Geçinemeyenler kulübü

burda gülüp eğleniyoruz da aslında deliliğe vurdum düşünmemek için.yoksa hayatımdan seneler kayıyor cezaevinde gibi yaşıyorum yaşamıyorum arası bir hayat.önümü göremiyorumm .
Yavas yavas bana da geliyorlar valla.
Gelmeyen insan kalmadi gibi.
Zaten hücre hayati yasiyoruz birde zama zam geliyor
Gecinmek icin kılı kırk yaracagiz artık ama hala zam yapıyorlar.
Ah keske Avrupada dogsaydim.
Eskiden bu dusuncem yanlis anlasilir derdim ama simdi anlasilsin ,anlasilmasin fark etmiyor.
Tükeniyoruz çünkü chamallows video atmış sanirim oradaki alisverile buradaki alisveris kıyasini bu ara normalde de karsima cok çıkıyor
Onlar insansa biz neyiz diyorum.
Adamlar azcik parayla dükkan kaldiriyor.

siperlik mutlaka takın sokakta markette gözden çok rahat bulaşıyor bu lanet virüs ya da koruyucu gözlük

azicik parayla dukkani kaldirip, sonrada bizim gelecegimizi yonlendiriyorlar iyimi .

Ercüment hoca
Ya ben orada siyasi olayların devreye girip ket vurulduğunu düşünüyorum çünkü o özel bir ekip.
Biz ülkece devletin bulmasını istiyoruz üni birliklerinin win to win olayı.
Ne bileyim Ercüment Ovali da Türk Türkiye de bulunmus olacak buna da ket vurmak öh artik yani olur.

Acaba neden?
Bu ülkede beyin göçü bu sebeple var işte ve haklılar...
teyze oğlum bilkent moleküler biyoloji ve genetik mezunu aşırı zeki bir çocuktu ama araştırma yapabileceği bir yer bulamadı.ayıya dayı da demez kendisi.7 yıldır amerika da .daha bir çok tanıdığım hep yurtdışında maalesefff .

benim bir dayim var bildigin pasaklı yani, bu memlekette o olmadiysa geri kalani nasil oldi hayret ediyorum cidden

turkiye de bulunsa bile musade etmezlerdi dıjjj gücler kim yedirir onu bize
benim ilacım amerikadan geliyor meselaaa.o olmasaydı tekrar ameliyat olacaktım.neden burda yokkkk sorusuna cevap yok .zaten öyle bir ilaç olduğunu hastalarda bilmiyor söylenmiyorrr.sma hastaları gibi

Benim liseden çoğu arkadaşım yurtdışında yaşıyor, öyle bilim insanı falan da değiller.
Sinemacı bile kaçtı yahu, daha ne diyeyim..

Bu kodomanlar neyi neden paylasamiyor anlamıyorum. Len kocaman dünya, kocaman ucu bucagi belli değil keşfedilmemiş yerler var hala neyi paylasamiyorsunuz su koca yaşlı şişko dunya da. Doyuramadik gozlerini.

Teşekkür ederim amin. Hep derler ya klasik bugünlerinin kıymetini bil diye, benim hep en rahat dönemlerim hamilelik dönemlerim oldu. Bol bol uyku dinlenme, rahat rahat yeme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…