- 17 Aralık 2015
- 26.476
- 48.210
-
- Konu Sahibi chamallows
- #27.201
Mercimek dedigi yesil mercimek "bad" derler sivasta ona muhtemelen ondan bahsediyorKhomyuk mercimek dediğin madımak mı oda böyle ot bildiğin mercimek mi bazı bölgelerde madımağa mercimek diyolar da
Ankaraya geldim mi atarım anneme kız en rahatsınız ben olurum asılSen çocuk dogurunca bize sıra gelmez kiiiii
Ay bak aklıma geldi, bamya da yemiyorlar çok şaşırıyorum. Bol limonlu ekşili bir bamya yenmez miiMercimek dedigi yesil mercimek "bad" derler sivasta ona muhtemelen ondan bahsediyor
Çok komik olur ama şimdi burda zorunlu deniz Khomyuk film falan diyoruz ya normal isme alışamam herhalde ben gene zorunlu derimaklımda canlanan resme uymazsa bide çook şaşırırım
En güzeli bende çok severim böyle ot çöp işleriniYok onu bilmiyorum. Düz yeşil mercimek yemeğine de yoğurt döker yeriz biz. İçanadolunun mutfağı yakın birbirine. Eş ailesi karadenizli ya benim hiç semizotu, ıspanak mercimek yemezler sevmezler. Biz mesela yeşil mercimek semizotu ıspanak bayılırız
Onlarin damak tadi degisik bence ya.Ay bak aklıma geldi, bamya da yemiyorlar çok şaşırıyorum. Bol limonlu ekşili bir bamya yenmez mii
ne çok severimmmyenmez mi sahiden ya .Ay bak aklıma geldi, bamya da yemiyorlar çok şaşırıyorum. Bol limonlu ekşili bir bamya yenmez mii
Kız burcu diyecem en masumu benim asılBrctks diye seslenmek çok zor olacakçünkü ona alıştım
Sevmez misinOnlarin damak tadi degisik bence ya.
Bende mihlamanin amacini cozemedim mesela
Hoşgeldin denizMercimek dedigi yesil mercimek "bad" derler sivasta ona muhtemelen ondan bahsediyor
Khomyuk da isim kiKız burcu diyecem en masumu benim asıldüşünsene Khomyuk dediğini hadi deniz de gene iyi
Kuzenimde burcu diye bı kızla evlendi zaten yıllar önce .cok şüpheliyimKız burcu diyecem en masumu benim asıldüşünsene Khomyuk dediğini hadi deniz de gene iyi
Bu buluşma hoşuma gitti üzerine Bi konusalim sonraKhomyuk da isim ki
Zorunlu nedir yanimecburiyetten aramıza aldık der gibi
Ey zorunluuuuuu neden seni takip ediyorum ilk zamanlar hatırlasanaKuzenimde burcu diye bı kızla evlendi zaten yıllar önce .cok şüpheliyim
Aa korkma canım eşinle görüşme imkanın varsa Bi sesini duy rahatlarsın inşallah zarar ziyan yoktur nereye düştüyseElim ayagim titredi ya.
Yildirim dusmus burda bi yere heralde nasil ses cikardi camlar zonkladi resmen.
Mke de patlama oldu sandim valla
Öyle deyince hatırladım ben çocuktum evimizin camları aşağıya inmiştiElim ayagim titredi ya.
Yildirim dusmus burda bi yere heralde nasil ses cikardi camlar zonkladi resmen.
Mke de patlama oldu sandim valla
Aradim nasil ses ciktiysa sokakta cocuklar kacismaya basladi birde cidden direk ordan suphelendim.Aa korkma canım eşinle görüşme imkanın varsa Bi sesini duy rahatlarsın inşallah zarar ziyan yoktur nereye düştüyse
Birsey olmamasına sevindimA
Aradim nasil ses ciktiysa sokakta cocuklar kacismaya basladi birde cidden direk ordan suphelendim.
Hic yagmur falann yoktu cunku