Geçinemeyenler kulübü

Ayyy eleştirdik denizle filan ama ne güzel kendini ifade edip toparlamis sevindim

Cham ın dediği gibi herhalde oğlu ağladı evde sinirlendi. Bu yaş grubu grup oynayamıyor ana iki kişilerse anlaşıyorlar. Pek diğeriyle beraber denk getirmeme kararı aldım.
O yaş grubundan ben çıkamamışim halen galiba .
Bende iki kisiysem anlasirim
Kalabalık toplasinca beceremiyorum .

Ptt Kargomu?

Sende mi arkadaş edinmedin zorunlu
Çok zor çocukluğunu gençliğini okul zamanlarını vs vs beraber geçirdiğin insanlardan uzakta olup yeni ilişkiler kurmak sanki
Yok deniz yurtiçi

Meraba film nasılsın neler yaptın yoktun
Sağol cınım, demiştim ya ablamın işleri var diye.
Haftaya da yoğunluk olacak aynı şekilde, evde yemeği zor yetiştiriyorum hatta yetiştiremiyorum öyle diyeyim.
Malum havalar da kötü, ondan dışarı işi epey zor oluyor.

Senin nasıl gidiyor hamilelik, her şey yolunda mı?
Alışveriş falan başladınız mı yavaştan?

Sıkıntı olmasın da tatlı telaşlar hep var arada gir iyiyim de bari
Bende iyiyim teşekkür ederim bugün gördüm içerde karete falan yapıyodu aslında cinsiyet kesin ama alışverişe başlamadım haala

Sende mi arkadaş edinmedin zorunlu
Çok zor çocukluğunu gençliğini okul zamanlarını vs vs beraber geçirdiğin insanlardan uzakta olup yeni ilişkiler kurmak sanki

Yok deniz yurtiçi
Ya edinmedim çünküsü var
İki yakın arkadaşım Aydın'da yaşıyor bana bı saat uzaktalar
Öyle olunca ne ihtiyacım var edinmeye dedim
Ama onlarida iki ayda bir gorebiliyorum.

Gerçi zaten arkadaşi nereden edineceksin ki canım
Kuaförümuze mi arkadaş olalım diyelim
Yoldan geçene mi .
İkimiz içinde diyorum bunu

Ha bide karşı komşum vardı hemşehrimizdi
Çok iyi anlasiyorduk hep takilirdik eşim evde yoksa giderdim yada gelirlerdi kendileri de uçuşta olmadıkları zaman tabi bu da ayda üç dört kez anca

Sonra ben kendi evime geçtim işte
Onlarda başka şirketle anlaşıp şehir değiştiler

Eşim hergun çalışmıyor Allah'tan
Arada da ablalarim geliyor biri gidiyor öteki geliyor vs

İdare ediyorum

Erkek çocuk öyle ya, düz insan gibi durduğu bile nadir oluyır.
Bayağı amuda kalkıp çeşitli şekiller, zıplamalar hoplamalar deniyorlar

Cinsiyetli şeyler kıyafetler olur en fazla, gerisi pek de ona göre olmaz.
En büyük lazım kalemler ilk alıp, geri kalanı bütçeye ve gerekliliğe göre değerlendirmen doğru olur.
Arabadır, beşiktir, kameradır vs elzem şeyler.
Ama banyo küveti yatağı peh yani 500 tl lik de aynı 50 tl olan da.

Bende eşim iyiki vardiyalı diyorum günün her saatinde yanımda olabiliyo bu zamana kadar en yakın arkadaşım o oldu

Ama tabi bekarken kız toplanmaları cafede çay kahve sohbet ne biliyim onlar olmuyo ya o sıkıcı

Haklısın film inşallah Bi gayret gelirde listelerim hepsini bide kp çok karıştırıyo kafamı ben alıcam dedi beşiktir arabadır ses soluk yok adamda ne zaman alalım falan der insan e şimdi beni yormadan yavaş yavaş alıyım desem bu sefer sıkıntı çıkarır eminim ben alacaktım da vs

Siz alin esin biz aldik baba sen parasini yollarsin artik desin.
Biz öyle yaptik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…