• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geciktirici Kullanan Bayanlar Bir Bakar Mısınız?

samantha

Nirvana
Pro Üye
3 Şubat 2009
9.882
16.898
773
44
Adet geciktirici hapı 10 günden fazla kullandığınız oldu mu? Kullandıysanız gördüğünüz en büyük yan etki ne oldu? Şimdiye kadar en fazla 5 gün kullandım da.

Ben 3-4 yıl kadar önce kullanmıştım... On gün değil de yedi gün kullandığımı hatırlıyorum... ciddi şişkinlik harici bir yan etkisini görmedim ama bir daha kullanmak istemedim...

Adet geciktirici hapı 10 günden fazla kullandığınız oldu mu? Kullandıysanız gördüğünüz en büyük yan etki ne oldu? Şimdiye kadar en fazla 5 gün kullandım da.

bende 2-3 yıl önce kullanmıştım 1 hafta kadar sonrasında adetim 4-5 ay düzensiz oldu....o yüzden bir daha kullanmadım çok çok mecbur kalmadıkçada kullanmayı düşünmüyorum...herkesin bünyesi farklı tabi benimkini alt üst etmişti....

Benim reglim her zaman düzensizdi... İlaçla adet oluyordum... Neden geciktirici kullandın diyeceksiniz? tamamen saçmalamışım... adet olmam için içeceğim ilaç bitmişti, üç dört gün sonra adet olmam gerekiyordu... tam o sırada aniden tatil planı yapıldı... Ben de eczaneye gidip adet geciktirici ilaç istemiştim... Çok fazla şişkinlik olmuştu 7 gün kullandım ama patlamaya hazır bomba gibiydim .... Bi daha kullanmaya gerek duymadım... Bir kez daha tatil dönemi denk geldi... o zaman da tampon kullandım daha rahatmış...

çok zorda kalmadıkça kullanmak istemem bende ilk üç ay düzensizliğe neden oldu şişkinliği hissetmemiştim kişiden kişiye değişiyor.

çaktırmadan buraya yaziym:)
tatlış ben merkezdeyim ama alanyada kemerde hala giriliyor. kışın bile giren var yani denize beklerim:)

Bu ay zaten reglim saçmaladı bölük pörçük oldum üstelik gecikti. O açıdan tedirginim ama tampon da çözüm değil benim için. Sürekli seyahat halinde olacağım. Teşekkür ederim. Ben biraz daha düşüneyim of kadın olmak zor :)

Birkaç sene önce, tatilime denk geldiği için, doktor kontrolünde kullandım. Ancak, doktorum, beş günden fazla kullanmamamı önerdiydi. Tabi ki, kullandıktan sonraki 1-2 ayda, regl düzensizliğim oldu.

Son düzenleme:
ya benim kullanmam şart napsam ki :/ karar veremedim. bu sporcular falan napıyo ki ya önemli bi yarış var diyelim 10 gün öncesinden başlıyorsundur..

Back