- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.152
-
- Konu Sahibi chamallows
- #2.421
Yavas yavas bana da geliyorlar valla.burda gülüp eğleniyoruz da aslında deliliğe vurdum düşünmemek için.yoksa hayatımdan seneler kayıyor cezaevinde gibi yaşıyorum yaşamıyorum arası bir hayat.önümü göremiyorumm .
geçmistekiler hep boyle sorunlar bas gösterince gitmiş, bu sefer isler degisir gerci coktan degismistide, zarflara sahip cikamadilar, yanlış adamlara bel bagladilar vs.yazamıyorumm maalesef açık açık ama hala destekliyorlar diyeyimmm anlayınnnn
Acaba neden?ondan bi nane çikmadi muhtemelen ercument ovali.
ses soluk kesildi, kahramanlarim kahramanlarim dedi yuzunu goren hacı
Aynen Ercüment Ovali adi aklima gelmedi bir turluondan bi nane çikmadi muhtemelen ercument ovali.
ses soluk kesildi, kahramanlarim kahramanlarim dedi yuzunu goren hacı
halaa bağlıyorlar anketler öyle diyorrrrgeçmistekiler hep boyle sorunlar bas gösterince gitmiş, bu sefer isler degisir gerci coktan degismistide, zarflara sahip cikamadilar, yanlış adamlara bel bagladilar vs.
azicik parayla dukkani kaldirip, sonrada bizim gelecegimizi yonlendiriyorlar iyimi .Yavas yavas bana da geliyorlar valla.
Gelmeyen insan kalmadi gibi.
Zaten hücre hayati yasiyoruz birde zama zam geliyor
Gecinmek icin kılı kırk yaracagiz artık ama hala zam yapıyorlar.
Ah keske Avrupada dogsaydim.
Eskiden bu dusuncem yanlis anlasilir derdim ama simdi anlasilsin ,anlasilmasin fark etmiyor.
Tükeniyoruz çünküchamallows video atmış sanirim oradaki alisverile buradaki alisveris kıyasini bu ara normalde de karsima cok çıkıyor
Onlar insansa biz neyiz diyorum.
Adamlar azcik parayla dükkan kaldiriyor.
Ne bileyim Ercüment Ovali da Türk Türkiye de bulunmus olacak buna da ket vurmak öh artik yani olur.Ercüment hoca
Ya ben orada siyasi olayların devreye girip ket vurulduğunu düşünüyorum çünkü o özel bir ekip.
Biz ülkece devletin bulmasını istiyoruz üni birliklerinin win to win olayı.
Yoh yav kedilerden hepgeçmistekiler hep boyle sorunlar bas gösterince gitmiş, bu sefer isler degisir gerci coktan degismistide, zarflara sahip cikamadilar, yanlış adamlara bel bagladilar vs.
Özel laboratuvar ercüment hoca:)Ne bileyim Ercüment Ovali da Türk Türkiye de bulunmus olacak buna da ket vurmak öh artik yani olur.
zaten bu saatten sonra sen istesende onlar gelmez bence, çunku bisey kalmadihalaa bağlıyorlar anketler öyle diyorrrr
Evet evet anladim da cok bencillik olur yani bu ama sasirmam. Olur mu olurÖzel laboratuvar ercüment hoca:)
Anlatabildim umarım, hatta bakanla bir sürtüşmeleri bile oldu...
teyze oğlum bilkent moleküler biyoloji ve genetik mezunu aşırı zeki bir çocuktu ama araştırma yapabileceği bir yer bulamadı.ayıya dayı da demez kendisi.7 yıldır amerika da .daha bir çok tanıdığım hep yurtdışında maalesefff .Acaba neden?
Bu ülkede beyin göçü bu sebeple var işte ve haklılar...
turkiye de bulunsa bile musade etmezlerdi dıjjj gücler kim yedirir onu bizeNe bileyim Ercüment Ovali da Türk Türkiye de bulunmus olacak buna da ket vurmak öh artik yani olur.
Ayol dışa gerek mi var, bilmem ne operasyonu adı altında sabah baskınıyla numunelere el koyar, bunlar mosad ajanı diye yaftayı yapıştırır, içeri atar, aşıyı üni bulmuş gibi 2 ay sonra çıkardık meydana.turkiye de bulunsa bile musade etmezlerdi dıjjj gücler kim yedirir onu bize
benim bir dayim var bildigin pasaklı yani, bu memlekette o olmadiysa geri kalani nasil oldi hayret ediyorum ciddenSeninki ne ki, benim fellik fellik gezen, defalarca tatile giden, her hafta en az 7 8 farklı aileyle görüşen hala ev gezmelerine devam eden arkadaşlarım olmadı yahu.
Hayat aynen eskisi gibi devam ediyor, bir tek maske takıyorlar ve olmadılar.
Şaka gibi...
benim ilacım amerikadan geliyor meselaaa.o olmasaydı tekrar ameliyat olacaktım.neden burda yokkkk sorusuna cevap yok .zaten öyle bir ilaç olduğunu hastalarda bilmiyor söylenmiyorrr.sma hastaları gibiturkiye de bulunsa bile musade etmezlerdi dıjjj gücler kim yedirir onu bize
Benim liseden çoğu arkadaşım yurtdışında yaşıyor, öyle bilim insanı falan da değiller.teyze oğlum bilkent moleküler biyoloji ve genetik mezunu aşırı zeki bir çocuktu ama araştırma yapabileceği bir yer bulamadı.ayıya dayı da demez kendisi.7 yıldır amerika da .daha bir çok tanıdığım hep yurtdışında maalesefff .
Teşekkür ederim amin. Hep derler ya klasik bugünlerinin kıymetini bil diye, benim hep en rahat dönemlerim hamilelik dönemlerim oldu. Bol bol uyku dinlenme, rahat rahat yeme.Evet bende kagan hocayi banu hocayi takip ediyorum. Hamile kalamayanlar var ya ondan basta yaptim sonra kaldirdim. Belki uzulurler gorup falan dedim. Ondan bir arkadas var benle ayni zamanda ondan takip ediyorum buradaki takvimi
Amin inşallah.
Bende habire uyusam da uyaniyorum sık sık nedense. Sizin bebisr de saglikli ,sıhhatli ,huzurlu hayat diliyorum.