- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi chamallows
- #2.441
özgür sinemaaaBenim liseden çoğu arkadaşım yurtdışında yaşıyor, öyle bilim insanı falan da değiller.
Sinemacı bile kaçtı yahu, daha ne diyeyim..
Annem ablam doğduğunda 3 sene kadar hastanede yatmış, çok uzun süre abd den ilaçla yaşamış ve bana hamile kalmış.benim ilacım amerikadan geliyor meselaaa.o olmasaydı tekrar ameliyat olacaktım.neden burda yokkkk sorusuna cevap yok .zaten öyle bir ilaç olduğunu hastalarda bilmiyor söylenmiyorrr.sma hastaları gibi
yani dusun iste yillarca o ilaclarin patentimidir nedir alinip uretime gecilmemis cocuklar bin bir acilarla ölüyor, kimse kilini kipirdatmiyor,benim ilacım amerikadan geliyor meselaaa.o olmasaydı tekrar ameliyat olacaktım.neden burda yokkkk sorusuna cevap yok .zaten öyle bir ilaç olduğunu hastalarda bilmiyor söylenmiyorrr.sma hastaları gibi
Bagisiktir o bu yasina kadar pasakli biri neler, ne virusler ,bakteriler gormustur.benim bir dayim var bildigin pasaklı yani, bu memlekette o olmadiysa geri kalani nasil oldi hayret ediyorum cidden
Ya o da bir ihtiyaç, beyin boşaltmak da ihtiyaçtır, eğlence sadece öğrenimle dolu olamaz.özgür sinemaaabizim halk ben de dahilll anca saçmasapan komedi filmlerine gideriz sinemalarda gitmesin de ne yapsınn
o pasağa virus dayanmaz zaten, ben ona hep oyle diyorum virus senin vucuduna girse girdigine pisman olurBagisiktir o bu yasina kadar pasakli biri neler, ne virusler ,bakteriler gormustur.
Kiz yollasan ya inceletmeye antikor neyim cikar belki belli mi olur. Belki dayin bir mucizedir
komediyi severim ama bana komik gelmiyorlar özelllikle cem yılmaz ahmet kural bkm filmleri.eski türk komedileri bile daha eğlenceli kaliteliydiYa o da bir ihtiyaç, beyin boşaltmak da ihtiyaçtır, eğlence sadece öğrenimle dolu olamaz.
Ama, aması var yani kocaman.
Ben hiçbir yerli yapımı izlemem sinemada, paramın hakkını vermez.
Ne hikaye ne cast ne ekipman falan filan..
Adamlar film çekiyor 500 milyon dolara. Biz çekiyoruz 3 milyon tl ye, eee aynı bilet.
Yok öyle şey arkadaşım, iyi kalitede yapmak zorundasın...
o pasağa virus dayanmaz zaten, ben ona hep oyle diyorum virus senin vucuduna girse girdigine pisman olur
yarın konu aç bdv de pasaklı dayım diyeeeeo pasağa virus dayanmaz zaten, ben ona hep oyle diyorum virus senin vucuduna girse girdigine pisman olur
Belki virüsü öldürür yahu, gerçekten bir incelesinler.o pasağa virus dayanmaz zaten, ben ona hep oyle diyorum virus senin vucuduna girse girdigine pisman olur
ben de komiklik potansiyeli var da yazım dilim kötü onda da filmdelisi başarılı ortak bir senaryo çalışması mı yapsak aceppppBelki virüsü öldürür yahu, gerçekten bir incelesinler.
Olur mu olur, adam yürüyen dezanfektan gibi
esinden ayrildi agir psikolojik sorunlari olan bir ogluya yaşıyor, yillardir artik ev isleri yapmaktan bikmiş salmiş ustunde kiyafet kokana kadar degismiyo falan,o derece diyorsun yani.
Uv isik altinda bakiyorlarmis cember varmış etrafinda falanBelki virüsü öldürür yahu, gerçekten bir incelesinler.
Ahmet kuralı meşhur olaydan sonra asla izlemedim ki kardeş payı dizisinin hastasıyımdır, şahane bir absürt komedi idi.komediyi severim ama bana komik gelmiyorlar özelllikle cem yılmaz ahmet kural bkm filmleri.eski türk komedileri bile daha eğlenceli kaliteliydi
ay birde beni hergun arayip dolmusla geleyimde kizini bir goreyim diyo,Belki virüsü öldürür yahu, gerçekten bir incelesinler.
benim dayıdan iyidir gördüğüm en yalancı adamlardan biri tam mesleğine uygun bir şahsiyetttttttesinden ayrildi agir psikolojik sorunlari olan bir ogluya yaşıyor, yillardir artik ev isleri yapmaktan bikmiş salmiş ustunde kiyafet kokana kadar degismiyo falan,
her lavabodan ciktiginda ellerini yika diye uyariyoruz falan,
bazen geliyo ayaginin kokusu kendinden once geliyo
aman yok ya bananeyarın konu aç bdv de pasaklı dayım diyeeee
Moral bozmak yok, evdeyiz güvendeyiz.Benim morelim iyice bozuldu kızlar en iyisi yatayım ben
Ay o halilarda kokar gidince evi havalandıriyorsunuzdur. 1kez oyle bir misafir gelmisti haliyi silmek zorunda kaldim. Sinmis sinmis sanki.esinden ayrildi agir psikolojik sorunlari olan bir ogluya yaşıyor, yillardir artik ev isleri yapmaktan bikmiş salmiş ustunde kiyafet kokana kadar degismiyo falan,
her lavabodan ciktiginda ellerini yika diye uyariyoruz falan,
bazen geliyo ayaginin kokusu kendinden once geliyo