Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Epeyce bir okudum burada yazılanları, genelde herkesin çok daha yüksek değerleri var... Ben de çok endişe ettim
Merhaba herkese...
Adetim 3 gün gecikince kan testi yaptırdım, Bhcg 46,7 çıktı.
Sizce endişelenmeli miyim?
Durumu böyle olan var mı aranızda?
Teşekkürler hepinize.
Yarın tekrar edicem kan testini.
Henüz doktora gitmedim, yarınki sonucu da alayım öyle gideyim diye düşündüm.
Ama zaman geçmiyor Sürekli endişe içindeyim.
kızlar benimde reglime 3 günüm var bhcg me baktırdım 26,27 çıktı banada değerim çok düşük geldi?sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.....
2 gün sonra tekrar kan testi yaptırdım. 90 çıktı.
İyi gidiyor mu dersiniz?
Allahım bu endişe hiç bitmeyecek galiba
İyi gidiyor mu dersiniz?
kızlar benimde reglime 3 günüm var bhcg me baktırdım 26,27 çıktı banada değerim çok düşük geldi?sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.....
İyi gidiyor mu dersiniz?
Arkadaşllar 90 çıktıntan 2 gün sonra yani 05 Mayıs'ta yine kan testi yaptırdım ve 292 çıktı. Ondan sonra bir daha yaptırmadım. Şimdilerde değerimin 1500'lerin üstünde olması gerekir. Ama ben hiçbirşey hissetmiyorum Ne bulantım var, ne de başdönmem. Göğüslerim yok denecek kadar az sızlıyor. Yani kısaca hiçbirşey hissetmiyorum... Soktor ayın 13'üne çağırdı keseyi görmek için ama zaman geçmiyor... Sizler ne hissetmiştiniz bu dönemlerde ?
Teşekkür ederim tekrar
Merhaba canımMerhaba herkese...
Adetim 3 gün gecikince kan testi yaptırdım, Bhcg 46,7 çıktı.
Sizce endişelenmeli miyim?
Durumu böyle olan var mı aranızda?
Teşekkürler hepinize.
Arkadaşllar 90 çıktıntan 2 gün sonra yani 05 Mayıs'ta yine kan testi yaptırdım ve 292 çıktı. Ondan sonra bir daha yaptırmadım. Şimdilerde değerimin 1500'lerin üstünde olması gerekir. Ama ben hiçbirşey hissetmiyorum Ne bulantım var, ne de başdönmem. Göğüslerim yok denecek kadar az sızlıyor. Yani kısaca hiçbirşey hissetmiyorum... Soktor ayın 13'üne çağırdı keseyi görmek için ama zaman geçmiyor... Sizler ne hissetmiştiniz bu dönemlerde ?
Teşekkür ederim tekrar
İyi gidiyor mu dersiniz?