- 17 Ocak 2020
- 27.619
- 39.899
-
- Konu Sahibi chamallows
- #27.161
Bu ara ekmeğe rokayi doldurup limon sıkıp yiyorum .Gece gece acıktık mı biz acabakebaplar pekmezler birazdan roka tulumla kapatırız gibi
Gerçi doğru diyosun doğal tattoBenim olsa umursamazdım herhalde zorunlu yahatta çok hoşuma gider dikkat çekerdi
Bana neden sadece balıkla iyi giden Bi yeşillik gibi geliyo acabaBu ara ekmeğe rokayi doldurup limon sıkıp yiyorum .
Tulumsuz .
Gidemem aşıyi olana kadar en azindanAyy hiç bekleme git ye hepimizin yerinecumartesi
Keskin bı tadı var o mu rahatsiz ediyor acaba seni. Daha doğrusu baliksiz yemedigine göre rahatsız mı eidyorBana neden sadece balıkla iyi giden Bi yeşillik gibi geliyo acaba
Bende cok yerim bol limonlu ama ekmeksizBu ara ekmeğe rokayi doldurup limon sıkıp yiyorum .
Tulumsuz .
Çıktı mı pekiiGidemem aşıyi olana kadar en azindan
Yok ya cirkin bir goruntu degil.E göbekte çıksaydı kötüydü ama .
Artık ömür boyu sadece mayo giyecekti
Bilmem hepsi olabilir. En sevdiğim yeşillik ama ekşimen kuzu kulağı da diyolar sanırım ImmmKeskin bı tadı var o mu rahatsiz ediyor acaba seni. Daha doğrusu baliksiz yemedigine göre rahatsız mı eidyor
Yok daha nerde.Çıktı mı pekii
Rejimdemisin yoksa denizBende cok yerim bol limonlu ama ekmeksiz
Ben butun yesillikleri harmanlayip salata yaparimBilmem hepsi olabilir. En sevdiğim yeşillik ama ekşimen kuzu kulağı da diyolar sanırım Immm
Ayyyyy bayyyilirim ona da.Bilmem hepsi olabilir. En sevdiğim yeşillik ama ekşimen kuzu kulağı da diyolar sanırım Immm
Tatile çıkmadan çıkar umarmYok daha nerde.
45den 35 e kadar birlikte asilayacaklarmis heralde
Temmuzda cikar diye dusunuyorum
Ciddi misin Gönderilecek birsey olsa kargolardım sana tam da zamanı şuan galiba neden yokki İzmir'de şaşırdımAyyyyy bayyyilirim ona da.
İzmir de yok ama
İnsallah temennilerim o yondeTatile çıkmadan çıkar umarm
Bilmiyorum ki.Ciddi misin Gönderilecek birsey olsa kargolardım sana tam da zamanı şuan galiba neden yokki İzmir'de şaşırdım
Benim oğlan da en çok kahvaltıda kuzu kulağı ve semizotu kemirmeyi sever. Sapıyla fln kıtır kıtır kuzu gibi yerBilmem hepsi olabilir. En sevdiğim yeşillik ama ekşimen kuzu kulağı da diyolar sanırım Immm
Köyde bulursam tohumunu toplarim sanaBilmiyorum ki.
Doğal tohumunu bulabilirsem kayimvalidem eksin bahçeye bı .
AyyAllah razı olsun canım