- 8 Mart 2015
- 25.055
- 81.027
-
- Konu Sahibi chamallows
- #27.561
Hobilerle işim yok diyerek niye kestirip attın?Hobilerle isim yok da arkadaş edinmek biraz sıkıntılı, eşimin iş arkadaşları genel olarak ihtiyar zaten
Napayım teyzeleri benfasulye mi kiralim birlikte
Buda oyleydi baktim isteyemiyo zorada dusuyo, evi satiliga cikaricam de dedimHelal olsun valla benimki Bi bana çirkef dışarıya çook naif Bi beyefendi olur kendisi
Ah deniz hemen tıkadın boğazımaKeseni yorarsin yavrim.
Kendini dizginlemen lazim cocuk buyuk masraf.
Bizimde ne gorsek alasimiz geliyor hala ama olmuyo yani bi yere kadar.
Bez masrafini gorunce uyaniyosum o tatli ne gorsem alasim var ruyasindan
Yapma guzum teyze deme lazım olur Aaa
Bez stokla bezAh deniz hemen tıkadın boğazımabazen böyle hayal aleminde takılırken Abuuu Khomyuk ve sen hemen kafama pata küte
Öyle mi yaptılarBuda oyleydi baktim isteyemiyo zorada dusuyo, evi satiliga cikaricam de dedim
Oyle dedikten sonra acildi kesenin agzi.
Bize w.kat alin sifir alin biz destekleriz odeyemeyeceginiz kismini oderiz diyip daha fazla borca sokup sonrada hic oyle bisey denmemis gibi kenara cekilmeye ne haklari var.
Dua et emsin, o kadar diyorumAh deniz hemen tıkadın boğazımabazen böyle hayal aleminde takılırken Abuuu Khomyuk ve sen hemen kafama pata küte
Aynen öyle yaptilar deniz dogana kadar 3 sene cirpindik ama sonrasi olmadi yani.Öyle mi yaptılar
Gözü açılmaz ne yaparsam yapıyım umutsuz vaka canım benimki biraz borca girsin de elindekini yedirmesin bari bu yaşına kadar yedirmiş zaten ama bildiğin ciddi ciddi yedirmiş. İnsan kenara Bi çeyrek atar oğlumun parası der Bi bilezik atar ne biliyim hepsinin borcunu evlenince ödedik ah ahhBuda oyleydi baktim isteyemiyo zorada dusuyo, evi satiliga cikaricam de dedim
Oyle dedikten sonra acildi kesenin agzi.
Bize w.kat alin sifir alin biz destekleriz odeyemeyeceginiz kismini oderiz diyip daha fazla borca sokup sonrada hic oyle bisey denmemis gibi kenara cekilmeye ne haklari var.
Aynen mamayi hic katmiyorum bile.Dua et emsin, o kadar diyorum
Oyalanacak bişey aramıyorum ki çünkü hobiye ondan öyle dedim.Hobilerle işim yok diyerek niye kestirip attın?
İlla ki herkesin bir ilgi alanı vardır, bunların workshopları var, semineri var, var Allah var yani.
Bak ne anlattım sana, insan tanımadığı biriyle de tanışabilir, bir sebebe aracıya gerek yok.
İstemezsin, o ayrı ama bu saatten sonra olmaz diye bir şey yok.
Bu mama fiyatlarıyla aylık 1500 tl mama masrafı var zaten.Aynen mamayi hic katmiyorum bile.
İşte insan bulmak için aracı kurum bunlar öyle düşünOyalanacak bişey aramıyorum ki çünkü hobiye ondan öyle dedim.
Sıkılmıyorum uğraş aramıyorum .
Arada canım sohbet çekiyor o zamanlara insan arıyorum
Ya yedirmis olmaz ki o sonucta oda o evde yasiyordu adamlar calisan cocugunuda beslemek zorunda degilki o yaşa kadar.Gözü açılmaz ne yaparsam yapıyım umutsuz vaka canım benimki biraz borca girsin de elindekini yedirmesin bari bu yaşına kadar yedirmiş zaten ama bildiğin ciddi ciddi yedirmiş. İnsan kenara Bi çeyrek atar oğlumun parası der Bi bilezik atar ne biliyim hepsinin borcunu evlenince ödedik ah ahh
Değişmediyseniz birbirinize karşı sıkıntı olacağını düşünmüyorumŞu yasağı carti curtu kalksın da ben Aydın'da ki arkadaslarla artık sık sık görüşürüm on yillik arkadaşlarım kuzu ya az degil
Dua edecek o kadar çok şeyim var ki filmDua et emsin, o kadar diyorum
Ben hep derim tam zamininda evlenmis tam zamaninda cocuk yapmisiz.Bu mama fiyatlarıyla aylık 1500 tl mama masrafı var zaten.
Kesinlikle öyle.Ben hep derim tam zamininda evlenmis tam zamaninda cocuk yapmisiz.
Bu donemde ne dugun yapilip ev kurulurmus nede cocugun masrafina yetisilirmis
Yok kuzum eşim hep şehir dışındaYa yedirmis olmaz ki o sonucta oda o evde yasiyordu adamlar calisan cocugunuda beslemek zorunda degilki o yaşa kadar.
Zaten calistiktan sonra insan kendi rahatsiz oluyor.
Ben donem donem tum maasimi verdim, yeri geldi kendi maasimi tek basima yedim ama eve elin bos gitmek rahatsiz ediyo bi yerden sonra.
Ha durumlari varsa bize verme kendine bitiktir diyebilirlerdi belki.
Biz denize mamaya basladigimizda yanlis hatirlamiyorsam 56 liraydi, mama isini bitirdigimizde en son 119 liraydi diye hatirliyorum.Kesinlikle öyle.
Şundan 4 sene önce ayırdığım bütçe ile en zirvesine değil ama ab grubuna ulaşabilirken, şuan bayağı en alt kategoriye ulaşabiliyorum.
Benim gelirim aynı, bütçem aynı ama birim fiyat farkının önemi burda çıkıyor zaten.