Geçinemeyenler kulübü

Diş kontrolu 50 tl, 2 kitap bir boya fircasi birde temizleme makinesi 53 tl. Oysaki bi dis kontrolu yaptirip gelecektim. Marketlerden aktuel ürünler gormeyeyim illa birsey aliniyor. Ayrica file marketlerin avakadolari da guzel. Aslinda file market basli başına harika hele o fırını yok mu tam bugdayli pogacasi, simiti hepsi super. Karnım acıktı galiba

derin sularda dolar düştü bilginiz vardır sanırım.
Yoktu şimdi oldu
Bilgi için teşekkür ederim.
Ben dün gönderdim oğlanın yurt parasını, kuru takibi bıraktım ay sonuna kadar.
Her ayın başında harçlığını, ayın ortasında yurt ücretini gönderiyoruz.
Oğlum Avrupa’da olduğu için onun harcadığı para birimi Euro’ya bağlı olarak yükseliyor.
Gerçi dolar düşünce euro da düşüyor.
Hepsi birbiriyle bağlantılı.
Önümüzdeki aya Allah kerim.

Allah yardımcınız olsun, annem babam da abimi yurtdışında okuturken zorlanmıştı. Hele bu kurla zorlanıyorsunuzdur.
Gerçi sonu iyi oluyor.
Abim avrupada yüksek lisans doktora yapmıştı. Bir kaç senedir vatandaşlıpa da geçti. Çalıştığının karşılığını maddi manevi alıyor, çalışma şartı fln harika. Yılda iki kede birer ay izin alıp gelir. Bazen keşke biz de o cesareti gösterebilseydik diyorum. Oğlunuzu da sizi de tebrik ederim.

aksam esim 101 e alez gelmis bir bak begenirsen alalim dedi.
gittik alezi ve kizimin hunharca sectigi supriz yumurtalar ve bi kac sey daha toplam 110 lira,
hepsini gectim market asiri kalabalikti insallah korona olmayiz

Biz daha yolun başındayız oğlumuz lisans hazırlıkta bu yıl.
Normalde 4 kişilik okulun yurdunda yer ayrılmıştı ama pandemi baktık kötüye gidiyor özel yurtta tek kişilik oda bulduk güç bela.
Ücret 2,5 kat arttı böyle olunca.
Sağolsun babaannemiz destek oldu yurt ücretine.
Açıkçası önümüzdeki 4 yıl daha özel yurt bizi zorlar.
Ya seneye part-time çalışacak (hazırlıkta bu mümkün değil) ya da yanına arkadaş bulup eve geçecek.
Bu yıl ayda ortalama 5.300-5.500 TL bir masraf oluyor.
Okulun ücretini kayıt esnasında toplu ödedik.
Tek çocuk ve geniş ailede okuyan tek torun/yeğen olunca bir şekilde halledeceğiz inşallah.
Okuyacağı ülkeyi, şehri, okulu kendisi araştırıp tercih etti biz de destekledik.
Halası, dayısı, kuzenleri, aile büyükleri herkes harçlık verdi giderken.
Umarım oğlum da bu desteğin karşılığını verir ve bölümünü bitirmeyi başarır.

Allah yardimciniz olsun, bu zamanda yurt disinda okumak/okutmak gercekten zor. oğlunuz insallah güzelce bitirip meslegini eline alir. Bu deneyim ona cok şey katar insallah. Bizde eşimle paramizi biriktirdik Ingiltereye gitmek icin. esimin yukseklisans kabulu var. Ona baslayacak sonrasinda da calismayi düşünüyor orada. Ama pound yerinde durmuyor surekli artışta bu sene gidelim derken Pandemi çıkınca planlar seneye kaldi. O zamana kadar pound ne olur bilinmez. Allahtan paramiz altinda. Ama artik pound almaya basladik. Daha fazla yukselmeden.. Kari koca bir de cocuk giderken butun ev esyasi dahil satıp gidecegiz. Tutunuruz veya tutunamayiz allah bilir ama tutunamayip donsek bile esimin alacagi yuksek lisans türkiyede cok daha iyi is kapilari da acacaktir insallah.

Ne güzel bütün bir ailenin onu desteklemesi. Umarım değerini bilir. Üniversiteler açık mı orada? Euro ve altın zaten çok etkilenmedi. Parayı ödeyip bir de gidemese daha kötü olurdu.

Ne güzel bütün bir ailenin onu desteklemesi. Umarım değerini bilir. Üniversiteler açık mı orada? Euro ve altın zaten çok etkilenmedi. Parayı ödeyip bir de gidemese daha kötü olurdu.
1 Ekim’de gitti Ekim sonuna kadar açıktı üniversite.
Kasım’da online eğitime geçildi.
Normalde bu ayın 23’ü ile 6 Ocak arası Noel tatili orada, derslere ara verilecek oğlum gelse güzel olurdu ama dönemezsem diye gelmek istemiyor.
Belki yarıyılda.
Orada restoranlar yeni açıldı öncesinde sadece paket servisti bizim gibi.

Bugün ben de bir marketzede oldum.
Yılbaşına 2 hafta var ama herkes kıtlık var gibi alışverişte.
Yiyecek bir tek sürpriz yumurta alıp dünya para harcamayı başardım, gururluyum

Bugün ben de bir marketzede oldum.
Yılbaşına 2 hafta var ama herkes kıtlık var gibi alışverişte.
Yiyecek bir tek sürpriz yumurta alıp dünya para harcamayı başardım, gururluyum
bende gittigimde kalabalikti ve kasada ozellikle mesafe falan hak getire.
kizimda yerinde durmayip milletin burnuna giriyor sanki inadima yapar gibi, ona ayri sinirlendim, milletin fikirsizligine ayri sinirlendim,hic bir market personelinin olaya el atmayisina ayri sinirlendim,
artik dısari cikinca sinirlerim bozuluyor resmen benim,
icimden bir canavar çıkıyo sanki.
çıkmayacagim bidaha

Ben çocuklarla çıkmıyorum, zaten mümkün değil dünya buna hazır değil
4 ayrı market gezdim, en boş olanları bim ve a101 di.

Ben çocuklarla çıkmıyorum, zaten mümkün değil dünya buna hazır değil
4 ayrı market gezdim, en boş olanları bim ve a101 di.
bizim burda a101 bim asiri kalabalik oluyo,
birde esime uydum tam is cikis saatlerine denk geldi,
bir daha cidden gitmem markete falan aylik alisveris haricinde
ondada zaten is cikis saati gelmeden saat 3 gibi falan groslara gidiyodum genelde, genis ferah oluyolar diye,

Çağdaşla migros aşırı kalabalıktı, bedava dağıtıyorlar sanki, anlamadım.
2sinde de jet kasa kullandım, düşün o kadar kalabalık saat 3 gibiydi.
Bim hele bomboştu, 2 müşteri vardı.
Gerçi bir şey almadım oradan ama baktım yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…