- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.356
-
- Konu Sahibi chamallows
- #2.621
o zaman hakkındır git al ihtiyaçlarını.benim stoklar şampuan hariç dolu .belki şampuan alırımm uğrayabilirsemBen bilmiyorumdum bizim burda daha yeni açıldı gratis başkada birşey yok doğrusu 4 yıldır herşey den mahrum'um
evet, tavuk horoz olsada yumurtlar olmasada, horoz isin icine girerse dollenmis yumurta oluyor.ciddimi yeminle bilmiyordum.sadece tavuklar yumurtluyor yani kendi kendilerine
ağlarsa ağlasın bugüne bugün para kazanan bir kadınsın tabi ki harcayacaksınnnGratis diyince eşim ağlamaya başladı
iyiyiz aybush sen nasilsinKızlar nasılsınız
Açıldıktan sonra 3-4 gün içinde bitirmelisin şarabı, onda da buzdolabında durmalı. %20 altı alkol olan içkiler açıldıktan sonra soğuk kısma alınmalı, çok bekletilmeden bitiril eli. Yüksek alkollüler bir sene dışarda bekler açıldıktan sonra da aynı şey şarap için geçerli değil. Aman diyim Dikkat et sakata gelme sonra.ben beyaz şarap ve bira severim sadece ama 1 şişe şarabı da içmem 6 ay sürer nasıl seviyorsamm
görümcemin doktor damadı 2. kez coronaya yakalandı .bağışıklık kazanılıyordu hanii.bu lanet hastalıktan nasıl kurtulacağız yaiyiyiz aybush sen nasilsin
zaten bir kez yakalanan bir daha yakalanmayacak diye bir sey yok ta hafif atlatiyorlardir heralde bilemedimgörümcemin doktor damadı 2. kez coronaya yakalandı .bağışıklık kazanılıyordu hanii.bu lanet hastalıktan nasıl kurtulacağız ya
ben turizm lisans mezunuyum kuzum hepsini biliyorum şaka yaptım içemiyorum diyee.eve almam zaten.hediye gelenleri de başkalarına hediye veriyorum.tatilde otelde içerim sadece.bir de vıp düğün olursa ayıp olmasın diyeAçıldıktan sonra 3-4 gün içinde bitirmelisin şarabı, onda da buzdolabında durmalı. %20 altı alkol olan içkiler açıldıktan sonra soğuk kısma alınmalı, çok bekletilmeden bitiril eli. Yüksek alkollüler bir sene dışarda bekler açıldıktan sonra da aynı şey şarap için geçerli değil. Aman diyim Dikkat et sakata gelme sonra.
Altı ay diyince gözlerim pörtledi vallahiben turizm lisans mezunuyum kuzum hepsini biliyorum şaka yaptım içemiyorum diyee.eve almam zaten.hediye gelenleri de başkalarına hediye veriyorum.tatilde otelde içerim sadece.bir de vıp düğün olursa ayıp olmasın diye
ilkini hafif atlatmıştı bu sefer de evde tedavideymiş eşi ve çocuğuna geçen sefer bulaşmıştı bu sefer negatiflermişzaten bir kez yakalanan bir daha yakalanmayacak diye bir sey yok ta hafif atlatiyorlardir heralde bilemedim
İyiyim kızımın kışlıkları geldi ona seviniyorumiyiyiz aybush sen nasilsin
yiyecek mi giyecek mi?İyiyim kızımın kışlıkları geldi ona seviniyorum
kışlıklar daha yenimi alindi, sicakmi sizin oraİyiyim kızımın kışlıkları geldi ona seviniyorum
insallah sorunsuz gecirirlerilkini hafif atlatmıştı bu sefer de evde tedavideymiş eşi ve çocuğuna geçen sefer bulaşmıştı bu sefer negatiflermiş
Yiyeceği kuzumyiyecek mi giyecek mi?
ben kışlıkta almadım geçen seneden kalanlar çok.yazında almıştım 3 5 bir şey bir de a101 kazağı aldımm misssskışlıklar daha yenimi alindi, sicakmi sizin ora
bizimkilerin yikanmaktan rengi soldu 2 aydir
Giyeceği değil kuzum yiyecekleri geldikışlıklar daha yenimi alindi, sicakmi sizin ora
bizimkilerin yikanmaktan rengi soldu 2 aydir