dr un bulundugu bir hastane diye
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah hızlı bir şekilde çözüme ulaşırsınızBaşkent Burcu Akın Sarı dan aldım.
Hayırlısı bakalım, iptal ya da başka doktora devretme durumu olmazsa gideceğiz haftaya.
Annelikten sonra çocuklar çok etkili oluyor arkadaşlık işlerinde. Çok sevdiğim arkadaşlarım var ama çocuklar anlaşamıyor, onlarla görüşemiyoruz öyle olunca.Kesinlikle güzel oluyor çifte arkadaşlıklar