Geçinemeyenler kulübü

benim ilacım amerikadan geliyor meselaaa.o olmasaydı tekrar ameliyat olacaktım.neden burda yokkkk sorusuna cevap yok .zaten öyle bir ilaç olduğunu hastalarda bilmiyor söylenmiyorrr.sma hastaları gibi
Annem ablam doğduğunda 3 sene kadar hastanede yatmış, çok uzun süre abd den ilaçla yaşamış ve bana hamile kalmış.
Düşün yıl 1987, o zaman özel ilaç geliyordu.
Yıl 2020 değişen ne, ülkeye makyaj yaptık aslında sadece:)
Boyadık süsledik püsledik, içine bakmayacaksın ama...

benim ilacım amerikadan geliyor meselaaa.o olmasaydı tekrar ameliyat olacaktım.neden burda yokkkk sorusuna cevap yok .zaten öyle bir ilaç olduğunu hastalarda bilmiyor söylenmiyorrr.sma hastaları gibi
yani dusun iste yillarca o ilaclarin patentimidir nedir alinip uretime gecilmemis cocuklar bin bir acilarla ölüyor, kimse kilini kipirdatmiyor,
lösev gibi dunya capinda adi duyulmus bir hastaneye bile ruhsat verilmedi bu ülkede.

özgür sinemaaa bizim halk ben de dahilll anca saçmasapan komedi filmlerine gideriz sinemalarda gitmesin de ne yapsınn
Ya o da bir ihtiyaç, beyin boşaltmak da ihtiyaçtır, eğlence sadece öğrenimle dolu olamaz.
Ama, aması var yani kocaman.
Ben hiçbir yerli yapımı izlemem sinemada, paramın hakkını vermez.
Ne hikaye ne cast ne ekipman falan filan..
Adamlar film çekiyor 500 milyon dolara. Biz çekiyoruz 3 milyon tl ye, eee aynı bilet.

Yok öyle şey arkadaşım, iyi kalitede yapmak zorundasın...

Bagisiktir o bu yasina kadar pasakli biri neler, ne virusler ,bakteriler gormustur.
Kiz yollasan ya inceletmeye antikor neyim cikar belki belli mi olur. Belki dayin bir mucizedir
o pasağa virus dayanmaz zaten, ben ona hep oyle diyorum virus senin vucuduna girse girdigine pisman olur

komediyi severim ama bana komik gelmiyorlar özelllikle cem yılmaz ahmet kural bkm filmleri.eski türk komedileri bile daha eğlenceli kaliteliydi

o derece diyorsun yani.
esinden ayrildi agir psikolojik sorunlari olan bir ogluya yaşıyor, yillardir artik ev isleri yapmaktan bikmiş salmiş ustunde kiyafet kokana kadar degismiyo falan,
her lavabodan ciktiginda ellerini yika diye uyariyoruz falan,
bazen geliyo ayaginin kokusu kendinden once geliyo

komediyi severim ama bana komik gelmiyorlar özelllikle cem yılmaz ahmet kural bkm filmleri.eski türk komedileri bile daha eğlenceli kaliteliydi
Ahmet kuralı meşhur olaydan sonra asla izlemedim ki kardeş payı dizisinin hastasıyımdır, şahane bir absürt komedi idi.

Cem yılmaz da gösteri sanatlarında üstüne yok, hala açar 1999 da olan bir tat bir doku gösterilerini izler, gülerim.

Sinema farklı bir ambiyans, çok farklı bir formül.
Dizi gibi değil, yeşilçam hiç değil.
Nasıl ki tiyatro farklıdır, oyunculuğu bile başka ve mübalağalıdır, sinema da aynı şekilde başkadır.

Belki virüsü öldürür yahu, gerçekten bir incelesinler.
Olur mu olur, adam yürüyen dezanfektan gibi
ay birde beni hergun arayip dolmusla geleyimde kizini bir goreyim diyo,
valla dolmusla gelmesinden koronasindan gectim gelince ayak kokusu 1 hafta cikmiyo evden tek derdim o oluyo

benim dayıdan iyidir gördüğüm en yalancı adamlardan biri tam mesleğine uygun bir şahsiyettttttt

Ay o halilarda kokar gidince evi havalandıriyorsunuzdur. 1kez oyle bir misafir gelmisti haliyi silmek zorunda kaldim. Sinmis sinmis sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…