Evde yaptigin testte ve hastanedeki idrar testinde pozitif cikmasi icin en az 1 hafta 10 gun, kan testinde pozitif cikmasi icin en az 3 gun gecikmis olman gerek canim. Yani gebelik hormonu dedigimiz hcg hormonu kana 3 gunde, idrara 1 hafta 10 gunde cikiyor. Kimininki daha erken olabiliyor tabiki istisna olarak. Ayrica diger konu basligini da okudum. Adet hamilelik haricinde stresten gecikebilir evet. Ek olarak, eger hamile kalmak cok istiyorsan, duygusal olarak vücudun etkilenip hamilelik hormonuna benzer bir hormon salgilayabilyormus. Bu da sebepsiz adet gecikmesine neden olabiliyormus. Bu ay basima geldi zira.
Insallah yardimci olabilmisimdir.
Çok teşekkür ederim. Bu ay agrım basladıgında yarın adet olcam diye baya üzüldüm ama asırı :) oyuzden psikolojk olarak düsündüm. Negatif cıktıgında kendımı cok kaptırmamaya basladım bugunde bel agrı ve akıntı var bakalım ne olacak sabırla bekliyorum :)
Benimde 2 gun gecikti ayni seyleri yasamisiz test yaptim negatif bende bekliyorum geleeck mi bizim kirmizilar diye
- Herkese selam. Kızlar ben adetimi düzenli oluyorum 29 günde 1 hiç şaşmaz 4 ay kadardır da korunmuyoruz. Doktor tavsiyesi ile de folik asit kullanıyorum. Yani daha önce gecıkmem olmadı fakat son 3 gündür karın agrım var baslamadan oncesinde agrm baslardı yarın adet olcam diye düsündüm olmadım toplam 2 güncük gecıktm dayanamadm tabi test yaptm negatif cıktı. Hevesler suya tabi. Bugun agrım daha hafifti karnımda 1 haftadır şiş . İçinizde boyle bisey yasayan oldu mu? Acaba kafama cok mu taktımda gecıktım yoksa hamilemiyimdir bilemedim
İnsallah hamilesindir :) Allah hepimize nasip etsin bu mutlulugu. Gecen ay ben de baya geciktim. Farklı olarak; 10 gün öncesinden kasik agrilarim baslamisti. Benim de fazlasiyla beyaz akintim vardi. Gogusler şiş falan. Hamileyim sandim. Malesef degilmisim. Ayrica o kadar kasik agrisi ve akintinin sonunda gelen adetim asiri sancili gecti. Kardan yollar kapaliydi, yuruyerek acile goturdu esim beni. O kadar sancili gecti yani. Can verdim resmen.. Üşütmekten diye dusundum.
Ya bu hamilelik ve adet belirtileri birbirine cok benziyor.. Ayirt etmek imkansiz. Bir iki gun sonra kan testi yaptir istersen adetin gelmezse. Buraya da yaz olur mu. Merak ederim ben simdi :)
Benimde 2 gun gecikti ayni seyleri yasamisiz test yaptim negatif bende bekliyorum geleeck mi bizim kirmizilar diye
İnsallah canim tek dilegimiz o ama testte cikmayinca bian umidi kesiyor insanGelmesin mümkünse Bebiş gelsin hahah:))
EVEt canım bana da oyle oldu aslnda bakmaİnsallah canim tek dilegimiz o ama testte cikmayinca bian umidi kesiyor insan
İnsallah hamilesindir :) Allah hepimize nasip etsin bu mutlulugu. Gecen ay ben de baya geciktim. Farklı olarak; 10 gün öncesinden kasik agrilarim baslamisti. Benim de fazlasiyla beyaz akintim vardi. Gogusler şiş falan. Hamileyim sandim. Malesef degilmisim. Ayrica o kadar kasik agrisi ve akintinin sonunda gelen adetim asiri sancili gecti. Kardan yollar kapaliydi, yuruyerek acile goturdu esim beni. O kadar sancili gecti yani. Can verdim resmen.. Üşütmekten diye dusundum.
Ya bu hamilelik ve adet belirtileri birbirine cok benziyor.. Ayirt etmek imkansiz. Bir iki gun sonra kan testi yaptir istersen adetin gelmezse. Buraya da yaz olur mu. Merak ederim ben simdi :)
Kutunun üzerine bidaha baktım görsel olarak biri belirgin biri silik olması zaten pozitfimis diye hemen kostum baska marka test aldım ondada ikisi belirgin olunca pozitf yazıyordu ve sonuc ıki cizgide cıktı :) suan hala soktayım 1 negatiften 2 pozitf olmus oldu :)Silik cikinca bile var diyorlar canim kan testi yaptir bence:)
Ve 4. Günümde oglen vakti test yapmak düştü aklıma 2. Cizgi silik cıktı gene bekleme moduna gectim :)))
Kutunun üzerine bidaha baktım görsel olarak biri belirgin biri silik olması zaten pozitfimis diye hemen kostum baska marka test aldım ondada ikisi belirgin olunca pozitf yazıyordu ve sonuc ıki cizgide cıktı :) suan hala soktayım 1 negatiften 2 pozitf olmus oldu :)
Sorma ya bi anda yapasım geldi binbir bahane türettim kendıme yapmak icin hatta kesin gene negatıf diye baktm :)Kız en az 1 hafta gecikmeden idrar testi yapma dedim ya ben sana :) Ah annelik. Nasıl da heyecanlaniyoruz, sabirsizlasiyoruz :)
Evet canım artık serüven baslıyor. Darısı isteyen herkesin basına insallah ❤Ay hamilesin yaniiiii :) Hemen kan testi yaptir
Evet canım artık serüven baslıyor. Darısı isteyen herkesin basına insallah ❤
canim cok sevindim hayirli ugurlu olsun ayni durumdayiz ya ben daha test yapmadim adette olmadim ama gecen ayda bi 3 gun gecikme oldu diye bekliyorum ben carsambaya kadar olmazsam bi daha yapacagim insallahKutunun üzerine bidaha baktım görsel olarak biri belirgin biri silik olması zaten pozitfimis diye hemen kostum baska marka test aldım ondada ikisi belirgin olunca pozitf yazıyordu ve sonuc ıki cizgide cıktı :) suan hala soktayım 1 negatiften 2 pozitf olmus oldu :)
Ca
canim cok sevindim hayirli ugurlu olsun ayni durumdayiz ya ben daha test yapmadim adette olmadim ama gecen ayda bi 3 gun gecikme oldu diye bekliyorum ben carsambaya kadar olmazsam bi daha yapacagim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?