gecıktım ama sonuc negatıf

SILAM

anne
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
123
1
38
kasımın 5 ınde olmam gerekıyodu bugun 11 ı hala olmadım bu arada korunmuyoruzz ıstıyoruz cunku neyse bugun 11 ı hala olmadım 10nunda gebelk testı yaptım negatıf cıkktı
sorum su,
1- acaba erken mı yaptım bırazdaha mı beklıyım
2- bu testler yanlıs gösterırmı
3-sadece kan testı yaptırım gercegımı anlıyım
4-hıc bıseye gerek yok cıkmamıs ıste mı dıyosunuz

not: psıkolojım berbat okadar umutluydum kı bıkackez mıdem bulandı dedım bu sefer kesın ama :KK43:

idrarda test yaptıysan erken oldugu ıcın cıkmamış olabilir 10 gün geçmesini bekleseydin.Birazdaha sabret canım yaa inşallah hamilesindir.Benim ablam evde yamıstı cıkmadı.10 gun sonra kan testi yaptı sonuc pozitif.Canım bende senin gibi geçen ay çok umutluydum.adetim 8 gün gecikmişti test yapıcaktım yapmadım malesef ertesi gün adet oldum.psikolojim çok bozulduuu.

canım bazen idrar testleri yalnış çıkabiliyormuş bence kan tahlili yap derim ben umudunuda kaybetme..
inşallah hamişsindir canım yaa..

sen yinede kan testi yaptir derim ben bazen idrar testi yaniltabiliyor insallah hamissindir canim allah gönlüne göre versin

mrb anneler ve anne adayları. ben nisa. adetım 9 gun gecıktı.test yaptım negatıf cıktı.sızce hamılemıyım. cok merak edıyorum

Arkadaşlar arama motorundan aratırsanız idrar testinin hemen sonuç vermediğini okursunuz.Kişiden kişye de değişir hormonlarla alakalı ama genelde idrar geç sonuç veriyor.Bekleyin biraz daha yada kan testi yaptırın.Bizim burda 15 ytl ucuzmuş desenize:)

mrb anneler ve anne adayları. ben nisa. adetım 9 gun gecıktı.test yaptım negatıf cıktı.sızce hamılemıyım. cok merak edıyorum

Hamilleik belirtilerinden gördüğün varmı? Mesela kasıklarda ağrı yada göğüslerde ağrı gibi varsa hamile olma ihtimalin yüksek.

cnm ıdrar yapdıysan yanlıs cıkabılır bence sen kafanı yorucagına gıt bı kan yapdır yoksada ozaman yok dersın.. ınslalah hamıleısndır cnm

X