- 14 Haziran 2019
- 14.554
- 70.613
-
- Konu Sahibi chamallows
- #2.521
Şu 28liralık olan dev yumurta mı yoksaBugün ben de bir marketzede oldum.
Yılbaşına 2 hafta var ama herkes kıtlık var gibi alışverişte.
Yiyecek bir tek sürpriz yumurta alıp dünya para harcamayı başardım, gururluyum
Ahaha elim gitti de almadım, paw patrol çıkan sürpriz yumurta yapmışlar, ondan altım 3lü iki kutu.Şu 28liralık olan dev yumurta mı yoksa
metro grostan 25 liraya aldim gecen gun onu icinden ne cikti hiçŞu 28liralık olan dev yumurta mı yoksa
Bana aşırı gereksiz geliyor o yumurtalar, bir dönem çok alıyorduk oğlum çikolatasını yemiyordu oyuncağı yapıp sonra oynamıyordu da. Neyse ki artık istemiyor.Bugün ben de bir marketzede oldum.
Yılbaşına 2 hafta var ama herkes kıtlık var gibi alışverişte.
Yiyecek bir tek sürpriz yumurta alıp dünya para harcamayı başardım, gururluyum
Ben kendim seviyorumBana aşırı gereksiz geliyor o yumurtalar, bir dönem çok alıyorduk oğlum çikolatasını yemiyordu oyuncağı yapıp sonra oynamıyordu da. Neyse ki artık istemiyor.
aha ayni benim kız,Bana aşırı gereksiz geliyor o yumurtalar, bir dönem çok alıyorduk oğlum çikolatasını yemiyordu oyuncağı yapıp sonra oynamıyordu da. Neyse ki artık istemiyor.
Ben kendim seviyorum
Bir ara şu kaşıklanana takmışlardı, bunları pek dediğiniz gibi yemiyorlar, oyuncakları ile ilgileniyorlar.
Benim de bu durum işime geliyor, ne kadar az çikolata o kadar karlı anne:)
Bütün çocuklar mı aynı acaba? Bizde de çikolatalar açılıp tabakta birikiyordu, eşim çayın yanında yiyordu. Allahtan artık almıyoruz, tabi küçüğü büyüdüğünde hala piyasada olursa tekrar almaya başlarız.aha ayni benim kız,
cikolatalar dolapta oyuncaklari aciyor sadece,
allahtan sadece oyuncak cikanlari var bimde falan ondan aliyorum genelde,
hamur falan cikiyo icinden
Bugün aynı şekilde öksürmeye başladım ben, kimse de oralı olmadı.Ben markete bile gidemiyorum, gittiğimde de biri yanımdan geçti öksürüyordu, kasada insanlar çok yaklaştı, diye diye kendimi yiyorum.
Benim de inadına hapşırma tutuyor, kolumla kapatıyorum ama başkası hapşırsa kaçarım herhalde.Bugün aynı şekilde öksürmeye başladım ben, kimse de oralı olmadı.
Kronik faranjitim var benim, konuşmadığım ya da sıvı tüketmediğim an iyice kuruyor genzim.
Ben de panik oldum şimdi atacaklar beni marketten diye ama avm girişli bir marketti, hes koduyla alınıyor Allahtan da güvenlik eşliğinde kovulmadım
Korona başından beri yanımdan insan geçse havaya fıs sıkıyorum.Benim de inadına hapşırma tutuyor, kolumla kapatıyorum ama başkası hapşırsa kaçarım herhalde.
Evet.Biri beni çimdiklesin bunun fiyatı bu muen son aldığımızda 2,35 falandı.
Ben eve geldikten sonra ya yıkıyorum ya dezenfekte ediyorum. Ben bazı şeyleri bana pis geliyordu coranadan önce de yıkıyordum peynir kutusu, salça kavanozu gibi. Ama kasiyere ikram etmek aklıma gelmemişti. Kasaya kadar gelip orada kendi ellerime döküyordum. Sonra paketliyordum.Korona başından beri yanımdan insan geçse havaya fıs sıkıyorum.
Ben zaten daha kendim gibi bir insan görmedim, yasak olana kadar eldiven de takıyordum şimdi almıyorlar oraya buraya eldivenle, ondan çıkardım.
