- 17 Ocak 2020
- 27.619
- 39.900
-
- Konu Sahibi chamallows
- #27.181
Çok sevinirim çiçeğimKöyde bulursam tohumunu toplarim sana
Aaa bende semizotu vardı bugün onun pilavını yapayım ben bozulmadan.iyiji konusu geçtiBenim oğlan da en çok kahvaltıda kuzu kulağı ve semizotu kemirmeyi sever. Sapıyla fln kıtır kıtır kuzu gibi yer
Bayılırım semizotu salatasına ve pilavına azıcık da bulgurAaa bende semizotu vardı bugün onun pilavını yapayım ben bozulmadan.iyiji konusu geçti
Şifa olsun deniz beye ne güzel Khomyuk nazar değmesin denizi yemek konusunda azıcık kınayım da benimkide ona çeksinBenim oğlan da en çok kahvaltıda kuzu kulağı ve semizotu kemirmeyi sever. Sapıyla fln kıtır kıtır kuzu gibi yer
Pilavına sarımsaklı yoğurt döküyor musunuz bazı kesimler ben dökünce o ne ay diye bakiyo daBayılırım semizotu salatasına ve pilavına azıcık da bulgurafiyet bal şeker olsun
O zaman soyle demen lazım.Şifa olsun deniz beye ne güzel Khomyuk nazar değmesin denizi yemek konusunda azıcık kınayım da benimkide ona çeksin
Canım onun da seçtiği yemekler var her şeyi yiyen insan yok benceŞifa olsun deniz beye ne güzel Khomyuk nazar değmesin denizi yemek konusunda azıcık kınayım da benimkide ona çeksin
Ayyy zorunluPilavına sarımsaklı yoğurt döküyor musunuz bazı kesimler ben dökünce o ne ay diye bakiyo da
Bi ona semizotu yemeği diyoruz. Pirinçli bulgurlu yapar yoğurtla yeriz. Mercimek yemeğini de öyle yerizPilavına sarımsaklı yoğurt döküyor musunuz bazı kesimler ben dökünce o ne ay diye bakiyo da
Bak dün bu lekeyi konustuk ya ben mesela bu kınama işine de çok inanıyorum maalesef ah ah yengemi Bi kınadım da yazık beyaz tenli hormonlardan sanırım Bi tüyleri vardı saç gibi simsiyah ah kınadım kadını anaaa zaman geçti baya bende birseyler değişiyor kendimi lazare zor attımO zaman soyle demen lazım.
-abooo senin oğlan da ne var ne yok yiyo ay çocuk dediğin böyle olur mu Allah sabır versin .
Ama Allah niyetimizi bildiği için yine kinamak olmuyo
Ben uyarım hiç cekinmemAyyy zorunludökerim ben hatta yufka varsa onunla yemeyi severim ya şöyle Bi toplansak keşke aslında uzak değiliz birbirimize biraz Khomyuk uzak ama sende bende ankaraya gidiyoruz mesela
Khomyuk mercimek dediğin madımak mı oda böyle ot bildiğin mercimek mi bazı bölgelerde madımağa mercimek diyolar daBi ona semizotu yemeği diyoruz. Pirinçli bulgurlu yapar yoğurtla yeriz. Mercimek yemeğini de öyle yeriz
Ay harikaBi ona semizotu yemeği diyoruz. Pirinçli bulgurlu yapar yoğurtla yeriz. Mercimek yemeğini de öyle yeriz
Madimagi temizlemesi de ne zor ayKhomyuk mercimek dediğin madımak mı oda böyle ot bildiğin mercimek mi bazı bölgelerde madımağa mercimek diyolar da
Onu bende bazen yerim yanına da ayran mis ama yabancı olmazsa tabi hunharca elinle yiyecen yabancı oldu mu huylanıyorum bende malum elle yeniyo yaBen uyarım hiç cekinmem
Bu arada bende yufkayla bayıla bayıla yerim
Bazen de bizim oraarda tepsiye kuru yufkayı koyup üstüne bulgur pilavı döküyorlar ya herkes oradan yiyor
Ah ne günlerdi be .
Sonradan huylandim yemez oldum da hatırlayınca özlüyor insan
Yok onu bilmiyorum. Düz yeşil mercimek yemeğine de yoğurt döker yeriz biz. İçanadolunun mutfağı yakın birbirine. Eş ailesi karadenizli ya benim hiç semizotu, ıspanak mercimek yemezler sevmezler. Biz mesela yeşil mercimek semizotu ıspanak bayılırızKhomyuk mercimek dediğin madımak mı oda böyle ot bildiğin mercimek mi bazı bölgelerde madımağa mercimek diyolar da
Tut tut insanın başına dilinden geliyor sahiden .Bak dün bu lekeyi konustuk ya ben mesela bu kınama işine de çok inanıyorum maalesef ah ah yengemi Bi kınadım da yazık beyaz tenli hormonlardan sanırım Bi tüyleri vardı saç gibi simsiyah ah kınadım kadını anaaa zaman geçti baya bende birseyler değişiyor kendimi lazare zor attımkardeşim dedi sen kınadım bak başına geldi çok örneğim var böyle tutamıyorum kendimi
Çok komik olur ama şimdi burda zorunlu deniz Khomyuk film falan diyoruz ya normal isme alışamam herhalde ben gene zorunlu derimBen uyarım hiç cekinmem
Bu arada bende yufkayla bayıla bayıla yerim
Bazen de bizim oraarda tepsiye kuru yufkayı koyup üstüne bulgur pilavı döküyorlar ya herkes oradan yiyor
Ah ne günlerdi be .
Sonradan huylandim yemez oldum da hatırlayınca özlüyor insan
Sen çocuk dogurunca bize sıra gelmez kiiiiiAyyy zorunludökerim ben hatta yufka varsa onunla yemeyi severim ya şöyle Bi toplansak keşke aslında uzak değiliz birbirimize biraz Khomyuk uzak ama sende bende ankaraya gidiyoruz mesela
Ne edersen et bacım tutuyo o tecrübeyle sabitTut tut insanın başına dilinden geliyor sahiden .
Bende milletin çocuğuna ayy ne sevimsiz o be diye .çok korkuyorum ne çıkacak benden diyeşu aralar bol bol tövbe etmeye başladım asdadsfadsgfsfsdgs