- 17 Aralık 2015
- 26.475
- 48.208
-
- Konu Sahibi chamallows
- #27.581
Yok yahu.
Ben daha geçen sene mamayı bitirdiğim ve hep 2 çocuğa aldığım için imanımızı gevredi bezle mama.Biz denize mamaya basladigimizda yamlis hatirlamiyorsam 56 liraydi mama isini bitirdigimizde en son 119 liraydi diye hatirliyorum.
Oda haftalik en az bir kutu.
1.5 oluyordu genelde annem bez mama parasi 500 lira verirdi mamayi kurtarmazdi son 6 7 aydir.
Bezi cepten alirdik
Evolviamiydi neydi o mama, denize hipp aptamil evolvia iciremedik.Ben daha geçen sene mamayı bitirdiğim ve hep 2 çocuğa aldığım için imanımızı gevredi bezle mama.
Mutfak masrafı kadar bir masraftı yani çok şükür bitti
İlk büyüğü hatırlıyorum, onun maması 70 tl falandı keçi sütü olduğundan, o da 2 gün yetmezdi zaten.
Anam Bi baktım bizim denizYok yahu.
Kiz 2 fincanim var vallahi catlicam kadin bakacakti gitti sikayet ettiler iyimi
Gecende burda ariyordum ya bakan yokmu yeaa diyehala o fal.
Yok kuzum yaDeğişmediyseniz birbirinize karşı sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Dua edecek o kadar çok şeyim var ki filmbak bunu da kaleme almam lazım öncelik sırasına göre ahahahajah
İyi seyler duymak istiyorum ben yaAnam Bi baktım bizim deniz
Halbuki yasak da değilmiş kadının şevkini kırdılar hep
Ne güzel benim hep geride kaldı samimiyeti devam ettiremedimYok kuzum ya
İki ayda bir görüşürüz bize gelirler bikac gün kalırlar eşleriyle.
Bizde keza öyle.
Bı ara kendi başıma gittim bı hafta kaldım onu hatırlarsın da zaten
Yok golden goat.Evolviamiydi neydi o mama, denize hipp aptamil evolvia iciremedik.
Sma dan baskasini icmedi.
Bir donem bir kac kutu bebelac icti sadece
Amaç buysa yükle bakayım ben sıkıyım iyi şeyler denizcimİyi seyler duymak istiyorum ben ya
Faladdin hep iyi şeyler söylerİyi seyler duymak istiyorum ben ya
Okurken markalar büyük küçük birbirine girdi bende filmYok golden goat.
Caprita var bir de sanırım ama ondan memnun kalmadık.
Sma da kurt çıktı, anında çöpe.
Küçük oğlana da keçi sütü yaramadı, ishal yaptı.
O da hep hipp sonra aptamil kullandı. Büyüğe de golden, ciddi anlamda imanımız gevredi.
Eve kolilerce mama geliyordu ve eşek sıpaları 2,5 yaşına kadar içtiler.
Şundan 7 ay sonra piri olacaksın merak etmeOkurken markalar büyük küçük birbirine girdi bende film
Bizede dr ilk smilac onerdi, iyi dedik bunu diyosa vardir bir bildigi smilac aldik ilk mamasini aldigimiz gun kurt cikti ondandaYok golden goat.
Caprita var bir de sanırım ama ondan memnun kalmadık.
Sma da kurt çıktı, anında çöpe.
Küçük oğlana da keçi sütü yaramadı, ishal yaptı.
O da hep hipp sonra aptamil kullandı. Büyüğe de golden, ciddi anlamda imanımız gevredi.
Eve kolilerce mama geliyordu ve eşek sıpaları 2,5 yaşına kadar içtiler.
Film yaŞundan 7 ay sonra piri olacaksın merak etme
Abim gibi yapmadaAmaç buysa yükle bakayım ben sıkıyım iyi şeyler denizcim
Ben mamaların da tadına bakan manyak anneydim.Bizede dr ilk smilac onerdi, iyi dedik bunu diyosa vardir bir bildigi smilac aldik ilk mamasini aldigimiz gun kurt cikti ondanda
Sma da denk gelmedik allahtan ne icirirdik bilmiyorum
Ebini gorsen yine iyi, ebenin en mahrem yerlerini goreceksinFilm yaebeni göreceksin demenin daha modern halini söylüyorsun ama o gülmeden anladım ben
İncinmişsin capsi yakışırdı burayaFilm yaebeni göreceksin demenin daha modern halini söylüyorsun ama o gülmeden anladım ben
Ben hayatta bakmam tadina oyle seylerinBen mamaların da tadına bakan manyak anneydim.
Gerçi hala öyleyim, kendim yapsam bile ayranın tadına bakar, her şeyi ilk tadar ve sonra veririm.
Ciddi anlamda en lezzetli olan aptamil, en şekerlisi de o zaten.
Bir gün yardımcı abla kutuları karıştırmış, benim süt arttırıcı tozu mama kutusuna koymuş.
Eşim de tabii bakmaz tadına, çocuğa o hazırladıkça mamayı ondan vermiş.
Ben tadına bakınca anladım ama o kutuya geçmem günler aldı.
Çocuk birkaç gün içti yani ve şükür ki bir şey olmadı
Saat 12yi geçtiyse bizim topikEbini gorsen yine iyi, ebenin en mahrem yerlerini goreceksin