Alırım market arabamı, bir güzel fıslar temizlerim, ardından aldığım her ürünü fıslayıp koyarım sepete.
Yanımdan yakınımdan geçene sinek kovar gibi havaya fıs, kasada kasiyere sıkarım işleme başlamadan ‘aa buyrun ben temizliyordum ikram edeyim diye’ vs.
Böyle gider liste, asansöre binmeden önce ve inerken de havaya sıkıyorum, düğmeler zaten yıkıyorum denebilir.
Evde tekrar bir kaseye temizlik suyu hazırlıyorum, balkonda tek tek siliyorum.Ben eve geldikten sonra ya yıkıyorum ya dezenfekte ediyorum. Ben bazı şeyleri bana pis geliyordu coranadan önce de yıkıyordum peynir kutusu, salça kavanozu gibi. Ama kasiyere ikram etmek aklıma gelmemişti. Kasaya kadar gelip orada kendi ellerime döküyordum. Sonra paketliyordum.
Bana o zaman bile o kadar pahalı geliyordu ki, üçlüsü 6 TL falandı. Küçüğüne hiç alıştırmıyım o zaman.Evet.
Şimdi baktım fişe, bilmediğim marka oyuncak için aldım sadece 3lü kutusu 19,90 mış.
Ne kadar geç farkederse o kadar iyi.Bana o zaman bile o kadar pahalı geliyordu ki, üçlüsü 6 TL falandı. Küçüğüne hiç alıştırmıyım o zaman.
Ben Başak burcuyum temizliği düzeni seviyorum ama yetişemiyorum. Aklıma internette okuduğum bir şey geldi, bir hasta aile hekimine bu el yıkama olayı ne zamana kadar sürecek diye soruyor.Evde tekrar bir kaseye temizlik suyu hazırlıyorum, balkonda tek tek siliyorum.
Kasiyer günde 100 çeşit insanla muhattap oluyor, hem kendileri hem müşteri için gerekli aslında.
Arabanın kapısına bile sıkıyorum yahu ben.
Ve hayatımda bir şeyi sildiğimi bilmem, titizliğin yanından geçmem ben kişisel temizlik hariç.
Korona korkusu başka
Bizim ülkenin temizlik anlayışı başka kesinlikle.Ben Başak burcuyum temizliği düzeni seviyorum ama yetişemiyorum. Aklıma internette okuduğum bir şey geldi, bir hasta aile hekimine bu el yıkama olayı ne zamana kadar sürecek diye soruyor.
Bonibonu çok severim. Maalesef çocukları uzak tutmak mümkün değil şeker ve çikolatadan. Çevreden veriyorlar bir şekilde carlasan sen kötü olacaksın adın çok hassasa çıkacak. İkincisinde insan daha tecrübeli oluyor, dur diyebiliyor. İlkinde maalesef toyluğuma geldi çok müdahale edemedim. Kendi annem bile 5-6 aylıkken eline ekmek vermiş çocuğun, bir şey deyince aman biz de çocuk büyüttük. Annem ben bebekken beşiğime bisküvi koyuyormuş, uyanıyormuşum acıkmış oluyormuşum alıp yiyormuşum. O da pazardan geliyormuş, dışarı çıkıyormuş komşuların yanına ne uslu bebekmişim uyuyormuşum, komşular öyle diyormuş ama yaptığından gurur duyarak anlatırdı annem hep. Ben bu hikayedeki hataları anne olunca farkettim. Emzirirken sütüm sağlıklı besleyici olsun diye sağlıklı beslenirken, midesine anne sütü girsin önce diye düşünürken.Ne kadar geç farkederse o kadar iyi.
Ben alıştırmadım tabii ki çocuğuma, gelen giden misafir babaanne hala derken, büyük oğlum 1 yaşından sonra öğrenmiş oldu.
Ve aşırı aşırı düşkün, versem 5 paket yer, sınırlı şekilde veriyorum.
Küçük Allahtan hep benimle evdeydi, o hala sevmez abisi yiyor diye alır.
Günde 1 kere bonibon hakları var, küçük kaselere sayılı koyuyorum her renkten birer tane, zararlı evet ama en azından 3 5 bonibon koca çikolatalardan iyidir.