• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geciktikten sonra göğüslerde acı

venussssss

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2025
180
46
13
25
Ben hep reglden bir hafta önce göğüslerim acır ve regl olurum zamanında bu sefer geciktim ve geciktikten sonra başladı hiç olmadığı kadar şiş ve koltuk altıma kadar her yeri acıyo böyle bi belirti olabilir mi yaşayanlar var mı bunu

Hayır regl olcak gibiydim hiç ihtimal vermiyordum sanıyordum ki öyle belirtiler olacak ki hemen anlarım gecikince anladım sadece
Benimde reflime 4 gün var günü gününe olurum notmalde bir de bir hafta öncesinde regl belirtileri başlar bende göğüs ağrısı bel ağrısı vs ama bu ay hiç bir belirti yok şaşkınım

Benimde reflime 4 gün var günü gününe olurum notmalde bir de bir hafta öncesinde regl belirtileri başlar bende göğüs ağrısı bel ağrısı vs ama bu ay hiç bir belirti yok şaşkınım
Ben gebelik belirtisini ayırt ederim sanıyordum ama gerçekten anlaşılmıyormuş reglden farkı yok

Ben gebelik belirtisini ayırt ederim sanıyordum ama gerçekten anlaşılmıyormuş reglden farkı yok
Yaa sanırım regl geçtikten sonra anlaşılıyor o benim eltim 10 gün gecikmişti memeleri ancak ağrımaya acımaya başlamış diğer etlimde normal regl ağrısı gibiysi çok bi hassasiyet yoktu dedi herkesin değişik oluyo sanırım

Back