geciktim hamilemiyimm :(

slnskz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
2
0
1
30
Arkadaşlar bundan 1 ay önce erkek arkadaşımla sürtünmeli ilişkiye girdik üstümüzü hiç bişekilde çıkarmadık giyiniktik adet günüm geldi geçelide 1 hafta oldu çok korkuyorum hamile kalmış olabilirmiyim çok stress yapıyorumm cevap verirseniz çok memnun olurum

Hamile o sekilde kalinmaz.dikkatli ol derim tavizi bir kere verirsen erkekler daha fazlasini ister her zaman

canım hamilelik öyle olmaz bu kadar cahil olmayın sürtünmeyle ilişkiye giriliyor ama nasıl hamile kalacağını bilmiyosun ilginç böyle giderse daha bilmediğin bir sürü şey olabilir dikkatli ol

canım hamilelik öyle olmaz bu kadar cahil olmayın sürtünmeyle ilişkiye giriliyor ama nasıl hamile kalacağını bilmiyosun ilginç böyle giderse daha bilmediğin bir sürü şey olabilir dikkatli ol
Ama o boşaldı ama kendi içine üstüne boxer pantolon vardı benimde 3 kat giysim vardı gecikince aklıma böyle şeyler geliyo danışmak istedim

Ama o boşaldı ama kendi içine üstüne boxer pantolon vardı benimde 3 kat giysim vardı gecikince aklıma böyle şeyler geliyo danışmak istedim

3 kat giysi miiii ??? neredeyse çırılçıplakmışsın kızım sen.
kesin hamilesin
sen ikiz erkek arkadaşın üçüz doğuracak

biraz açık olacak ama sana öneri bir abla tavsiyesi kendini tanı cinsellîği bil bilmiyorsan da öğren internette bir çok konu başlığı var okuyup öğren bunlar ayıp şeyler değil asıl öğrenmemek ayıp öğren ki yaşadığın şeyler hakkında bilgin olsun daha sonradan başına kötü şeyler gelmesini bende istemem

güleceğim tuttu yaa keşke öyle düşünce gücüyle hamile kalınabilseydi canım çok rahat olurdu

yok hamıle degılsın stres yapmıssın kendıne sprmler çamaşırları delemıyorlar maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…