- 8 Mart 2015
- 25.055
- 81.027
-
- Konu Sahibi chamallows
- #27.541
Sen belirle şunları istiyorum de, eşine göster, o da iletsinHaklısın film inşallah Bi gayret gelirde listelerim hepsini bide kp çok karıştırıyo kafamı ben alıcam dedi beşiktir arabadır ses soluk yok adamda ne zaman alalım falan der insan e şimdi beni yormadan yavaş yavaş alıyım desem bu sefer sıkıntı çıkarır eminim ben alacaktım da vs
Bitsin gitsin artik ya, valla oksuruk duydugum an yuregim hopluyo resmen.Yada bebekten sonra işe başlamam lazım çevre edinmem içinne zamana kadar böyle ya şimdi pandemi yasak var da bilmiyo insan herkes evde diyo biterse inşallah sap gibi kalcaz
Eşim tövbe demez öyle kıyamaz babasına. Şimdi bende diyemem ne zaman alcaz diye öyle kuru kuruya bekliyorumSiz alin esin biz aldik baba sen parasini yollarsin artik desin.
Biz öyle yaptik
Herkes patır patır doğuruyorNeden olmasin ki
Niye demiyormus, bizim yuzumuzun kayisi kalmadi gerci artikdaEşim tövbe demez öyle kıyamaz babasına. Şimdi bende diyemem ne zaman alcaz diye öyle kuru kuruya bekliyorum
Bakiciyi karşılayacak maaş veren bı iş olursa neden olmasın çalışırsın tabi ki .yolun açık olsun burcucumYada bebekten sonra işe başlamam lazım çevre edinmem içinne zamana kadar böyle ya şimdi pandemi yasak var da bilmiyo insan herkes evde diyo biterse inşallah sap gibi kalcaz
Hepsi bize kalacak gibi eminim ama dediğin doğru şuan gölge etmekten başka birsey değil ufak ufak alabilirim beni yormadan şuan baktığında mama sandalyesi şusu busu gene baya kalem eder gibiSen belirle şunları istiyorum de, eşine göster, o da iletsin
Allah Allah alacaksa istediğini alsın, yoksa gölge etmesin.
Listeye falan gerek yok burcu, yorma kendini öyle.
Aman evleri doldurduk doldurduk neler neler.
Hangisi elzem desen maksimum 10 tane sayarım, gerisi para tuzağı
1 yasindan sonra falan birakabiliyosun ya anneye falan hic degilse 1 2 saat.Herkes patır patır doğuruyor
İnsan çocuğunun telaşına düşünce kocasına vakit ayiramiyor kendine vakit ayiramiyor arkadaşlarla nasıl organize olabilir ki, bilemedim aklıma sığmadı
Mama sandalyesinin acelesi ne ya 6 ayda anca oturuyo onaHepsi bize kalacak gibi eminim ama dediğin doğru şuan gölge etmekten başka birsey değil ufak ufak alabilirim beni yormadan şuan baktığında mama sandalyesi şusu busu gene baya kalem eder gibi
Niye olmasın yahu, bir sürü hobi edinilebilinir.Artık olmayacak
1 yasindan sonra falan birakabiliyosun ya anneye falan hic degilse 1 2 saat.
Hele birde uykuyu duzene sokabildiysen on numara.
Bir gece hastalanmistim esim bana sey demisti deniz zaten uyanmiyo hemen dr a gidip gelelim yok artik dedim
Oyle bir rahatlik vermis adama uyku olayi.
Anneyede veriyor buyuk oranda
Aaa ciddi misin hiç öyle babamdan isteyim babama deyim şeyi yok ya varsa vardır eşimde yoksa töbe diyemez. Taşınma sırasında nakliyeyi ayarladı kp de eşim sanki babası dünyayı kurtarmış gibi anlatıp durdu kaç gün. Babası da biliyo ya eşimi bol keseden atar paran yoksa söyle yok şunu alıyım bunu alıyım ama sıfıra sıfırNiye demiyormus, bizim yuzumuzun kayisi kalmadi gerci artikda
Çok mu salladım gaza gelipBakiciyi karşılayacak maaş veren bı iş olursa neden olmasın çalışırsın tabi ki .yolun açık olsun burcucum
Bakıcı?Benim anneler uzakta
Bizimkiler bize evi aldirirken aylik 400 400 yollariz diyip yollamadiklari icin bizi sora soktuklari icin biz isi cirkeflige vurdukAaa ciddi misin hiç öyle babamdan isteyim babama deyim şeyi yok ya varsa vardır eşimde yoksa töbe diyemez. Taşınma sırasında nakliyeyi ayarladı kp de eşim sanki babası dünyayı kurtarmış gibi anlatıp durdu kaç gün. Babası da biliyo ya eşimi bol keseden atar paran yoksa söyle yok şunu alıyım bunu alıyım ama sıfıra sıfır
Çok mu salladım gaza gelip
Ne görsem alasım var denizMama sandalyesinin acelesi ne ya 6 ayda anca oturuyo ona
Onlar hediye de gelir yahu, bırak onları sen.Hepsi bize kalacak gibi eminim ama dediğin doğru şuan gölge etmekten başka birsey değil ufak ufak alabilirim beni yormadan şuan baktığında mama sandalyesi şusu busu gene baya kalem eder gibi
Hobilerle isim yok da arkadaş edinmek biraz sıkıntılı, eşimin iş arkadaşları genel olarak ihtiyar zatenNiye olmasın yahu, bir sürü hobi edinilebilinir.
Tamam pandemi de sanat kursu için pandemi şartı yok, resim ya da fotoğraf.
Hep açık havadalar zaten
Keza eşlerin arkadaşları, onların aileleri vs bir sürü insan olur.
Kendinizi şartlamayın öyle.
Bir gün arkadaşlarımızla klasik kahvaltı günümüzdeyiz, 3 kişiyiz.
Eşi ve çocuklarıyla gelmiş bir kadın vardı, çocuklarımız beraber oyun alanındalar, onun çocuğuna da bakıyorum falan bizim masa en yakındı alana, neyse.
Kadın geldi masaya ‘bir şey rica edebilir miyim, uzaktan izledim çok keyiflisiniz şenşakraksınız inanılmaz imrendim, biz istanbuldak tayinle geldim hiç arkadaşım yok, evim de yakın, siz de arzu ederseniz buraya geldiğinizde bir kahve içmeye gelebilir miyim?’ Dedi.
Ve kadın arkadaşımız oldu, sosyal medyada ekleştik falan.
pandemi girdi araya, olmasaydı oraya giderken onu da arayacaktık hep.
Helal olsun valla benimki Bi bana çirkef dışarıya çook naif Bi beyefendi olur kendisiBizimkiler bize evi aldirirken aylik 400 400 yollariz diyip yollamadiklari icin bizi sora soktuklari icin biz isi cirkeflige vurduk
Keseni yorarsin yavrim.Ne görsem alasım var deniz
Yapma guzum teyze deme lazım olur AaaHobilerle isim yok da arkadaş edinmek biraz sıkıntılı, eşimin iş arkadaşları genel olarak ihtiyar zaten
Napayım teyzeleri benfasulye mi kiralim birlikte